Doar online

Ulei (50 ml) vindecator cu PAPADIE și IN pentru Masaj de relaxare sau terapeutic + CADOU

BBN-CO0555

Nou

Ulei (50 ml) vindecator cu PAPADIE și IN pentru Masaj de relaxare sau terapeutic + CADOU

Mai multe detalii

19,00 lei

Detalii

Cantitate 50 ML

Mai multe informatii

Ulei (50 ml) vindecator cu PAPADIE și IN pentru Masaj de relaxare sau terapeutic + CADOU

Seva de PAPADIE, cunoscută și sub numele de lapte de păpădie, este utilă în tratarea bolilor de piele cauzate de infecții microbiene și fungice. Acest tratament provine din faptul că seva este foarte alcalină și are proprietăți germicide, insecticide și fungicide. Aveți grijă când utilizați această sevă și evitați orice contact cu ochii. Această seva poate fi folosită pentru a combate mâncărimea, pecinginele, eczemele și alte afecțiuni ale pielii fără riscul de efecte secundare sau tulburări hormonale cauzate în mod obișnuit de tratamentele pielii cu produse farmaceutice.

Combate Acneea

Sucul de păpădie este un bun detoxifiant, diuretic, stimulant și antioxidant. Aceste patru proprietăți îl fac un excelent tratament pentru acnee. Înainte de a ști cum să tratăm acneea, trebuie să știm ce o cauzează. Acneea apare de obicei în anii adolescenței, când organismul suferă multe modificări fiziologice și hormonale. Inundarea de noi hormoni care provoacă modificări în organism trebuie reglată, așa că dacă nivelul hormonal din sânge este alterat, există o șansă mai mare ca substanțele toxice să se depună în organism. Aceste toxine tind să scape cu transpirație prin glandele sudoripare sau sebacee ale pielii.

În timpul acestor schimbări hormonale, aceste glande secretă mai multe uleiuri care, amestecate cu pielea moartă, blochează porii, iar secreția de toxine este limitată. Prin urmare, substanțele toxice nu pot scăpa și în cele din urmă toate acestea provoacă acnee. Această situație este agravată de infecțiile microbiene din zonele afectate. Sucul de păpădie, fiind un stimulent, diuretic și detoxifiant prin natură, poate ajuta la reglarea secreției hormonale adecvate, la creșterea transpirației și la dilatarea porilor. Toți acești factori ajută la facilitarea eliminării toxinelor prin transpirație și urină. În plus, seva de păpădie, atunci când este aplicată în zonele afectate de acnee, poate vindeca infecția microbiană și poate ajuta la reducerea semnelor de acnee.


ULEIUL DE IN

Are o consistență grasă, fiind intens hidratant. Iar un ten hidratat este mai puțin predispus la apariția ridurilor, comparativ cu un ten uscat, potrivit studiilor efectuate de-a lungul timpului. Uleiul de in blochează apa în țesuturile de la nivelul pielii, oferind instant un efect hidratant. Acizii grași omega 3 au un efect antiinflamator, ceea ce înseamnă că pot reduce iritațiile și inflamațiile de la nivelul pielii. Este cunoscut faptul că omega 3 poate avea efecte benefice în cazul unor probleme ale pielii precum eczeme, rosaceee, acnee sau psoriazis. De asemenea, omega 3 ajută la videcarea leziunilor de la nivelul pielii. Pentru că este bogat în substanțe antioxidante ce au capacitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi cunoscuți pentru efectele de îmbătrânire prematură a pielii, uleiul de in este un aliat important împotriva ridurilor. Aplică în jurul ochilor, al buzelor și pe frunte, zonele care sunt cel mai predispuse la apariția primelor riduri fine.

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: