Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Doar online

Set Profesional Bete de Bambus pentru Masaj (60 cm + 40 cm) + CADOU la ALEGERE

Nou

Setul profesional pentru masaj este format din 2 bete de bambus cu lungime de 60 cm si 40 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Setul / kitul profesional de bete de bambus pentru masaj este format din 2 bete de bambus pentru masaj cu lungimea de 60 cm si 40 cm.

Betele de bambus au un diametru (grosime) de 2 cm - 4 cm.

Mai multe detalii

IN STOC

169,00 lei

  • Set 2 Sfere mari (6 cm) din JAD
  • Set 7 Cristale Chakre
  • Set 2 Sfere Magnetice Hematit
  • Rola JAD Masaj Facial

Detalii

Dimensiune (Lungime) 60 cm
Dimensiune (Lungime) 40 cm
Dimensiune (Diametru) 2 cm - 4 cm
Culoare Natur inchis

Mai multe informatii

Setul profesional pentru masaj este format din 2 bete de bambus cu lungime de 60 cm si 40 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Setul / kitul profesional de bete de bambus pentru masaj este format din 2 bete de bambus pentru masaj cu lungimea de 60 cm si 40 cm.

Betele de bambus au un diametru (grosime) de 2 cm - 4 cm.

Deoarece masajul anticelulitic cu bete de bambus are un mare succes in Romania, datorita rezultatelor obtinute, va prezentam mai jos oferta speciala care, cu siguranta, o sa va ajute in meseria/hobby-ul dvs. de maseur, asa cum ne-a ajutat si pe noi (Comunitatea Bete Bambus) de aproximativ 15 ani.

Setul (kit) este compus din 2 bete de bambus speciale originare din Thailanda: 1 bat special pentru masajul anticelulitic + 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara, zona spatelui si a abdomenului.
Primul bat este finisat special pentru masajul anticelulitic cat si pentru masajul spatelui avand o lungime aproximativa de 60 cm.
Al doilea bat este finisat special pentru masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical, al abdomenului sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 40 cm.

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.

Betele au structura identica cu cea din poza de mai sus.

FOTOGRAFIILE SUNT REALE !!!

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este recomandat ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.
Se pot aduce la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special personalizate cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

SET Profesional format din 2 bete bambus pentru masaj: 

1 x Bat de bambus de 60 cm (diametru 2 cm - 4 cm) pentru masajul anticelulitic si al spatelui
1 x Bat de bambus de 40 cm (diametru 2 cm - 4 cm) pentru masajul cervical, reflexogen, al abdomenului si al membrelor.

PE LANGA ACESTE 2 Bete de Bambus pentru Masaj VETI PRIMI SI UN CADOU la ALEGERE !

Ce veti GASI in COLET?
- 1 bat de bambus pentru masaj 60 cm (diametru 2 cm - 3 cm)
- 1 bat de bambus pentru masaj 40 cm (diametru 2 cm - 3 cm)
- CADOU: la ALEGERE

Se pot personaliza la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special concepute pentru orice nevoie dar si cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

BETELE NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!

NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII ACESTORA SAU IRITARII EPIDERMEI CLIENTEI/CLIENTULUI !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA. 

BETELE DE BAMBUS cat si Instrumentele de MADEROTERAPIE blackboxnet.ro SUNT RECOMANDATE DE CATRE AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare din Romania) si Scoala de Masaj REFLEXOVITAL (www.reflexovital.ro)

+ CADOU

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Descarcati

Ghid si Instructiuni Utilizare

Ghid si Instructiuni Utilizare - Bete de Bambus pentru Masaj, Cristale si Chakre

Descarcati (1.76M)