Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Doar online

Ulei Naturist Tonic cu Cafeina si alte uleiuri (1000 ml) - fara pompita - Masaj Tonic + CADOU

BBN-CO0418

Nou

Ulei Naturist Tonic cu Cafeina si alte uleiuri (1000 ml) - fara pompita - Masaj Tonic + CADOU

Produse NATURISTE COSMETICE API-FITO-TERAPIE produse in ROMANIA de catre o doamna doctor primar !!!

Mai multe detalii

69,00 lei

Detalii

Cantitate 1000 ml

Mai multe informatii

Uleiul NATURIST are 1000 ml și nu este prevazut cu pompita.

Mod de utilizare: se aplică un strat subțire / câteva picături pe piele și se masează.

Precauție: nu se folosește de către persoanele care au alergie la ingredientele prezentate mai jos.

Producătoarea, doamna doctor, a ales, din puterea plantelor, doar ingrediente minune și 100% naturale ale acestui ulei NATURIST:

Ingrediente: ulei de in pur extravirgin, ulei de ricin pur extravirgin, ulei de susan pur extravirgin, ulei de masline pur extravirgin, ulei de emu, extract de cafeina
Este revitalizant, stimuleaza , energizeaza organismul
Restabileste tonusul , imbunatateste circulatia sanguine, stimuleaza dupa oboseala si imbunatateste activitatea creierului, memoria si concentrarea.
Mod de utilizare: Se aplica in strat subtire pe piele si se maseaza.
Precautie: nu se foloseste de catre persoanele care au alergie la oricare dintre componentele produsului

Uleiul de masline
 este solutia perfecta pentru ingrijirea delicata a tenului deshidratat, deoarece inmoaie pielea, hidrateaza, regenereaza si ajuta la indepartarea impuritatilor", precizeaza prof. dr. Nedelcu. Astfel cand ai tenul obosit si uscat foloseste compresele caldute cu ulei de masline pe care le poti aplica pe pometi, frunte si tample. Dupa cateva minute, compresele se inlatura si se clateste fata cu apa calduta. "Sunt suficiente cateva asemenea proceduri pentru ca tenul sa isi recapete stralucirea", adauga specialistul.
O alta solutie este sa iti masezi fata cu ulei de masline timp de doua-trei saptamani pana cand observi ca pielea isi recapata aspectul catifelat, iar apoi sa continui cu un tratament de intretinere (o data la doua zile).

Uleiul de susan a fost folosit de mii de ani pentru a veni in sprijinul parului si pielii stralucitoare si frumoase. El previne imbatranirea pielii, ridurile si cosurile. Stopeaza despicarea varfurilor la firele de par, si chiar innegreste parul pe cale de incaruntire.Susanul este plin de zinc, care este un mineral esential pentru producerea colagenului.
Zincul mai este excelent si pentru vindecarea tesuturilor deteriorate din corp.
Pastreaza pielea flexibila prin mentinerea ei moale si supla.
Ajuta la intarirea pielii faciale.
Extrage toxinele, ceea ce inseamna mai putine cosuri.

Uleiul de emu
Puternic cicatrizant, reparator, antiseptic si antibacterian, uleiul de emu este foarte eficient in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, eczeme, psoriazis, acnee, iritatii, mancarimi, ciupituri de insecte sau a unor sechele de tip cicatrici, semne, vergeturi.

Cafeina in stare pura este un activ cosmetic concentrat avand efecte:
lipolitice (de “topire” a grasimilor de sub piele, motiv pentru care se foloseste in produsele anticelulitice)
anti-edematoase (conduce la diminuarea pungilor de sub ochi)
antiinflamatorii
antioxidante
de stimulare a cresterii parului
de eliminare a apei din tesutul cutanat (efect drenant)
Din punct de vedere chimic, cafeina este o metilxantina, o substanta naturala cu efecte stimulante. Metilxantinele sunt ingrediente folosite in mod curent in produsele destinate ameliorarii celulitei, ca de ex: cafeina, aminofilina, teofilina, etc si sunt folosite pentru efectul drenant asupra adipocitelor.

Uleiul de in este o exceptionala sursa de acizi grasi omega 3 si omega 6, care protejeaza pielea de radiatiile ultraviolete indiferent de anotimp. Acesti acizi regleaza si secretia de sebum astfel incat, protejata cu ulei de in, pielea nu se deshidrateaza si nu se irita, fiind ecranata fata de efectul negativ al razelor ultraviolete.

Uleiul de ricin este un remediu eficient pentru pielea uscata, iritata, arsa de soare sau acnee. Datorita faptului ca este un puternic agent antibacterian natural, uleiul de ricin este la fel de eficient ca uleiul de cocos in procesul de imbunatatire a sanatatii pielii.

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: