Doar online

Set Profesional 3 Bete de Bambus (50 + 20 + 20 cm) pentru Masajul Anticelulitic + CADOU Rola din JAD

BBN-023

Nou

Setul profesional pentru masaj anticelulitic este format din 3 bete de bambus subtiri cu lungime de 50 cm, 20 cm si 20 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul anticelulitic cu bete de bambus) + CADOU Rola din JAD

Mai multe detalii

IN STOC

129,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 50 cm
Dimensiune (Lungime) 20 cm
Dimensiune (Lungime) 20 cm
Dimensiune (Diametru) 1 cm - 1.8 cm
Culoare Natur
Material Bambus Natural

Mai multe informatii

Setul profesional pentru masaj anticelulitic este format din 3 bete de bambus cu lungime de 50 cm, 20 cm si 20 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Betele de bambus au un diametru (grosime) de 1 cm - 1.8 cm.

Aceste Bete de Bambus sunt special folosite pentru dispersarea celulitei sau pentru Masajul Facial.

Chiar daca sunt mai subtiri, aceste bete de bambus sunt mai rezistente decat betele de bambus care au un diametru aproximativ de 2 cm - 4 cm.

Deoarece masajul anticelulitic cu bete de bambus are un mare succes in Romania, datorita rezultatelor obtinute, va prezentam mai jos oferta speciala care, cu siguranta, o sa va ajute in meseria/hobby-ul dvs. de maseur sau folosite cu succes acasa pentru Auto-Masaj.

Setul (kit) este compus din 3 bete de bambus speciale din Thailanda: 1 bat special pentru masajul anticelulitic, 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara si 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara etc.

Primul bat este finisat special pentru masajul anticelulitic cat si pentru masajul spatelui avand o lungime aproximativa de 50 cm.

Al doilea bat este finisat special pentru masajul facial, masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 20 cm.

Al treilea bat este finisat special pentru masajul facial, masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 20 cm.

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.

Betele au structura identica cu cea din poza de mai sus.

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Se pot aduce la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special personalizate cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

Se pot personaliza la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special concepute pentru orice nevoie dar si cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

FOTOGRAFIA ESTE INFORMATIVA pentru a arata structura betelor.
NU ESTE INCLUSA IN SET si ROLA DIN JAD ci doar CADOUL ales de catre dvs..

BETELE NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!

NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII ACESTORA SAU IRITARII EPIDERMEI CLIENTEI/CLIENTULUI !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA. 

BETELE DE BAMBUS cat si Instrumentele de MADEROTERAPIE blackboxnet.ro SUNT RECOMANDATE DE CATRE AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare din Romania) si Scoala de Masaj REFLEXOVITAL (www.reflexovital.ro)

+ CADOU Rola din JAD

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Descarcati

Ghid si Instructiuni Utilizare

Ghid si Instructiuni Utilizare - Bete de Bambus pentru Masaj, Cristale si Chakre

Descarcati (1.76M)