Doar online

Ventuza mica din silicon alimentar pentru masaj facial + CADOU

BBN-CO0617

Nou

Ventuza mica din silicon alimentar pentru masaj facial + CADOU

Ambalare: 1 buc.

Mai multe detalii

29,00 lei

Detalii

Dimensiune (Inaltime) 8 cm
Dimensiune (Diametru) 3.8 cm
Culoare Transparent
Cantitate 1 BUCATA
Material Silicon
Tara de origine COREEA

Mai multe informatii

Aceste ventuze din silicon sunt special concepute pentru zona faciala sau zonele mici si curbate ale corpului, asigurand revitalizarea si curatarea pielii.

Ventuzele faciale sunt excelente pentru aplicatiile precise pe zonele mici ale corpului, dispunand de o inaltime ce asigura o mare putere de absorbtie. Sunt folosite, in principal, in masajul facial, pentru o curatare in profunzime si tonifiere a pielii din jurul gatului, a barbiei si nu numai.

Caracteristici speciale

Toxicitate scazuta, reactivitate chimica scazuta, folosite cu uleiuri pentru masaj si produse pentru ingrijirea pielii.

Nu se sparg, sunt rezistente la apa.

Igienice – impotriva dezvoltarii bacteriilor.

Material transparent ce permite observarea pielii in timpul masajului.

Instructiuni de utilizare

Prin strangerea ventuzei faciale, se elimina aerul din interiorul acesteia. Eliberand-o se creeaza un puternic vacuum (vid). Aplicandu-se astfel pe piele, prin absorbtie, pielea este trasa catre in sus  rezultand masajul prin presiune negativa in timpul miscarii ventuzei pe suprafata pielii fetei.

Metoda de miscare a ventuzei: Aplicati lotiunea de curatare, crema, ulei hidratant sau, pur si simplu, apa cu sapun pe piele si miscati ventuza liniar sau circular.

Metoda de folosire pe un singur punct: Aplicati ventuza pe un singur punct rand pe rand, fara a o misca. Cu cat ventuza este lasata mai mult, cu atat stimularea este mai eficienta, dar si inrosirea zonei este mai vizibila. Pentru a diminua producerea de semne pe fata, inlaturati ventuza de pe punct dupa cateva secunde.

Procedura de masaj prin vacuum nu ar trebui sa aiba efecte neplacute sau sa fie dureros.

Durata recomandata pentru folosirea ventuzelor este de 5-15 minute.

Folositi ventuzele de 2-3 ori pe saptamana penru rezultate mai bune.

Contraindicatii

Nu lasati  ventuza pentru mult timp pe un singur punct pentru a nu produce semne pe piele.

Nu folositi ventuzele pe pielea uscata.

Material - silicon alimentar grad A, hipoalergen, utilizat si in industra alimentara. Este gama premium in domeniul ventuzelor din silicon. Nu crapa, nu imbatraneste nu se intareste. Este extrem de rezistent la actiunea solventilor si a dezinfectantilor chimici uzuali pe piata. NOTA - pe piata mai sunt ventuze cu silicon de provenienta ruseasca. Acele ventuze sunt de calitate inferioara, cu elasticitate mica si se intaresc repede in timp. Prezinta un varf de turnare circular in partea lor superioara)

Tara de provenienta : COREEA

Accesorii