Doar online

Set 2 palete modelatoare lemn masiv pentru masajul rapid (fesieri, coapse, membre) MaderoTerapie + CADOU

BBN-CO0613

Nou

Set 2 palete modelatoare lemn masiv pentru masajul rapid (fesieri, coapse, membre) MaderoTerapie + CADOU

- reduce statul adipos de pe coapse
- defineste fesele (efect push-up)
- efect de lifting
- definirea bratelor, gambelor, abdomenului
- eliminarea gasimii si a toxinelor
- drenaj limfactic

Mai multe detalii

179,00 lei

-19,00 lei

198,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 18 cm
Culoare Natur
Cantitate 2 bucati
Material Lemn masiv

Mai multe informatii

Set 2 palete modelatoare lemn masiv pentru masajul rapid (fesieri, coapse, membre) MaderoTerapie + CADOU

ATENȚIE!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT PRODUSE HANDMADE ÎN ROMÂNIA!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT TRATATE ȘI LĂCUITE CU 3 STATURI DE LAC NON-TOXIC! DACĂ LEMNUL DIN ESENȚĂ TARE (FAG, CARPEN, STEJAR, ARIN, NUC) NU ESTE LĂCUIT CORESPUNZĂTOR ACESTA SE VA DETERIORA RAPID ȘI IREMEDIABIL!
DOAR PE BLACKBOXNET VEȚI GĂSI INSTRUMENTELE LĂCUITE CORESPUNZĂTOR (NATUR SAU WENGE)!
ALEGE PRODUCĂTORII AUTOHTONI! ALEGE CALITATEA!


Cu setul de palete modelatoare cu gaura se maseaza linia taliei, copselor, solduri, fesieri (masaj de jos in sus pentru efectul de push-up) in tandem.

Scopul fundamental al paletei modelatoare cu gaura este de a transfera depozitele de grasime la nivelul ganglionilor limfatici.

Aceasta paleta modelatoare cu gaura contureaza si remodeleaza formele dorite (efectul de lifting corporal), ridica fesele (efectul de push-up), indeparteaza excesul de grasime de pe solduri, copase, talie, abdomen, si, deasemenea, elimina celulita si efectul de coaja de portocala.

In tratamentul de MaderoTerapie se utilizeaza paleta modelatoare cu gaura, acesta fiind este o alternativa perfecta pentru sanatate si bunastare, este un instrument usor de utilizat pentru orice terapeut si elimina cu succes grasimile lasand pielea neteda si stralucitoare. 

In tehnica de MaderoTerapie se folosesc Instrumente din Lemn care maseaza pielea la intensitati diferite. Fiecare instrument are o forma diferita care este conforma cu curbele naturale ale corpului uman, in scopul de a modela, imbunatati si de a ajuta la restabilirea echilibrului fizic si mental. 

De ceva timp aceasta terapie cu lemn, o tehnica naturala a devenit populara si a fermecat mii de femei si bărbați pentru rezultatele eficiente care s-au observat rapid dupa doar cateva sesiuni de tratament; maderoterapia lucreaza eficient împotriva celulitei si a depozitelor de grasime.

Această metoda, de asemenea, este benefica pentru fermitate si tonifiere corporala, reducere in centimetri, conturare / definire corporala si, in special, tratarea celulitei.

Beneficii: - indepartarea celulitei si prevenirea acesteia

- reducerea grasimii localizate

- o mai buna circulatie sangvina si limfatica

- regenerarea si oxigenarea tesuturilor.

Masajul Anticelulitic cu Instumente din Lemn se bazeaza pe o tehnica similara cu cea utilizata în masaje clasice, numai ca în loc sa folosim mainile, ne ajuta aceste instrumente diferite (rollere, palete, cupe din lemn).

Fiecare instrument cu role si maderoterapia are funcția sa specifica: unele sunt utile pentru a rupe noduli de celulita / grasime, altele pentru a reduce retentia de lichide si de a stimula circulatia sistemului limfatic.

Pe langa beneficiile estetice, prin masajul cu un element natural ca lemnul, organismul realizeaza un camp energetic pozitiv si a blocheaza energiile asupra punctelor cheie ale durerii / tensiunii, rezultatul final fiind o relaxare benefica.

Promotorul MaderoTerapiei in Romania este blackboxnet.ro care a dezvoltat in ultimii 10 ani acesta tehnica pentru remodelarea corporala cu instrumente din lemn masiv, esenta tare, si bambus.

Acest tip de masaj activează microcirculația zonei tratate si elimina retenția de lichide.

Este, de asemenea, utilizat pentru a modela si a da fermitate feselor (efectul de push-up).
Beneficiile Terapiei cu Lemn:
• Imbunatateste fluxul sanguin
• Regleaza circulatia limfatica
• Efect de lifting asupra pielii 
• Imbunatateste productia de elastina, colagen si vitamina E 
• Reactiveaza sistemul nervos
• Imbunătateste tonusul muscular
• Aceasta terapie este un tratament excelent pentru celulita, rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta
• Regleaza centrele energetice ale corpului
• Induce starea de relaxare
• Imbunatateste respiratia.

Ca si in terapia cu betele de bambus, terapia cu lemn (maderoterapia) ne ajuta impiedicand incalzirea mainilor si in mod similar protejeaza asupra incarcarilor si/ sau blocajelor energetice. Instrumentele din lemn / bambus pentru masaj se pot folosi cu usurinta (auto-masaj), si, de asemenea de catre terapeuti.

Accesorii