Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Doar online

Set Profesional 3 Bete de Bambus (50 cm + 25 cm + 25 cm) pentru Masajul Anticelulitic + CADOU la ALEGERE

Nou

Setul profesional pentru masaj anticelulitic este format din 3 bete de bambus cu lungime de 50 cm, 25 cm si 25 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul anticelulitic cu bete de bambus).

Mai multe detalii

  • Set 2 Sfere Magnetice Hematit
  • BOKOMA Masaj Capilar
  • Sfera mare (6 cm) din JAD
  • Ulei Cocktail pentru Masaj - 250 ml

Detalii

Dimensiune (Lungime) 50 cm
Dimensiune (Lungime) 25 cm
Dimensiune (Lungime) 25 cm
Dimensiune (Diametru) 1.2 cm - 1.6 cm
Culoare Natur inchis

Mai multe informatii

Setul profesional pentru masaj anticelulitic este format din 3 bete de bambus cu lungime de 50 cm, 25 cm si 25 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Betele de bambus au un diametru (grosime) de 1.6 cm - 1.8 cm.

Aceste Bete de Bambus sunt special folosite pentru dispersarea celulitei sau pentru Masajul Facial.

Chiar daca sunt mai subtiri, aceste bete de bambus sunt mai rezistente decat betele de bambus care au un diametru aproximativ de 2 cm - 4 cm.

Deoarece masajul anticelulitic cu bete de bambus are un mare succes in Romania, datorita rezultatelor obtinute, va prezentam mai jos oferta speciala care, cu siguranta, o sa va ajute in meseria/hobby-ul dvs. de maseur, asa cum ne-a ajutat si pe noi de aproximativ 8 ani.

Setul (kit) este compus din 3 bete de bambus speciale din Thailanda: 1 bat special pentru masajul anticelulitic, 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara si 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara etc.

Primul bat este finisat special pentru masajul anticelulitic cat si pentru masajul spatelui avand o lungime aproximativa de 50 cm.

Al doilea bat este finisat special pentru masajul facial, masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 25 cm.

Al treilea bat este finisat special pentru masajul facial, masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 25 cm.

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.

Betele au structura identica cu cea din poza de mai sus.

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Se pot aduce la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special personalizate cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

BETELE sunt RECOMANDATE de Scoala de Masaj BIOS !!!

BETELE NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!
NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII ACESTORA SI APARITIEI IRITATIILOR LA NIVELUL EPIDERMEI CLIENTEI/CLIENTULUI !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIRT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA.

In colet veti gasi INSTRUCTIUNI privind masajul cu betele de bambus si tehnica de masaj !!!

PE LANGA ACEST format din 3 bete de bambus SET VETI PRIMI SI UN CADOU la ALEGERE !
ALEGETI CADOUL DORIT DIN LISTA DISPONIBILA REGASITA SUB SECTIUNEA PRET !!!
FOTOGRAFIA ESTE INFORMATIVA SI ROLA DIN JAD NU ESTE INCLUSA IN PACHET !!!

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Descarcati

Ghid si Instructiuni Utilizare

Ghid si Instructiuni Utilizare - Bete de Bambus pentru Masaj, Cristale si Chakre

Descarcati (1.76M)