Doar online

Roller / Rola Lemn (27 cm) Maderoterapie / Masaj Relaxare, Anticelulitic si Drenaj + Cristal CADOU

BBN-L27N

Nou

Roller / Rola din Lemn (27 cm) pentru Maderoterapie / Masaj de Relaxare (zona cervicala, zona lombara, muschii paravertebrali), Masaj Anticelulilic si Drenaj Limfatic.

Mai multe detalii

99,00 lei

-20,00 lei

119,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 27 cm
Dimensiune (Latime) 6 cm
Culoare Natur
Material Lemn + Metal (tija)

Mai multe informatii

Roller / Rola din Lemn (27 cm) pentru Maderoterapie / Masaj de Relaxare (zona cervicala, zona lombara, muschii paravertebrali), Masaj Anticelulilic si Drenaj Limfatic.

Maderoterapia este o tehnica straveche chineza, acesta fiind folosita pentru a modela si relaxa corpul cu ajutorul instrumentelor de lemn. Printre beneficiile sale acestea sunt: ​​eliminarea / reducerea celulitei și a stresului, recuperare fizica, dureri musculare, etc.

Terapia cu lemn (maderoterapia, in limba spaniola, madera = lemn) foloseste diferite instrumente din lemn pentru a modela corpul.

Maderoterapia este eficienta in reducerea nivelului de stres, activeaza reinnoirea celulara, aduce fermitate pielii, tonifiaza corpul, tratateaza celulita, reduce in centimetri si modeleaza conturul corpului. Acest tratament urmareste sa remodeleze corpul prin masaj precis folosind diverse rollere, role, palete, etc.


Maderoterapia s-a imbunatatit la sfarsitul anilor '90 cand au aparut instrumentele din lemn pentru masaj (roller, cupe, paltete) acestea accesorii fiind din ce in ce mai bine finisate si mai usor de folosit.

Maderoterapia, după cum sugerează și numele, este o terapie care presupune aplicarea unui masaj prin utilizarea diferitelor unelte de lemn, diverse dimensiuni și forme, special concepute pentru a se adapta pe diferitele zone si forme ale corpului.

Promotorul Maderoterapiei este Wilson Patino (Columbia) si la un simplu search pe youtube veti gasi demonstratiile si tehnica originala a acestuia in materie de Maderoterapie, care in ultimii 10 ani a avut un trend crescator printre terapiile pentru masaj.


Beneficiile Terapiei cu Lemn:

• Imbunatateste fluxul sanguin
• Regleaza circulatia limfatica
• Efect de lifting asupra pielii 
• Imbunatateste productia de elastina, colagen si vitamina E 
• Reactiveaza sistemul nervos
• Imbunătateste tonusul muscular
• Aceasta terapie este un tratament excelent pentru celulita, rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta
• Regleaza centrele energetice ale corpului
• Induce starea de relaxare
• Imbunatateste respiratia.


Ca si in terapia cu betele de bambus, terapia cu lemn (maderoterapia) ne ajuta impiedicand incalzirea mainilor si in mod similar protejeaza asupra incarcarilor si / sau blocajelor energetice.

Instrumentele din lemn / bambus pentru masaj se pot folosi cu usurinta (auto-masaj), si, de asemenea de catre terapeuti.

Adesea, persoanele care petrec mult timp in fata calculatorului simt rigiditate, durere si tensiune in zona gatului, umerilor sau a spatelui.

Folosind rollerul / rola din lemn pentru masaj, puteti ameliora toate aceste simptome.

Folosind acest dispozitiv, nu mai este nevoie de toata forta de care dispuneti pentru a face un masaj.

Se poate folosi cu succes pentru orice tip de Masaj.


Material: Lemn + Tija Metal


Dimensiuni: 27 cm (L) x 6 cm (l)


Culoare: Natur


+ Cristal CADOU

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: