Uleiul NATURIST are 1000 ml și nu este prevazut cu pompita.
Mod de utilizare: se aplică un strat subțire / câteva picături pe piele și se masează.
Precauție: nu se folosește de către persoanele care au alergie la ingredientele prezentate mai jos.
Producătoarea, doamna doctor, a ales, din puterea plantelor, doar ingrediente minune și 100% naturale ale acestui ulei NATURIST:
Contine un amestec de uleiuri pentru un masaj relaxant :
ulei de in pur extravirgin, ulei de ricin pur extravirgin, ulei de susan pur, extravirgin, ulei de masline pur, extravirgin, extract uleios de merisor, extract uleios de rodie, ulei esential de lavanda, ulei esential de trandafir, ulei esential de lamaie, ulei esential de portocale, vitamina A si vitamina E.
Avem un dublu efect: pe de o parte efectele de decontracturare a muschilor si reducere a inflamatiilor pe care le au aceste uleiuri esentiale care penetreaza tegumentul si actioneaza la nivel muscular si articular , iar pe de alta parte efectele psihice produse de catre arome prin intermediul simtului olfactiv.
Uleiurile de in, ricin, susan, masline sunt uleiuri pretioase, cu efecte relaxante si ele insele, ajutand la decontracturarea musculara, fiind uleiuri obtinute prin presare la rece.
Masajul cu uleiul relaxant creeaza o stare de liniste interioara, cu eliberarea de stres si anxietate si echilibrand organismul fizic si psihic.
Hraneste, hidrateaza, improspateaza pielea, relaxeaza intregul organism.
Precautie: nu se foloseste de catre persoanele care au alergie la oricare dintre componentele produsului
Uleiul de in este o exceptionala sursa de acizi grasi omega 3 si omega 6, care protejeaza pielea de radiatiile ultraviolete indiferent de anotimp. Acesti acizi regleaza si secretia de sebum astfel incat, protejata cu ulei de in, pielea nu se deshidrateaza si nu se irita, fiind ecranata fata de efectul negativ al razelor ultraviolete.Uleiul de ricin este un remediu eficient pentru pielea uscata, iritata, arsa de soare sau acnee. Datorita faptului ca este un puternic agent antibacterian natural, uleiul de ricin este la fel de eficient ca uleiul de cocos in procesul de imbunatatire a sanatatii pielii.
Uleiul de susan a fost folosit de mii de ani pentru a veni in sprijinul parului si pielii stralucitoare si frumoase. El previne imbatranirea pielii, ridurile si cosurile. Stopeaza despicarea varfurilor la firele de par, si chiar innegreste parul pe cale de incaruntire.Susanul este plin de zinc, care este un mineral esential pentru producerea colagenului.
Zincul mai este excelent si pentru vindecarea tesuturilor deteriorate din corp.
Pastreaza pielea flexibila prin mentinerea ei moale si supla.
Ajuta la intarirea pielii faciale.
Extrage toxinele, ceea ce inseamna mai putine cosuri.
Uleiul de masline este solutia perfecta pentru ingrijirea delicata a tenului deshidratat, deoarece inmoaie pielea, hidrateaza, regenereaza si ajuta la indepartarea impuritatilor", precizeaza prof. dr. Nedelcu. Astfel cand ai tenul obosit si uscat foloseste compresele caldute cu ulei de masline pe care le poti aplica pe pometi, frunte si tample. Dupa cateva minute, compresele se inlatura si se clateste fata cu apa calduta. "Sunt suficiente cateva asemenea proceduri pentru ca tenul sa isi recapete stralucirea", adauga specialistul.
O alta solutie este sa iti masezi fata cu ulei de masline timp de doua-trei saptamani pana cand observi ca pielea isi recapata aspectul catifelat, iar apoi sa continui cu un tratament de intretinere (o data la doua zile).
Uleiul de trandafir este un extract scump și extrem de puternic. „Less is more“ e o zicală extrem de potrivită în cazul lui. În aromaterapie sau la nivelul pielii se utilizează într-o variantă diluată.
Pentru o baie relaxantă cu ulei de trandafir, amestecă zece picături de ulei esențial de trandafir cu șase lingurițe de ulei numit „purtător“ (de cocos, jojoba, măsline sau argan), apoi adaugă amestecul în cadă.
Pentru o baie revigorantă a picioarelor, pune 2-3 picături de ulei de trandafir în apa din vasul de baie pentru picioare și stai cu picioarele în acea apă timp de zece minute. Pentru atenuarea anxietății, stresului sau stărilor depresive, poți inhala ulei de trandafir folosind un difuzor sau îl poți aplica pe piept, gât și încheieturi DOAR amestecat în prealabil cu un ulei purtător, precum cel de nucă de cocos, migdale sau jojoba. De asemenea, poți beneficia de calitățile sale relaxante adăugând puțin ulei de trandafir în uleiul tău obișnuit pentru masaj.
Uleiul de Lămâie are proprietăți antiacneice și anticelulitice puternice. Este un remediu eficient pentru o serie de afecțiuni ale pielii precum: petele maronii, herpesul, tenul gras, negii. Difuzat în încăpere este un remediu eficient împotriva astmului, gripei, infecțiilor gâtului și sinuzitei.
Uleiul de portocala este utilizat pentru ingrijirea tenului, este cunoscut pentru capacitatea sa de protectie si regenerare. Este important sa retineti ca este benefic pentru orice tip de piele.
Uleiul de portocala restabileste aspectul si culoarea sanatoasa, datorita efectului stralucitor – face fata petelor si pistruilor, controleaza functia secretorie a glandelor sebacee, normalizeaza pielea grasa, o curata perfect, ajuta la ingustarea porilor, stimuleaza sinteza fibrelor de colagen de catre celule.
Uleiul de rodie este folosit foarte eficient pentru imbunatatirea aspectului fizic, pentru ca hidrateaza foarte bine pielea si lupta impotriva imbatranirii acesteia – proprietate anti-aging;
de asemenea, acest ulei de rodie are proprietati anti-inflamatorii si ajuta daca va confruntati cu inflamatii ale pielii, din diverse cauze – aceasta proprietate este data de acidul gras – oemga 5 si de cel punicic, din compozitie;
daca va confruntati permanent cu pielea uscata, indiferent de zona corpului, atunci este bine sa stiti ca un ulei de rodie va poate scapa de aceasta problema, pentru ca, folosit in mod regulat, nu numai ca hidrateaza pielea in profunzime, ci ii ofera si un aspect catifelat si ingrijit.
Uleiul de Merisoare
Este bogat in tocoferoli, tocotrienoli, carotenoide, fitosteroli si fosfolipide
- raport 1:1 dintre acizii grasi esentiali omega 3 si omega 6
- activitate antioxidanta excelenta
- confera beneficii de hranire a pielii
- ajuta la prevenirea deteriorarii cauzate de soare si factorii externi
- intareste bariera pielii
- ajuta la generarea celulelor pielii
- ajuta pielea inflamata si afectata de mancarimi
- repara si regenereaza pielea uscata
- ajuta la restructurare si tonifica tenul matur
- hraneste parul si scalpul
- calmeaza scalpul predispus la iritatii si mancarimi
- ajuta la protejarea parului de deteriorarea radicalilor liberi
- se absoarbe rapid si poate ajuta alte substante sa patrunda mai adanc in piele
- ulei usor si non-gras.
Uleiul de lavanda
Acționând ca un antibacterian natural, uleiul esențial de lavanda previne acneea și are proprietăți antiinflamatorii, astfel încât reduce inflamația determinată de episoadele de acnee, înțepăturile de insecte, reacții alergice și boli de piele precum este eczema. Ulei esential de lavandă este un ulei esential de lux uimitor, amintește de soare, Marea Mediterană, sudul Franței, în cazul în care va este dor de mare. El are multe utilizări, în afară de plăcerea pură de a avea în jurul vostru marea. Poate fi utilizat pentru calitatile sale antiseptice, pentru febra musculara, pentru efectele sale calmante asupra sistemului nervos.
Primul ajutor - Este puternic antiseptic si ajuta la vindecarea rănilor și arsurilor. De asemenea, poate ameliora durerea și inflamația, dacă este frecat pe intepaturile de insecte si muscaturi.
Dureri de cap - frecam câteva picături pe tample.
Febra musculară - Punem câteva picături în baie pentru a calma febra musculara, și pentru a avea un somn odihnitor. Am pus, de asemenea, o picatura sau doua pe abajurul de la becuri.