Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Doar online

Ventuza / Cupa mica din Bambus (Accesoriu traditional si natural) + CADOU

BBN-100XS

Nou

Aceasta ventuza / cupa din Bambus este un accesoriu traditional pentru terapia cu ventuze, bambusul fiind cea mai veche si prima materie folosita in terapia cu ventuze.

Pentru adrerenta si formarea presiunii optime se recomanda folosirea uleiului sau cremei de masaj.

Ventuza / cupa se pasteaza umeda pentru asigurarea rezistentei lemnului de bambus.

Mai multe detalii

In stoc

Detalii

Culoare Natur sau Maro
Dimensiune 2 cm x 7 cm

Mai multe informatii

Aceasta ventuza / cupa din Bambus este un accesoriu traditional pentru terapia cu ventuze, bambusul fiind cea mai veche si prima materie folosita in terapia cu ventuze.

Pentru adrerenta si formarea presiunii optime se recomanda folosirea uleiului sau cremei de masaj.

Ventuza / cupa se pasteaza umeda pentru asigurarea rezistentei lemnului de bambus, acesta fiind un lemn natural se poate crapa daca nu exista umiditate in incapere.

Ceea ce face bambusul rezistent, dar in acelasi timp flexibil si usor, este faptul ca peretii celulelor exterioare sunt acoperite cu siliciu. 

Acest lucru creeaza o matrice-cristalina la fel ca aceea unui cristal de cuart sau ca propriul noastru tesut conjunctiv.

Unii terapeuti cred ca eliberarea tensiunii are loc in aceasta matrice cristalina si poate ajuta la restabilirea si reechilibrarea campului electromagnetic al organismului.

Medicul RB Taylor declara, in articolul sau "Bioenergetics of Man”, ca aceasta matrice exista sub suprafata ambelor structuri: corpul nostru si structura de bambus in sine.
Matricea-cristalina expune doua proprietati foarte specifice: Piezoelectricitate și Piroelectricitate. Piezoelectricitatea este activată cu odata cu presiunea și Piroelectricitatea este activata odata cu caldura. 

La nivel fiziologic, aceste doua proprietati contribuie la unele dintre efectele de vindecare observate in tehnica masajului cu betele de bambus.

Piroelectricitatea este abilitatea anumitor materiale pentru a genera un potential electric la incalzire sau racire. Numele este derivat din cuvantul grecesc pyr, care inseamna foc. Ca urmare a unei modificari de temperatura, sarcinile pozitive si negative trec la capetele opuse ale materialului (materialul devine polarizat), stabilind astfel un potential electric. Astfel, incalzirea tesutului cu lemnul de bambus si aplicarea unei presiuni ar putea crea acest efect. Acest efect piroelectric este, de asemenea, prezent in oase si tendoane.

Piezoelectricitatea este abilitatea unor materiale (in special cristale) pentru a genera un potential electric ca raspuns la solicitarile mecanice aplicate sau de presiune in reteaua cristalina. Cuvantul in sine piezo este derivat din limba greaca, ceea ce inseamna a stoarce sau a apasa. In cazul masajului, presiunea asupra tesutului ar genera acelasi efect.

Toate materialele piroelectrice sunt, de asemenea, piezoelectrice, cele doua proprietati fiind strans legate. Aceste doua proprietati ar putea, prin urmare, sa fie stimultate foarte usor daca se aplica o presiune cu ajutorul bambusului pentru a patrunde adanc in tesuturi.

Ventuza / cupa din bambus se poate incalzi (fierbe) intr-un recipient cu ceai din plante.

Culoare: NATUR sau MARO

Dimensiuni ventuza / cupa din bambus: 2 cm (diametru) x 7 cm (inaltime)

+ CADOU

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: