Nou

Doar online

Ulei SOLID cu MIERE si ARNICA 500 ml + CADOU

BBN-CO0516

Nou

Ulei SOLID cu MIERE si ARNICA 500 ml + CADOU

Mai multe detalii

59,00 lei

Detalii

Cantitate 500 ML

Mai multe informatii

Ulei SOLID cu MIERE si ARNICA 500 ml + CADOU

MIEREA 

Ajută la creșterea eliberării de oxigen în zonele tratate și poate fi, de asemenea utilizata în sprijinul altor terapii pentru a ajuta la reabilitarea leziunilor musculare, deoarece mușchii sunt întinși și slăbiți.
 
În timpul masajului, substanțele benefice din miere sunt absorbite direct în piele și toxinele prinse sunt slăbite. Mierea are proprietăți antibacteriene și antiseptice puternice pe cel puțin 60 de specii de bacterii.
Este non-toxic
și are efecte puternice. 
Poate fi folosita pentru pielea foarte sensibilă și poate ajuta la ușurarea iritațiilor. Compoziția mierii include zaharuri precum glucoza și fructoza și minerale precum magneziu, potasiu, calciu, clor de sodiu, sulf, fier, fosfat și vitaminele B1, B2, C, B6, B5 și B3, aminoacizi și antioxidanți.
 
Corpul uman absoarbe până la 100% din proprietățile benefice ale mierii. Efectul mierii poate fi simțit aproape imediat după un singur tratament.
Ajută la îmbunătățirea vitalității și la relaxarea minții și a corpului.

ARNICA - REMEDII SI BENEFICII

Arnica este o plantă medicinală cu denumirea științifică Arnica montana, folosită ca ingredient principal în numeroase remedii naturiste. Află mai multe despre arnică și despre benenficiile acestei plante din articolul pe care ți l-am pregătit astăzi.

Arnica este o plantă perenă, cu flori galben-oranj, care crește în zonele muntoase din Europa și regiunea siberiană. Este supranumită „margareta munților”, pentru că floarea este foarte asemănătoare cu cea a margaretei. 

Există numeroase preparate naturiste pe bază de arnică, cum ar fi crema de arnică, gelul de arnică sau unguentul cu arnică, obținute din floare, care se adresează mai multor probleme de sănătate, printre care se numără durerile musculare, inflamațiile și vânătăile și durerile articulare.

Florile de arnică au în compoziție numeroase substanțe cu potențial benefic pentru sănătatea organismului uman, printre care se numără și flavonoidele (antioxidanți puternici), uleiurile esențiale, cumarinele etc. Potrivit experților în medicină naturistă, preparatele medicinale pe bază de arnică, atunci când sunt aplicate local, au acțiune antiinflamatoare, analgezică și antiseptică.

Studiile științifice legate de această plantă au avut rezultate mixte, unele dovedind efecte benefice ale remediilor cu arnică, altele negăsind beneficii semnificative. Dovezile anecdotice sugerează că sunt persoane care pot beneficia de tratamentele cu arnică aplicate local - creme, unguente, geluri. Cu alte cuvinte, arnica le poate fi de folos unor persoane, dar este posibil să nu aibă niciun efect sau efecte nesemnificative în cazul altor persoane.

Ce remedii există pe bază de arnică?

1. Un tratament eficient pentru echimoze

2. Uleiul de arnică poate fi de folos în cazul venelor sparte

3. Ar putea ușura simptomele osteoartritei

4. Ar putea stimula creșterea părului

Potrivit fitoterapeuților, cremele și unguentele preparate din florile de arnică pot fi folosite pentru a calma probleme precum durerile musculare și disconfortul muscular, echimozele (vânătăile), durerile articulare, edemul și inflamația. De asemenea, gelul de arnică este prescris frecvent de către medici pentru calmarea vânătăilor apărute după intervenții chirurgicale sau alte proceduri invazive. 

Arnica este folosită în mod frecvent pentru a trata echimozele sau vânătăile, așa că este un remediu popular în cazul pacienților care au trecut printr-o intervenție chirurgicală. Crema și gelul (adică preparatele topice) care conțin arnică ajută în cazul durerii și echimozelor apărute la nivelul pielii, în urma unui traumatism. Un studiu științific la care au luat parte o serie de pacienți care au fost supuși unei intervenții chirurgicale pentru a reduce aspectul ridurilor și pielii lăsate (lifting facial) a arătat că arnica poate să accelereze semnificativ vindecarea echimozelor post-operatorii. 

În plus, preparatele din arnică s-au dovedit a fi eficiente în procesul de vindecare al mai multor afecțiuni. În urma mai multor cercetări, oamenii de știință au ajuns la rezultatul că Arnica montana este mult mai eficientă decât o substanță placebo atunci când este folosită în tratamentul mai multor afecțiuni, inclusiv în tratarea durerii, edemului și echimozelor post-traumatice și post-operatorii.

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: