Doar online

Set Profesional 3 Bete Bambus pentru Masaj 60 + 20 + 20 cm - diametru 2 cm - 4 cm + CADOU la ALEGERE

Nou

Setul profesional pentru masaj este format din 3 bete de bambus cu lungime de 60 cm, 20 cm si 20 cm.

Bete de Bambus pentru Masaj sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate masajul cu bambus.

Mai multe detalii

IN STOC

169,00 lei

  • Set 2 Sfere mari (6 cm) din JAD
  • Set 7 Cristale Chakre
  • Set 2 Sfere Magnetice Hematit
  • Rola JAD Masaj Facial

Detalii

Dimensiune (Lungime) 20 cm
Dimensiune (Lungime) 20 cm
Dimensiune (Lungime) 60 cm
Dimensiune (Diametru) 3 cm - 4 cm
Culoare Natur inchis

Mai multe informatii

Setul profesional pentru masaj este format din 3 bete de bambus cu lungime de 60 cm, 20 cm si 20 cm sunt ORIGINARE din Thailanda special finisate pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Setul / kitul profesional de bete de bambus pentru masaj se poate personaliza si cu urmatoarea varianta: 2 bete de bambus pentru masaj 60 cm si 40 cm (primul bat de bambus avand lungimea lungimea de 60 cm si al doilea bat lungimea de 40 cm).

Betele de bambus sunt import Thailanda si este special finisat pentru orice tip de masaj.

Betele de bambus au un diametru (grosime) de 2 cm - 4 cm 

Deoarece masajul anticelulitic cu bete de bambus are un mare succes in Romania, datorita rezultatelor obtinute, va prezentam mai jos oferta speciala care, cu siguranta, o sa va ajute in meseria/hobby-ul dvs. de maseur, asa cum ne-a ajutat si pe noi de aproximativ 15 ani.

Setul (kit) este compus din 3 bete de bambus speciale din Thailanda: 1 bat special pentru masajul anticelulitic, 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara si 1 bat special pentru membre si zona cervicala, zona lombara etc.

Primul bat este finisat special pentru masajul anticelulitic cat si pentru masajul spatelui avand o lungime aproximativa de 60 cm.

Al doilea bat este finisat special pentru masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 20 cm.

Al treilea bat este finisat special pentru masajul individual al membrelor cat si pentru masajul cervical sau reflexogen avand o lungime aproximativa de 20 cm.

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.

Betele au structura identica cu cea din poza de mai sus.

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Se pot aduce la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special personalizate cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

SET Profesional format din 3 bete bambus pentru masaj: 

1 x Bat de bambus de 60 cm (diametru 2 - 4 cm) pentru masajul anticelulitic si al spatelui

1 x Bat de bambus de 20 cm (diametru 2 - 4 cm) pentru masajul cervical, reflexogen si al membrelor

1 x Bat de bambus de 20 cm (diametru 2 - 4 cm) pentru masajul cervical, reflexogen si al membrelor

1 x CADOU GARANTAT

1 x Brosura pentru Masajul cu Betele de Bambus

1 x Brsoura pentru Utilizarea Pietreleor, Cristalelor si Totul despre Chakre

Nota: Brosurile se transmit in format electonic LA CERERE.

Se pot personaiza la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special concepute pentru orice nevoie dar si cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

BETELE NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!

NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII ACESTORA SAU IRITARII EPIDERMEI CLIENTEI/CLIENTULUI !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA. 

BETELE DE BAMBUS cat si Instrumentele de MADEROTERAPIE blackboxnet.ro SUNT RECOMANDATE DE CATRE AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare din Romania) si Scoala de Masaj REFLEXOVITAL (www.reflexovital.ro)

+ CADOU

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: