Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Caută

Pietre / Roci Vulcanice Exista 74 produse.

pe pagina
Arata 1 - 40 din 74 articole
 • Setul 16 Pietre Vulcanice pentru Masaj si Terapie contine: - 4 pietre vulcanice mari cu diametru de 7.5 cm - 4 pietre vulcanice medii cu diametru de 4.5 cm - 8 pietre vulcanice mici cu diametru de 3 cm - Cutie eleganta pentru depozitare pietre vulcanice - 1 Cristal Chakra CADOU

  Doar online
 • Piatra (diametru 6 cm) este din roca vulcanica si se foloseste pentru masaj, presopunctura si reflexoterapie. Are o forma speciala pentru a se folosi cu usurinta (se pot folosi ambele capete). Piatra vulcanica imbunatateste microcirculatia organismului, elimina caldura si toxinele din corp, dar si grasimile care nu sunt necesare.

  Doar online
 • Dimensiuni Creion Mare din Piatra Vulcanica:- lungime: 12 cm- diametru: 1-2 cmPresopunctura este o tehnica utilizata in medicina traditionala chineza si care functioneaza dupa aceleasi principii ca acupunctura si reflexologia. In loc de ace, punctele de presopunctura sunt stimulate prin presiune / masaj.

  Doar online
 • Beneficiile presopuncturii Reduce stresul si tensiunea Reduce durerile dentare, musculare, articulare, menstruale, durerile de gat si umeri, dureri de urechi. Ridica nivelul general de energie Amelioreaza migrenele, insomnia, depresia, starile de ameteala, problemele digestive, greturile matinale, capacitatea scazuta de concentrare, constipatia,...

  Doar online
 • Piatra (10.5 cm x 6 cm) din roca vulcanica sub forma dreptunghiulara utilizata in tehnica gua sha / relaxare / masaj. Tehnica tratamentului cu aceste pietre este bazata pe teoriile medicinei traditionale chineze, cum ar fi punctele de acupunctura, masajul chinezesc si scraping.

  Doar online
 • Piatra (13 cm x 3 cm) din roca vulcanica forma alungita se utilizeaza in tehnica gua sha / relaxare / masaj. Tehnica tratamentului cu aceste pietre este bazata pe teoriile medicinei traditionale chineze, cum ar fi punctele de acupunctura, masajul chinezesc si scraping.

  Doar online
 • Pretul este per BUCATA !!! Piatra Vulcanica Mare (6 cm x 5 cm, grosime: 1-2 cm) pentru MASAJ si TERAPIE Geotermala / Hot Stone+ Cristal CADOU

  Doar online
 • MASCA FACIALA EXTRA LARGE cu 65 Pietre MARI Rotunde (diametru 2 cm / piatra) din JAD pentru Frumusete, Relaxare si Regenerare este folosita atat in Saloanele de Infrumusetare si Centre SPA dupa masajul facial, precum si acasa pentru regenerarea, relaxarea tenului si pentru senzatia de racorire.

  Doar online
 • Piatra (13 x 4.5 cm) din Obsian Negru se utilizeaza in tehnica gua sha/reflexoterapie/presopunctura. Obsidianul negru este o piatră foarte puternică şi creativă, care ancorează sufletul şi forţele spirituale pe plan fizic, punându-le sub îndrumarea voinţei conştiente şi permiţându-le să-şi manifeste energiile pe pământ. 

  Doar online
 • Cufar Lemn pentru depozitare Pietre Vulcanice / Cristale / Cadou / Bijuterii + Cristal CADOU- Mare (18 cm x 11 cm) = 39 lei- Mediu (14 cm x 8 cm) = 29 lei- Mic (9 cm x 6 cm) = 19 lei- Set 3 Cufere (Mare + Mediu + Mic) = 69 lei (de la 87 lei)

  Doar online
 • MANERE ERGONOMICE ANTIALUNECARE !Acest roller se poate folosi pentru orice tip de masaj, pentru a detensiona muschii (in special muschii paravertebrali) si pentru a ameliora durerea si oboseala. Folosind acest dispozitiv, nu mai este nevoie de toata forta de care dispuneti pentru a face un masaj.

  Doar online
 • Acest roller se poate folosi pentru orice tip de masaj, pentru a detensiona muschii (in special muschii paravertebrali) si pentru a ameliora durerea si oboseala. MANERE ERGONOMICE ANTIALUNECARE !Folosind acest dispozitiv, nu mai este nevoie de toata forta de care dispuneti pentru a face un masaj.

  Doar online
 • Acest roller se poate folosi pentru orice tip de masaj, in mod special pentru Tratamentele corporale si de Slabire (Slimming) in Masajul Anticelulitic.MANERE ERGONOMICE ANTIALUNECARE !Folosind acest dispozitiv, nu mai este nevoie de toata forta de care dispuneti pentru a face un masaj.

  Doar online
 • Bratara cu 28 Cristale (6 mm) pentru cele 7 CHAKRE + Cristal Cuart Roz + CADOU: OU din cristal JAD GalbenChakra 1 - OBSIDIAN Chakra 2 - CARNEOL Chakra 3 - AGAT GALBEN Chakra 4 - AVENTURIN Chakra 5 - LAPIS LAZULI Chakra 6 - AMETISTChakra 7 - HOWLIT+ Cristal Cuart Roz+ Ou din cristal JAD Galben  

  Doar online
 • PENDUL Mare (35 cm) cristal natural AMETIST cu 7 Cristale CHAKRE (8 mm) + CADOUCele 7 Chakre: JASP Rosu + CARNEOL + JAD Galben + JAD Verde + TURCOAZ + AMETIST + CRISTAL de STANCA

  Doar online
 • PACHET 7 CHAKRE CRISTALOTERAPIE: - 7 CRISTALE mari: Jasp Rosu + Carneol + Citrin + Aventurin/Cuart Roz + Cuart Albastru + Ametist + Cristal de Stanca - PENDUL (35 cm) AMETIST + 7 Cristale: Jasp Rosu + Carneol + Jad Galben + Jad Verde + Turcoaz + Ametist + Cristal de Stanca- BRATARA 29 pietre: Obsidian + Carneol + Agat + Aventurin + Lapis Lazuli + Ametist...

  Doar online
 • Bratara Cristale (6 mm) JAD/Aventurin + Coral Rosu + CADOU OU Cristal JAD  

  Doar online
 • Bratara RENASTERII cu CORAL ROSU si AGAT ALB / HOWLIT + CADOU Sticluta Pietre Cuart Roz

  Doar online
 • Pom aprox 12 pietre / cristale (AMETIST / CUART / JAD / CARNEOL / OCHI TIGRU / MIXT) = 49 leiPom aprox 32 pietre / cristale (AMETIST / CUART / JAD / CARNEOL / OCHI TIGRU / MIXT) = 59 leiPom aprox 58 pietre / cristale (AMETIST / CUART / JAD / CARNEOL / OCHI TIGRU / MIXT) = 69 leiAmbalaj: Cutie + Cristal CADOU

  Doar online
 • Kit 16 pietre JAD + CUTIE+ Transport GRATUIT.Culoarea verde linistitoare a jadului este tamaduitoare. Jadul ABSOARBE energiile negative. ACESTE PIETRE POT FI FOLOSITE CALDE sau RECI. Pielea se tonifica si va fi puternic stimulată, devenind elastică şi catifelată prin sporirea nivelului intern de hidratare.

 • Bratara Cristale (6 mm) JAD/Aventurin + Coral Rosu + CADOU OU Cristal JAD  

  Doar online
 • Ciocanel din JAD (17 cm) cu piatra din JAD (5 cm) pentru Masaj / Dureri / Relaxare.Ciocanelul se utilizeaza in Masaj cu rolul de a debloca meridianele, a imbunatati circulatia sangelui, a relaxa muschii si a ameliora durerea.

  Doar online
 • Ciocanel din JAD (23 cm) cu piatra din JAD rotunda (4 cm) pentru Masaj / Dureri / Relaxare.Ciocanelul se utilizeaza in Masaj cu rolul de a debloca meridianele, a imbunatati circulatia sangelui, a relaxa muschii si a ameliora durerea.

  Doar online
 • Instrument JAD 2in1 (Ciocanel si Rola 21 x 5 x 3 cm) Masaj / Dureri / Relaxare + CADOUCiocanelul fexibil se utilizeaza in Masaj cu rolul de a debloca meridianele, a imbunatati circulatia sangelui, a relaxa muschii si a ameliora durerea.Rola din Jad se poate folosi pentru diverse terapii (faciale, infrumusetare, relaxare).

  Doar online
 • Instrument 4in1 JAD (10x6cm): Presopunctura, Reflexoterapie, Masaj si Terapie Thai.Accesoriu JAD calitate superioara pentru orice tip de Masaj:- Presopunctura- Reflexogen- Relaxare- Drenaj

  Doar online
 • Covorasul cu 115 pietre din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.Covorasul cu 115 pietre din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate tipurile de perne, asigurand o experienta unica de relaxare.

  Doar online
 • Covorasul cu 160 pietre din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.Covorasul cu 160 pietre din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate tipurile de perne, asigurand o experienta unica de relaxare.

  Doar online
 • Covorasul cu 40 pietre XL (5 cm) din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.Covorasul cu 40 pietre XL (5 cm) din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate tipurile de perne, asigurand o...

  Doar online
 • Covorasul cu 80 pietre mari din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.Covorasul cu 80 pietre mari din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate tipurile de perne, asigurand o experienta unica de relaxare.

  Doar online
 • Covorasul cu 36 pietre XL (5 cm) rotunde din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.Covorasul cu 36 pietre XL (5 cm) rotunde din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate...

  Doar online
 • Covorasul cu 64 pietre mari din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.Covorasul cu 64 pietre mari din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate tipurile de perne, asigurand o experienta unica de relaxare.

  Doar online
 • Covorasul cu 60 pietre mari din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.Covorasul cu 60 pietre mari din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate tipurile de perne, asigurand o experienta unica de relaxare.

  Doar online
 • Instrument Creion 3in1 JAD (12x2cm): Presopunctura, Reflexoterapie si Terapie Thai + CADOUAccesoriu JAD calitate superioara pentru orice tip de Masaj:- Presopunctura- Reflexogen- Relaxare

  Doar online
 • Set 50 Pietre Vulcanice pentru Masaj si Terapie + CUTIE + CADOU

  Doar online
 • Set 60 Pietre MIXTE pentru Masaj si Terapie + CUTIE + CADOU

  Doar online
 • Set 14 Pietre Reci din Marmura pentru Masaj si Terapie + CUTIE + CADOU

  Doar online
 • Set 20 Pietre Reci din Marmura pentru Masaj si Terapie + CUTIE + CADOU

  Doar online
 • PIATRA (8x6cm) MARMURA RECE pentru Masaj + CADOU

 • PIATRA (4 cm x 3 cm) MARMURA RECE pentru Masaj + CADOU

Arata 1 - 40 din 74 articole