Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Doar online

Lădița Terapeutului cu 14 remedii străvechi - unguente pentru tratamente naturiste API-FITO-TERAPIE + CADOU

BBN-CO0327

Nou

Lădița Terapeutului cu 14 remedii străvechi - unguente pentru tratamente naturiste API-FITO-TERAPIE + CADOU

Lădița conține 14 unguente (45g) pentru leacuri "băbești" produse în România din plante medicinale românești si/sau ingrediente naturale.

Produse Naturiste Cosmetice Api-Fito-Terapie Produse in Romania de catre o doamna doctor primar.

Mai multe detalii

199,00 lei

Mai multe informatii

Lădița conține 14 unguente (45g) pentru leacuri "băbești" produse în România din plante medicinale românești si/sau ingrediente naturale.

Unguentele sunt produse de către o doamnă doctor primar din România.

Cele 14 unguente sunt indispensabile în orice tip de terapie sau leac personal:

1. Unguent cu Untul Pământului și Hrean (45ml)
Contine: ceara de albine, extract de hrean, extract de untul pamantului, ulei de cocos, ulei de palmier.
Actiune: adjuvant in dureri reumatice, lombosciatica, spondiloza cervicala, ciocuri, monturi, sinuziote, dureri musculare, dureri articulare, degeraturi, vanatai, eczeme uscate.
Untul pamantului are actiune anti-inflamatoare, decongestiva, analgezica, anti-reumatica, asemanatoare medicamentelor anti-inflamatorii de sinteza, dar fara efectele negative ale acestora.
Este tonic venos, stimuleaza circulatia locala, actiune usor revulsiva.
Acest produs din Untul Pamantului este bine venit pentru orice durere reumatica, putand fi utilizata de orice membru al familiei.

2. Unguent cu Mărul Lupului, Gălbenele și Arnică (45ml)
Contine: extract de marul lupului, arnica, galbenele, ceara de albine, vitamina A, vitamina E, ulei esential de lavanda.
Marul lupului are proprietati imuno-stimulatoare puternice, fiind regenerator al pielii si anti-tumoral.
Are rol important in eczeme, hemoroizi externi, arsuri, bataturi, herpes zoster, herpes labial si genital, epididimita, varicocel, noduli mamari, furuncule, lichen plan, vegetatii veneriene, psoriazis, pitiriazis.
Se asociaza cu arnica si galbenele datorita rolului acestora ca anti-inflamatoare si cicatrizante.

3. Unguent cu Rostopască (45ml)
Rostopasca este recomandata in terapia naturista a afectiunilor dermatologice - negi, rani, piele crapata, riduri ; rani infectate - studiile cercetatorului rus Vladimir Molochko demonstreaza ca rostopasca distruge bacteriile patogene din zona afectata, penetreaza tesuturile in profunzime, eliminand astfel infectia complet; eczeme infectioase, ciuperci (fungi) fixate la nivelul unghiilor de la maini si picioare. Are actiune cicatrizanta, antimicotica; utila in psoriazis, adjuvant in tuberculoza pielii; herpes; fistule; bataturi; hemoroizi.
Ingrediente: Ceara de albine, extract de rostopasca, ulei de palmier, ulei de cocos, ulei esential de lavanda.

4. Unguent cu Arnică (45ml)
Contine: arnica, ceara de albine, ulei de palmier, extract uleios de galbenele, ulei esential de salvie, ulei esential de pin.
Arnica este o planta miraculoasa pentru efectele sale, de aceea se foloseste de mii de ani in terapie constituind in ultimii ani si subiect de cercetare in universitati de renume.
Este utilizata in creme si unguente ca remediu pentru dureri reumatice, dureri ale coloanei vertebrale, dureri musculare.
Este binecunoscuta pentru eliminarea echimozelor (vanatai), luxatii, entorse, contuzii, degeraturi, intepaturi de insecte, sindrom de tunel carpian. Este un remediu al traumatismelor.
Calmeaza durerea si inflamatia, rigiditatea articulara in problemele reumatice, de osteoartrita.
Efectele locale sunt similare cu ale anti-inflamatoarelor tip ibuprofen, dar fara efectele negative ale acestora (ulcer gastro-duodenal).
Este util in infectii ale pielii, iritatii, eczeme; se aplica si vaginal in vaginite.
Sportivii utilizeaza constant preparatele pe baza de arnica, inclusiv inainte de antrenamente, competitii, pentru a preveni intinderile musculare, durerile articulare ce apar in activitatile fizice solicitante. Este un remediu important pentru sportivi.
Arnica este utila in durerile post-chirurgicale, accelereaza vindecarea ranilor superficiale, arsurilor solare, are efect regenerator.
Se foloseste in masaj, prin aplicarea pe corp, pe zonele afectate.

5. Unguent cu Cătină (45ml)
Contine: ulei de catina, ulei de rasina de brad, ceara de albine, vitamina E, ulei esential de lavanda.
Are actiune anti-inflamatorie, cicatrizanta, revitalizanta, accelereaza procesele de re-epitelizare. Adjuvant in arsuri, rani cu vindecare lenta, ulcere, degeraturi, eritem, eczeme. Are actiune nutritiva, emolienta.

6. Unguent cu Pelin (45ml)
Efect terapeutic: antiinflamator, antipruriginos, antibacterian si cicatrizant. Tonifica si regenereaza pielea.
Adjuvant in intepaturi de insecte, eczeme, acnee, rani, furunculoza si eruptii cutanate. Se aplica in cantitati mici pe suprafata afectata.
Unguentul cu pelin este deosebit de eficient in problemele de acnee.

7. Unguent cu Sulf (45ml)
Unguent pe baza de sulf, ulei de palmier si ceara de albine.
Este destinat pielii si mucoaselor afectate de infectii fungice sau bacteriene.
Se foloseste in scabie,dermatita seboreica,inclusiv la copii, matreata, ciuperca piciorului, psoriazis si cel mai important in acnee.
Sulful este un mineral natural al frumusetii, aplicat pe pielea cu probleme sau ca preventie.

8. Unguent cu Tătăneasă (45ml)
Tataneasa este excelenta pentru efectele ei miraculoase de a diminua inflamatiile, de a vindeca rapid ranile. Datorita alantoinei, tataneasa detine si proprietati antitumorale si anticancerigene.
Utilizari:
Ten iritat şi gras; rani greu vindecabile; reumatism, anchiloze, artroza, artrite; fracturi (cu efect de stimulare a formarii calusului), traumatisme, contuzii, hematoame, distorsii, traumatisme provocate in accidente sau in competitii sportive; hemoroizi, escare, fisuri mamelonare; furuncule, intepaturi de insecte; tumori canceroase ale pielii, alunitele care tind sa se transforme in formatiuni tumorale.
În cosmetica, tataneasa este recomandata pentru tenurile iritate si grase.
Unguentul de tataneasa trebuie aplicata/aplicat in strat subtire pe ranile adanci si pe locurile puternic infectate.
Antiseptic
Cicatrizant
Antiinflamator
Antihemoroidal
Regenerator
Revulsiv.

9. Unguent cu Sânziene (45ml)
Contine: ceara de albine, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de sanziene, ulei de cocos.
Are actiune anti-inflamatoare, cicatrizanta, de estompare a ridurilor fine, de refacere a activitatii tiroidei.
Actiune: adjuvant in furuncule, plagi si ulceratii vechi, eczeme, noduli tiroidieni (aplicare pe zona tiroidiana).
Are actiune regeneratoare, tonifianta, emolienta.

10. Unguent cu Gălbenele, Miere și Propolis (45ml)
Contine: ceara de albine, extract de galbenele, miere si extract de propolis, ulei de palmier.
Galbenelele au proprietati de refacere a pielii lezate de arsuri, acnee, ulcere de gamba, avand un rol anti-inflamator, cicatrizant, analgezic.
Mierea de albine ajuta la refacerea pielii lezate, pastreaza umiditatea naturala si elimina celulele moarte prin enzimele pe care le contine.Propolisul este un important anti-septic, cu proprietati bio-active, regeneratoare si cicatrizante, anti-bacteriene si imuno-stimulatoare.
Unguentul are rol in acnee, furunculoza, eczeme, micoze cutanate, ulcer venos, plagi care se cicatrizeaza greu.

11. Unguent cu Rășină de Brad (45ml)
Contine: rasina de brad, ceara de albine, ulei de palmier, ulei de cocos.
Rasina de brad are rol anti-microbian si regenerator.
Actiune: calmeaza durerile reumatice, musculare, inflamatii ale mucoasei nazale ( desfunda nasul), in arsuri, eczeme, taieruri, rani . Aplicat pe torace in caz de raceli, dureri reumatice, contracturi musculare, rani deschise, eczeme, infectii cutanate, arsuri.
Unguentul cu rasina de brad se aplica pe furuncule, in cazul contuziilor (vanatailor), panaritiului, a pruritului, arsurilor, a zonei zoster : grăbește cicatrizarea și vindecarea rănilor.
Util in caz de hemoroizi, dureri articulare, in arsuri termice sau chimice, cobalto-terapie, in plagi atone (care nu se inchid), sindrom post-trombotic.

12. Unguent cu Sunătoare (45ml)
Contine: ceara de albine, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de sunatoare.
Are actiune anti-inflamatoare, cicatrizanta, revitalizanta, accelereaza procesele de re-epitelizare.
Actiune: adjunat in arsuri, rani (julituri, ulceratii), plagi post-operatorii, nevralgii, contracturi musculare, dureri de spate.
Are actiune nutritiva, emolienta.

13. Unguent Cicatrizant
Contine: ceara de albine, ulei de cocos, ulei lauric, vitamina A, vitamina E, acid lauric, cu puternic efect anti-inflamator, vitamina A de intinerire a pielii si vitamina E care are efect de crestere a cantitatii de elastina din piele, inlaturand degradarea elastinei si acolagenului, principalul motiv care duce la formarea cicatricelor inestetice.
Actiune: cicatrizanta, anti-inflamatoare, regeneranta, epitelizanta, emolienta, reface tesuturile.

14. Unguent Anti-Hemoroidal (45ml)
Contine: propolis, ceara de albine, oxid de zinc, ulei de rapita (omega 3), ulei de cocos, rasina de brad, tataneasa, scoarta de stejar, castan, vitamina E.
Se recomanda persoanelor care au probleme de constipatie, ceea ce favorizeaza aparitia hemoroizilor. Hemoroizii apar si din cauza unor probleme venoase (hemoroizii sunt vene tuefiate la nivel anal din cauza cresterii presiunii de eliminare a scaunului).
Daca scaunul este mai dur, uscat, iar peristaltismul intestinal (miscarile intestinale) mai lent, eliminarea scaunului se produce cu efort, ceea ce duce la formarea hemoroizilor (interni, care nu se vad, dar pot sangera), sau externi, care se vad la nivelul anusului si pot iesi la suprafata, creand dureri, sangerari si infectii.
Aplicarea unguentului are atat efect emolient, cat si reparator.

În ofertă, pe lângă cele 14 unguente, remedii naturale românești veți primi și o lădiță din Lemn special pentru depozitarea borcănelor.

Lădița cu 14 unguente naturale produse din plante medicinale românești și ingrediente naturale este un CADOU extraordinar pentru orice terapeut sau persoană dragă!

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: