Doar online

Set Profesional 3 Bete de Bambus (50 cm + 30 cm + 20 cm) pentru Masajul Anticelulitic + Ulei Anticelulitic 250 ml + CADOU

BBN-023-1

Nou

3 Bete Bambus (50 + 30 + 20 cm) + Ulei Cockatil Natural Anticelulitic 250 ml

Setul profesional pentru masaj anticelulitic este format din 3 bete de bambus cu lungime aproximativa de 50 cm, 30 cm si 20 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Betele de bambus au un diametru (grosime) de 1.6 cm - 3 cm.

+ CADOU

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUCTIE PROPRIE

149,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 50 cm
Dimensiune (Lungime) 30 cm
Dimensiune (Lungime) 20 cm
Dimensiune (Diametru) 1.6 cm - 3 cm
Culoare Natur inchis
Cantitate Ulei Natural Anticelulitic 250 ml
Ingrediente Ulei: Piper Negru, Portocala, Migdale Dulci, Avocado

Mai multe informatii

Setul profesional pentru masaj anticelulitic este format din 3 bete de bambus cu lungime aproximativa de 50 cm, 30 cm si 20 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Betele de bambus au un diametru (grosime) de 1.6 cm - 3 cm.

Aceste Bete de Bambus sunt special folosite pentru dispersarea celulitei cat si pentru Masajul de Relaxare / Facial. 

Deoarece masajul anticelulitic cu bete de bambus are un mare succes in Romania, datorita rezultatelor obtinute, va prezentam mai jos oferta speciala care, cu siguranta, o sa va ajute in meseria/hobby-ul dvs. de maseur, asa cum ne-a ajutat si pe noi de aproximativ 16 ani.

Setul (kit) este compus din 3 bete de bambus speciale din Thailanda: 1 bat special pentru masajul anticelulitic, 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara si 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara etc.

Primul bat este finisat special pentru masajul anticelulitic cat si pentru masajul spatelui avand o lungime aproximativa de 50 cm (1.6 cm diametru).

Al doilea bat este finisat special pentru masajul facial, masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 30 cm (1.6 cm diametru).

Al treilea bat este finisat special pentru masajul facial, masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 20 cm (3 cm diametru).

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.

Betele au structura identica cu cea din poza de mai sus.

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Se pot aduce la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special personalizate cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

Se pot personaliza la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special concepute pentru orice nevoie dar si cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

BETELE NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!

NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII ACESTORA SAU IRITARII EPIDERMEI CLIENTEI/CLIENTULUI !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA. 

BETELE DE BAMBUS cat si Instrumentele de MADEROTERAPIE blackboxnet.ro SUNT RECOMANDATE DE CATRE AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare din Romania) si Scoala de Masaj REFLEXOVITAL (www.reflexovital.ro)

+ CADOU ULEI !!!

Pe langa Setul format din 3 bete de bambus SET VETI PRIMI SI Uleiul Cocktail Natural Anticelulitic - 250 ml !

Acest Ulei Natural Anticelultic cu extrase din boabe de piper negru, portocala, avocado si migdale dulci care:

  • stimuleaza circulatia sanguina, conducand la micsorarea stratului de grasime
  • decongestioneaza tesuturile inactive
  • asigura detoxifierea locala prin reducerea surplusului de apa si a toxinelor din tesutul adipos.

Uleiurile vegetale de masline, avocado si migdale dulci ajuta la difuzarea amestecului anticelulitic la nivelul tesuturilor, avand ca rezultat o piele neteda, catifelata, cu textura si tonus ridicate.

Se recomanda utilizarea zilnica prin masare energica pana cand pielea devine rosie, iar uleiul este complet absorbit.

Acest ULEI se poate folosi pentru executarea corecta a masajului anticelulitic cu BETE de BAMBUS !!!

+ CADOU


Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: