Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Doar online

Set Profesional Complet 4 Bete Bambus (50 + 40 + 30 + 20 cm) Masaj + CADOU Rola din JAD sau BOKOMA

BBN-023-1BO

Nou

Set Profesional Complet 4 Bete de Bambus (50 + 40 + 30 + 20 cm) pentru orice tip de Masaj + CADOU Rola din JAD sau BOKOMA (in functie de stoc)

Setul profesional pentru masaj anticelulitic este format din 4 bete de bambus cu lungime aproximativa de 50 cm, 40 cm, 30 cm si 20 cm ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Betele de bambus au diametru: 1.4-4 cm

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUCTIE PROPRIE

99,00 lei

-150,00 lei

249,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 50 cm
Dimensiune (Lungime) 40 cm
Dimensiune (Lungime) 30 cm
Dimensiune (Lungime) 20 cm
Dimensiune (Diametru) 1.6 cm - 4 cm
Culoare Natur inchis
Cantitate + CADOU BOKOMA

Mai multe informatii

Set Profesional Complet 4 Bete de Bambus (50 + 40 + 30 + 20 cm) pentru orice tip de Masaj + CADOU Rola din JAD sau BOKOMA (in functie de stoc)

Setul profesional pentru masaj anticelulitic este format din 4 bete de bambus cu lungime aproximativa de 50 cm, 40 cm, 30 cm si 20 cm ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Betele de bambus au diametru: 1.4 - 4 cm

Aceste Bete de Bambus sunt special folosite pentru dispersarea celulitei cat si pentru Masajul de Relaxare / Facial. 

Deoarece masajul anticelulitic cu bete de bambus are un mare succes in Romania, datorita rezultatelor obtinute, va prezentam mai jos oferta speciala care, cu siguranta, o sa va ajute in meseria/hobby-ul dvs. de maseur, asa cum ne-a ajutat si pe noi de aproximativ 15 ani.

Betele noastre de Bambus sunt RECOMANDATE de catre terapeuti precum: DAN BUJOR, DANIELA DUMITRU, CENTRELE REFLEXOVITAL, ASOCIATIA DE TERAPII COMPLEMENTARE (AMTC), ASOCIATIA EUROPEANA DE MASAJ (EMA) si multi alti colaboratori si parteneri nationali si internationali.


Ne mandrim ca am fost alesi drept SPONSOR OFICIAL la PRIMUL CAMPIONAT DE MASAJ DIN ROMANIA care a avut loc la SIBIU.

Ne bucuram ca am putut sa sustinem participantii care de altfel ne sunt ci clienti si ca am putut premia castigatorii acestei competitii UNICE.

 Setul (kit) complet este compus din 4 bete de bambus speciale din Thailanda:

1 bat bambus subtire x 50 cm lungime cu diametru de 1-2 cm
1 bat bambus gros x 40 cm lungime cu diametru de 3-4 cm
1 bat bambus subtire x 30 cm lungime cu diametru de 1-2 cm
1 bat bambus subtire x 20 cm lungime cu diametru de 1-2 cm

+ CADOU BOKOMA pentru Masajul scalpului (masajul capului) sau ROLA din JAD pentru Masaj Facial (in funtie de STOC).

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.

Betele au structura identica cu cea din poza de mai sus !!! Fotografiile sunt 100% REALE !!!

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Se pot aduce la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special personalizate cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

BETELE SUNT 100% NATURALE !!! NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!

NU FOLOSITI BETE DE BAMBUS ARSE (BETELE DE BAMBUS SE POT ARDE CU USURINTA CU O LAMPA PENTRU UN ASPECT MAI DIFERIT) !!! DACA SUNT ARSE BETELE DE BAMBUS DEVIN TOXICE DEOARECE SE ARDE STRATUL DE SILICIU ORGANIC !!! DE ACEEA BETELE DE BAMBUS NU SE INCALZESC !!! INSTUMENTELE sau BETELE CARE SE INCALZESC SUNT DE FAPT DIN RATAN !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIRT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA.Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: