Doar online

Set 2 Bete Bambus 50 cm (1.6-1.8 cm) pentru Masajul Anticelulitic Rapid, Fermitate, Push-up + Cadou OU JAD

BBN-BAMBOO2

Nou

Set 2 Bete Bambus 50 cm (1.6-1.8 cm) pentru Masajul Anticelulitic Rapid, Fermitate, Push-up
+ Cadou OU JAD Galben
+ Instructiuni
+ Brosuri

bete bambus masaj anticelulitic 49 lei 2 bete 50 cm + Cadou

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUCTIE PROPRIE

129,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 50 cm
Dimensiune (Diametru) 1.6-1.8 cm
Culoare Natur Inchis
Material Bambus 100% Natural si Autentic

Mai multe informatii

Set 2 Bete Bambus 50 cm (1.6-1.8 cm) pentru Masajul Anticelulitic Rapid, Fermitate, Push-up
+ Cadou OU JAD Galben
+ Instructiuni
+ Brosuri

Betele de Bambus de 50 m (1.6 -1.8 cm) sunt folosite in special pentru dispersarea celulitei. 

Chiar daca sunt subtiri acestea sunt mai rezistente decat betele de bambus care au diametru de peste 2 cm.


Deoarece masajul anticelulitic cu bete de bambus are un mare succes in Romania, datorita rezultatelor obtinute, va prezentam mai jos oferta speciala care, cu siguranta, o sa va ajute in meseria/hobby-ul dvs. de maseur, asa cum ne-a ajutat si pe noi de aproximativ 10 ani.

Ca terapeut, dar ca si client, care cauta noi abordari pentru terapiille de masaj, masajul cu betele de bambus poate fi prima alegere, oferind o solutie de baza: o tehnica unde se utilizeaza numai resursele regenerabile si durabile, dar, de asemenea, ne reconecteaza la timpurile, traditiile si ritualurile stravechi.
Acest lucru ne aminteste de ceea ce inseamna sa fii conectat si interconectate – prin respectarea nevoilor noastre si cele ale lumii si ale naturii, iar acest lucru poate fi darul pe care acest instrument de masaj, aparent simplu si banal, ne ofera: putere, flexibilitate si versatilitate, toate acestea fara sa epuizeze natura, lumea sau noi insine.


De 10 ani dorim sa ajutam Terapeutii / Tehnicienii Maseuri si pe oricine este interesat de aceasta Tehnica de Masaj. Noi nu ne adresam doar Profesionistilor in domeniul Masajului, noi ne adresam tuturor celor care au grija de Trupul si Sufletul lor si doresc informatii de la Specialisti si Consultanti in Masaj, Slabire si Tratamente Corporale. 

Aici suntem in ajutorul Dumneavoastra, Dragi Terapeuti / Tehnicieni Maseuri si Dragi Clienti, pentru a Va consilia, a Va ajuta si a Va sustine ce intreprindeti in hobby-ul, meseria sau practica Dumneavoastra. 

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.
Betele au structura identica cu cea din poza de mai sus.

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Betele de Bambus se pot personaliza in functie de dorintele di nevoile Dumneavoastra.

BETELE sunt RECOMANDATE de Scoala de Masaj BIOS !!!

BETELE NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!
NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII ACESTORA SI APARITIEI IRITATIILOR LA NIVELUL EPIDERMEI CLIENTEI/CLIENTULUI !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIRT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA.

In colet veti gasi INSTRUCTIUNI privind masajul cu betele de bambus si tehnica de masaj !!!

Pe langa cele 2 bete de bambus veti primi CADOU un OU PIATRA SEMIPRESIOASA JAD Galben pentru  PROTECTIA, TERAPIA si ARMONIA CAMINULUI sau SALONULUI DUMNEAVOASTRA!

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: