Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Doar online

Kit Profesional 3 Piese Modelatoare / Reducatoare din LEMN MaderoTerapie / Masaj / Slimming

BBN-3MADR

Nou

Kit / Set Profesional 3 Piese Modelatoare / Reducatoare din LEMN pentru MaderoTerapie / Masaj / Slimming / Push-up / Lifting:
- Roller zimtat special din Lemn pentru Masajul Anticelulitic (45 cm x 4 cm)
- Paleta - Semiluna mare din Lemn de Bambus (20 cm x 6 cm) pentru talie, coapse, fese
- Cupa din Lemn de Bambus (10 cm x 5 cm) pentru conturare si drenaj

roller rola zimtat lemn masaj anticelulitic maderoterapie bambus www.blackboxnet.ro

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUCTIE PROPRIE

289,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) Roller: 45 cm
Dimensiune (Lungime) Paleta Semiluna: 20 cm
Dimensiune (Lungime) Cupa Bambus: 10 cm
Dimensiune (Diametru) Roller: 4 cm
Dimensiune (Diametru) Paleta Semiluna: 6 cm
Dimensiune (Diametru) Cupa Bambus: 5 cm
Culoare Natur + Mahon
Material Lemn + Lemn Bambus

Mai multe informatii

Kit / Set Profesional 3 Piese Modelatoare / reducatoare din LEMN MaderoTerapie / Masaj / Slimming / Push-up / Lifting:

- Roller zimtat Special din Lemn pentru Masajul Anticelulitic (45 cm x 4 cm)

- Paleta - Semiluna mare din Lemn de Bambus (20 cm x 6 cm) pentru talie, coapse, fese

- Cupa din Lemn de Bambus (10 cm x 5 cm) pentru conturare si drenaj


roller rola zimtat lemn masaj anticelulitic maderoterapie bambus www.blackboxnet.ro

1. Roller zimtat Special din LEMN pentru Masaj Anticelulitic / MaderoTerapie are o lungime de 45 cm si diametru de 4 cm.

Rollerul este special conceput, rolele nefiind aliniate drept, tocmai ca sa poata facilita un masaj anticelulitic profund si in acelasi timp sa nu dauneze epidermei, de aceea rollerul este format din 3 parti.

Rezistent si durabil, este recomandat pentru masaj / terapie:
- Masaj Anticelulitic (reducere / eliminare celule adipoase, grasime, efect de slabire in cm)
- Tonifiere musculara, stimuland microcirculatia periferica
- Drenaj Limfatic

Se utilizeaza in special pentru masajul anticelulitic, tonifiere, stimularea circulatiei sangvine, fiind un remediu perfect pentru durerile musculare.

Scopul sau este de a elimina grasimea care se acumuleaza în diferite părți ale corpului, cum ar fi solduri, coapse sau abdomen.

Terapia cu lemn (maderoterapia, in limba spaniola, madera = lemn) foloseste diferite instrumente din lemn pentru a modela corpul.

Maderoterapia s-a imbunatatit la sfarsitul anilor '90 cand au aparut instrumentele din lemn pentru masaj (roller, cupe, paltete) acestea accesorii fiind din ce in ce mai bine finisate si mai usor de folosit.

Maderoterapia, dupa cum sugereaza si numele, este o terapie care presupune aplicarea unui masaj prin utilizarea diferitelor unelte de LEMN, diverse dimensiuni si forme, special concepute pentru a se adapta pe diferitele zone si forme ale corpului.

De ceva timp aceasta terapie cu lemn, o tehnica naturala a devenit populara si a fermecat mii de femei si bărbați pentru rezultatele eficiente care s-au observat rapid dupa doar cateva sesiuni de tratament; maderoterapia lucreaza eficient împotriva celulitei si a depozitelor de grasime.

Această metoda, de asemenea, este benefica pentru fermitate si tonifiere corporala, reducere in centimetri, conturare / definire corporala si, in special, tratarea celulitei.

Beneficii:

- indepartarea celulitei si prevenirea acesteia

- reducerea grasimii localizate

- o mai buna circulatie sangvina si limfatica

- regenerarea si oxigenarea tesuturilor.

Masajul Anticelulitic cu Instumente din Lemn se bazeaza pe o tehnica similara cu cea utilizata în masaje clasice, numai ca în loc sa folosim mainile, ne ajuta aceste instrumente diferite (rollere, palete, cupe din lemn).

Fiecare instrument cu role si maderoterapia are funcția sa specifica: unele sunt utile pentru a rupe noduli de celulita / grasime, altele pentru a reduce retentia de lichide si de a stimula circulatia sistemului limfatic.

Pe langa beneficiile estetice, prin masajul cu un element natural ca lemnul, organismul realizeaza un camp energetic pozitiv si a blocheaza energiile asupra punctelor cheie ale durerii / tensiunii, rezultatul final fiind o relaxare benefica.

Promotorul Maderoterapiei actuale este Wilson Patino (Columbia) si la un simplu search pe youtube veti putea gasi si accesa demonstratiile si tehnica originala a acestuia in materie de Maderoterapie, care in ultimii 10 ani a avut un trend crescator printre terapiile pentru masaj.
Sursa: Wilson Patino (promotorul Terapiei cu Lemn - Maderoterapia), Peru, August 2009

Acest tip de masaj activează microcirculația zonei tratate si elimina retenția de lichide. Este, de asemenea, utilizat pentru a modela si a da fermitate feselor (efectul de push-up).

Beneficiile Terapiei cu Lemn:

• Imbunatateste fluxul sanguin
• Regleaza circulatia limfatica
• Efect de lifting asupra pielii 
• Imbunatateste productia de elastina, colagen si vitamina E 
• Reactiveaza sistemul nervos
• Imbunătateste tonusul muscular
• Aceasta terapie este un tratament excelent pentru celulita, rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta
• Regleaza centrele energetice ale corpului
• Induce starea de relaxare
• Imbunatateste respiratia.

Ca si in terapia cu betele de bambus, terapia cu lemn (maderoterapia) ne ajuta impiedicand incalzirea mainilor si in mod similar protejeaza asupra incarcarilor si/ sau blocajelor energetice.

Instrumentele din lemn / bambus pentru masaj se pot folosi cu usurinta (auto-masaj), si, de asemenea de catre terapeuti.

Masajul se executa foarte usor datorita rolelor care se rotesc independent pe bara rezistenta din inox (0.6 cm).

Acest roller zimtat din lemn pentru masaj si modelare este rezistent si durabil, foarte bine finisat si definit pentru un masaj complet.


roller rola zimtat lemn masaj anticelulitic maderoterapie bambus www.blackboxnet.ro2. Paleta / Tableta Modelatoare Semiluna Mare (20 cm x 6 cm):
 


Cu paleta / tableta modelatoare Semiluna Mare se maseaza linia taliei, copselor, solduri, fesieri (masaj de jos in sus pentru efectul de push-up).

Scopul fundamental al paletei / tabletei modelatoare Semiluna Mare este de a transfera depozitele de grasime la nivelul ganglionilor limfatici.

Aceasta paleta / tableta modelatoare Semiluna Mare contureaza si remodeleaza formele dorite (efectul de lifting corporal), ridica fesele (efectul de push-up), indeparteaza excesul de grasime de pe solduri, copase, talie, abdomen, si, deasemenea, elimina celulita si efectul de coaja de portocala.

In tratamentul de MaderoTerapia se utilizeaza paletei / tabletei modelatoare Semiluna Mare, acesta fiind este o alternativa perfecta pentru sanatate si bunastare, este un instrument usor de utilizat pentru orice terapeut si elimina cu succes grasimile lasand pielea neteda si stralucitoare. 

In tehnica de MaderoTerapie se folosesc Instrumente din Lemn care maseaza pielea la intensitati diferite. Fiecare instrument are o forma diferita care este conforma cu curbele naturale ale corpului uman, in scopul de a modela, imbunatati si de a ajuta la restabilirea echilibrului fizic si mental. 


maderoterapie lemn roller cupa sueca tableta paleta lemn masaj bambus www.blackboxnet.ro
3. Cupa din Lemn de Bambus (10 cm x 5 cm) pentru Fermitate, Conturare si Drenaj:

Aceasta ventuza / cupa din Bambus este un accesoriu traditional pentru terapia si masajul cu ventuze (masaj anticelulitic, eliminare grasime, drenaj limfatic), bambusul fiind cea mai veche si prima materie folosita in terapia cu ventuze.

Pentru adrerenta si formarea presiunii optime se recomanda folosirea uleiului sau cremei de masaj.

Cupa din Lemn de Bambus este un accesoriu care poate reduce grasimea localizata zona membrelor, coapselor, taliei si abdomenului, eliminand excesul de lichide (retentia apei) , implicit redeucera in cm.

Dupa aceasta
 sesiune de maderoterapie cu ventuzele / cupele de bambus pielea va avea un aspect neted si ferm.

Cupele de bambus sunt foarte usoare si netede, facilitand ca masajul sa fie armonios pentru ambele parti (terapeut si pacient).

Ceea ce face bambusul rezistent, dar in acelasi timp flexibil si usor, este faptul ca peretii celulelor exterioare sunt acoperite cu siliciu. 

Acest lucru creeaza o matrice-cristalina la fel ca aceea unui cristal de cuart sau ca propriul noastru tesut conjunctiv.

Unii terapeuti cred ca eliberarea tensiunii are loc in aceasta matrice cristalina si poate ajuta la restabilirea si reechilibrarea campului electromagnetic al organismului.

Ventuzele / cupele din bambus se pot incalzi (fierbe) intr-un recipient cu ceai din plante.ATENTIE !!! Pentru a vizualiza tehnica Masajului anticelulitic cu Ventuze / Cupe si Bete de Bambus accesati (click) pe urmatorul link: 

Masaj anticelulitic cu ventuze / cupe si bete din Bambus pentru slabire, reducere in cm si eliminare celulita (video: Monica Gavrilescu, Salon Mon Beauty)

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: