Doar online

Instrument ciuperca (CHAMPINON) XL cu 15 pini din Lemn pentru Maderoterapie / Anticelulitic / Drenaj / Relaxare + Cadou

BBN-000CAMPXL

Nou

Instrument ciuperca (CHAMPINON) XL cu 15 pini din Lemn pentru Maderoterapie / Anticelulitic / Drenaj / + Cadou

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUCTIE PROPRIE

169,00 lei

Detalii

Culoare Natur
Ingrediente Lemn Esenta Tare

Mai multe informatii

ATENȚIE!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT PRODUSE HANDMADE ÎN ROMÂNIA!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT TRATATE ȘI LĂCUITE CU 3 STATURI DE LAC NON-TOXIC! DACĂ LEMNUL DIN ESENȚĂ TARE (FAG, CARPEN, STEJAR, ARIN, NUC) NU ESTE LĂCUIT CORESPUNZĂTOR ACESTA SE VA DETERIORA RAPID ȘI IREMEDIABIL!
DOAR PE BLACKBOXNET VEȚI GĂSI INSTRUMENTELE LĂCUITE CORESPUNZĂTOR (NATUR SAU WENGE)!
ALEGE PRODUCĂTORII AUTOHTONI! ALEGE CALITATEA!


Instrument ciuperca (CHAMPINON) XL din lemn pentru Maderoterapie / Anticelulitic / Drenaj / + Cadou

Acest instrument este ideal pentru Masajul Anticelulitic si / sau auto-masaj. 

Instrumentul ciuperca maderoterapie poate fi utilizat pentru orice tip de masaj, designul sau ergonomic se adaptează cu ușurință și oferă un masaj blând și relaxant.

Pentru a folosi ciuperca din lemn într-un tratament anticelulitic și pentru a stimula circulația, sunt necesare 2 intrumente tip ciuperca cu ambele mâini și se efectuează masaje circulare cu presiune mica si intotdeauna începând de la extremitățile inferioare. 

Acest instrument acționează pentru a combate celulita și pentru a elimina coajei de portocala, elimină disconfortul spasmelor musculare, ajută la aplatizarea abdomenului și ajută la efectuarea unor masaje antiestres magnifice.

Una dintre cele mai bune funcții ale sale este stimularea circulației.

Masajul de ciuperci este ideal pentru masaje care reduc, tonifică și relaxează zonele cu probleme, obținând un echilibru armonic. 

De asemenea, acest instrument este utilizat în tratamentul spasmelor muscalare survenite in urma exercitiilor fizice intense (sportivi). 

Maderoterapia este o terapie în care masajul este însoțit de diferite instrumente din lemn, este o terapie naturală și non-invazivă, deoarece acționează asupra câmpurilor energetice pentru relaxarea pacientului. 
Funcționează atât pentru a pierde în greutate, cât și pentru a modela silueta, sau dacă pacientul are vreo boală sau traumatism muscular. Femeile o pot folosi și în primele luni de sarcină cat și în timpul alăptării. 

Rezultate:

- inlaturarea depozitelor de grasime
- reinoirea celulelor
- diminuarea / disparitia celulitei
- stimularea microcirculatiei
- imbunatairea fermitatii si a tonusului pielii.


Recomandare Tratament (auto-masaj):

Pas 1: Aplicati Peeling-ul Microdemabraziv pentru a curata pielea in profunzime si a inlatura stratul de celule moarte, dupa care il indepartati la dus.

Pas 2: Aplicati pe zona dorita Serul Anticelulitic cu Uleiuri, Lavanda si Omega 3-6-9.

Pas 3: Folositi Instrumentul Ciuperca Lemn Maderoterapie masand circular zona dorita pana cand Serul este complet absorbit in piele.

Pas 3: Beti 2 pahare (2 x 250 ml) cu apa pentru a favoriza eliminarea toxinelor drenate ulterior.Material : Lemn Esenta Tare


+ CADOU


Pretul este pentru o bucata!

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: