Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Doar online

Roller Maderoterapie LEMN Natur (48 cm x 3 cm) 9 role mixte pentru Masaj / MaderoTerapie + Cristal CADOU

BBN-X379

Nou

Roller cu 9 role independente mixte din LEMN Natur special finisat pentru orice tip de Masaj / MaderoTerapie are o lungime de 48 cm si diametru de 3 cm.

Rezistent si durabil, este recomandat pentru orice tip de masaj sau terapie:
- Masaj Anticelulitic
- Masaj de Relaxare
- Drenaj Limfatic

roller maderoterapie lemn masaj anticelulitic www.blackboxnet.ro

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUCTIE PROPRIE

Detalii

Dimensiune (Lungime) 48 cm
Dimensiune (Diametru) 3 cm
Culoare Natur
Grosime 3 cm
Material Lemn (forme mixte) + Inox Alimentar

Mai multe informatii

Roller cu 9 role independente mixte din LEMN Natur special finisat pentru orice tip de Masaj / MaderoTerapie are o lungime de 48 cm si diametru de 3 cm.

Rezistent si durabil, acest roller editie de lux, este recomandat pentru orice tip de masaj sau terapie:
- Masaj Anticelulitic (reducere / eliminare celule adipoase, grasime, efect de slabire in cm)
- Masaj de Relaxare (relaxare musculara)
- Drenaj Limfatic

roller maderoterapie lemn masaj anticelulitic www.blackboxnet.ro

Se utilizeaza in special pentru masajul anticelulitic, tonifiere, stimularea circulatiei sangvine, fiind un remediu perfect pentru durerile musculare.

Scopul sau este de a elimina grasimea care se acumuleaza în diferite părți ale corpului, cum ar fi solduri, coapse sau abdomen.


Terapia cu lemn (maderoterapia, in limba spaniola, madera = lemn) foloseste diferite instrumente din lemn pentru a modela corpul.


Maderoterapia s-a imbunatatit la sfarsitul anilor '90 cand au aparut instrumentele din lemn pentru masaj (roller, cupe, paltete) acestea accesorii fiind din ce in ce mai bine finisate si mai usor de folosit.

Maderoterapia, dupa cum sugereaza si numele, este o terapie care presupune aplicarea unui masaj prin utilizarea diferitelor unelte de LEMN, diverse dimensiuni si forme, special concepute pentru a se adapta pe diferitele zone si forme ale corpului.

De ceva timp aceasta terapie cu lemn, o tehnica naturala a devenit populara si a fermecat mii de femei si bărbați pentru rezultatele eficiente care s-au observat rapid dupa doar cateva sesiuni de tratament; maderoterapia lucreaza eficient împotriva celulitei si a depozitelor de grasime.

Această metoda, de asemenea, este benefica pentru fermitate si tonifiere corporala, reducere in centimetri, conturare / definire corporala si, in special, tratarea celulitei.

Beneficii:

- indepartarea celulitei si prevenirea acesteia

- reducerea grasimii localizate

- o mai buna circulatie sangvina si limfatica

- regenerarea si oxigenarea tesuturilor.


Masajul Anticelulitic cu Instumente din Lemn se bazeaza pe o tehnica similara cu cea utilizata în masaje clasice, numai ca în loc sa folosim mainile, ne ajuta aceste instrumente diferite (rollere, palete, cupe din lemn).

Fiecare instrument cu role si maderoterapia are funcția sa specifica: unele sunt utile pentru a rupe noduli de celulita / grasime, altele pentru a reduce retentia de lichide si de a stimula circulatia sistemului limfatic.

Pe langa beneficiile estetice, prin masajul cu un element natural ca lemnul, organismul realizeaza un camp energetic pozitiv si a blocheaza energiile asupra punctelor cheie ale durerii / tensiunii, rezultatul final fiind o relaxare benefica.

Promotorul Maderoterapiei actuale este Wilson Patino (Columbia) si la un simplu search pe youtube veti putea gasi si accesa demonstratiile si tehnica originala a acestuia in materie de Maderoterapie, care in ultimii 10 ani a avut un trend crescator printre terapiile pentru masaj.
Sursa: Wilson Patino (promotorul Terapiei cu Lemn - Maderoterapia), Peru, August 2009

Acest tip de masaj activează microcirculația zonei tratate si elimina retenția de lichide. Este, de asemenea, utilizat pentru a modela si a da fermitate feselor (efectul de push-up).

Beneficiile Terapiei cu Lemn:

• Imbunatateste fluxul sanguin
• Regleaza circulatia limfatica
• Efect de lifting asupra pielii 
• Imbunatateste productia de elastina, colagen si vitamina E 
• Reactiveaza sistemul nervos
• Imbunătateste tonusul muscular
• Aceasta terapie este un tratament excelent pentru celulita, rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta
• Regleaza centrele energetice ale corpului
• Induce starea de relaxare
• Imbunatateste respiratia.

Ca si in terapia cu betele de bambus, terapia cu lemn (maderoterapia) ne ajuta impiedicand incalzirea mainilor si in mod similar protejeaza asupra incarcarilor si/ sau blocajelor energetice.

Instrumentele din lemn / bambus pentru masaj se pot folosi cu usurinta (auto-masaj), si, de asemenea de catre terapeuti.

roller maderoterapie masaj anticelulitic lemn www.blackboxnet.ro

Masajul se executa foarte usor datorita celor 9 role independente care se rotesc independent pe bara rezistenta din inox alimentar.

Acest roller din lemn pentru masaj si modelare este rezistent si durabil, foarte bine finisat si definit pentru un masaj complet.


Dimensiuni: lungime - 48 cm, diametru - 3 cm


Culoare: Natur


Structura: Lemn (9 role forme mixte) + Inox Alimentar


+ Cristal CADOU

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: