Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Doar online

Kit / Set Profesional 4 Piese Lemn pentru Masaj Anticelulitic / Relaxare / Drenaj / MaderoTerapie

BBN-MAD4

Nou

Kit / Set Profesional 4 Piese Lemn pentru Masaj Anticelulitic / Relaxare / Drenaj / MaderoTerapie:

1 x Roller Lemn (45 cm x 4.5 cm in diametru) Calitate Superioara pentru orice tip de Masaj

1 x Accesoriu / Instrument din Lemn de Santal (15 cm) - Thai Therapy and Massage

2 x Cupa din Bambus pentru Masaj / Maderoterapie / Drenaj / Slabire / Reducere in cm

maderoterapie roller modelator lemn cupa bambus lemn santal www.blackboxnet.ro

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUCTIE PROPRIE

229,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) Roller Lemn: 45 cm
Dimensiune (Lungime) Accesoriu Santal: 15 cm
Dimensiune (Lungime) Ventuze Bambus: 10-12 cm
Dimensiune (Diametru) Roller Lemn: 4.5 cm
Dimensiune (Diametru) Accesoriu Santal: 3 cm
Dimensiune (Diametru) Ventuze Bambus: 5-6 cm
Culoare Natur + Mahon
Material Lemn, Lemn Santal, Lemn Bambus + Inox (0.6 cm)

Mai multe informatii

Kit / Set Profesional 4 Piese Lemn pentru Masaj Anticelulitic / Relaxare / Drenaj / MaderoTerapie:

1 x Roller Lemn (45 cm x 4.5 cm in diametru) Calitate Superioara pentru orice tip de Masaj

1 x Accesoriu / Instrument din Lemn de Santal (15 cm) - Thai Therapy and Massage

2 x Cupa din Bambus pentru Masaj / Maderoterapie / Drenaj / Slabire / Reducere in cm

mederoterapie masaj bambus lemn roller cupa bambus masaj www.blackboxnet.ro
Pachetul / Kit-ul Profesional contine:


1 x Roller din Lemn (45 cm x 4.5 cm) Calitate Superioara pentru orice tip de Masaj


Roller cu role independente din LEMN Calitate Superioara special finisat pentru orice tip de Masaj / MaderoTerapie are o lungime de 45 cm si diametru de 4.5 cm.

Rezistent si durabil, acest roller editie de lux, este recomandat pentru orice tip de masaj sau terapie:
- Masaj Anticelulitic (reducere / eliminare celule adipoase, grasime, efect de slabire in cm)
- Masaj de Relaxare (relaxare musculara)
- Drenaj Limfatic

roller maderoterapie lemn masaj anticelulitic www.blackboxnet.roroller maderoterapie masaj anticelulitic lemn www.blackboxnet.ro

Se utilizeaza in special pentru masajul anticelulitic, tonifiere, stimularea circulatiei sangvine, fiind un remediu perfect pentru durerile musculare.

Scopul sau este de a elimina grasimea care se acumuleaza în diferite părți ale corpului, cum ar fi solduri, coapse sau abdomen.


Terapia cu lemn (maderoterapia, in limba spaniola, madera = lemn) foloseste diferite instrumente din lemn pentru a modela corpul.


Maderoterapia s-a imbunatatit la sfarsitul anilor '90 cand au aparut instrumentele din lemn pentru masaj (roller, cupe, paltete) acestea accesorii fiind din ce in ce mai bine finisate si mai usor de folosit.

Maderoterapia, dupa cum sugereaza si numele, este o terapie care presupune aplicarea unui masaj prin utilizarea diferitelor unelte de LEMN, diverse dimensiuni si forme, special concepute pentru a se adapta pe diferitele zone si forme ale corpului.

De ceva timp aceasta terapie cu lemn, o tehnica naturala a devenit populara si a fermecat mii de femei si bărbați pentru rezultatele eficiente care s-au observat rapid dupa doar cateva sesiuni de tratament; maderoterapia lucreaza eficient împotriva celulitei si a depozitelor de grasime.

Această metoda, de asemenea, este benefica pentru fermitate si tonifiere corporala, reducere in centimetri, conturare / definire corporala si, in special, tratarea celulitei.

Beneficii:

- indepartarea celulitei si prevenirea acesteia

- reducerea grasimii localizate

- o mai buna circulatie sangvina si limfatica

- regenerarea si oxigenarea tesuturilor.

Masajul Anticelulitic cu Instumente din Lemn se bazeaza pe o tehnica similara cu cea utilizata în masaje clasice, numai ca în loc sa folosim mainile, ne ajuta aceste instrumente diferite (rollere, palete, cupe din lemn).

Fiecare instrument cu role si maderoterapia are funcția sa specifica: unele sunt utile pentru a rupe noduli de celulita / grasime, altele pentru a reduce retentia de lichide si de a stimula circulatia sistemului limfatic.

Pe langa beneficiile estetice, prin masajul cu un element natural ca lemnul, organismul realizeaza un camp energetic pozitiv si a blocheaza energiile asupra punctelor cheie ale durerii / tensiunii, rezultatul final fiind o relaxare benefica.

Promotorul Maderoterapiei actuale este Wilson Patino (Columbia) si la un simplu search pe youtube veti putea gasi si accesa demonstratiile si tehnica originala a acestuia in materie de Maderoterapie, care in ultimii 10 ani a avut un trend crescator printre terapiile pentru masaj.

Acest tip de masaj activează microcirculația zonei tratate si elimina retenția de lichide. Este, de asemenea, utilizat pentru a modela si a da fermitate feselor (efectul de push-up).

Beneficiile Terapiei cu Lemn:

• Imbunatateste fluxul sanguin
• Regleaza circulatia limfatica
• Efect de lifting asupra pielii 
• Imbunatateste productia de elastina, colagen si vitamina E 
• Reactiveaza sistemul nervos
• Imbunătateste tonusul muscular
• Aceasta terapie este un tratament excelent pentru celulita, rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta
• Regleaza centrele energetice ale corpului
• Induce starea de relaxare
• Imbunatateste respiratia.

Ca si in terapia cu betele de bambus, terapia cu lemn (maderoterapia) ne ajuta impiedicand incalzirea mainilor si in mod similar protejeaza asupra incarcarilor si/ sau blocajelor energetice.

Instrumentele din lemn / bambus pentru masaj se pot folosi cu usurinta (auto-masaj), si, de asemenea de catre terapeuti.

Masajul se executa foarte usor datorita rolelor independente care se rotesc independent pe bara rezistenta din inox (0.6 cm grosime).

Acest roller din lemn pentru masaj si modelare este rezistent si durabil, fiind un accesoriu de lux, foarte bine finisat si definit pentru un masaj complet.
1 x Instrument / Accesoriu din Lemn de Santal (15 cm x 8 cm) pentru Presopunctura, Reflexoterapie, Masaj, Reducere in cm si Terapie.

accesoriu instrument lemn maderoterapie

Accesoriu din Lemn de Santal calitate superioara pentru orice tip de Masaj:
- Presopunctura
- Reflexogen
- Relaxare
- Drenaj
- Slabire

Triunghiul multifunctional din lemn de Santal este o "pasare" pentru acupunctura, Gua Sha, masaj Trinity fiind un izvor de sanatate. 

Prin presopunctura, cu forta corespunzatoare, se pot stimula meridianele, organele, se imbunatateste circulația sangelui, dar, de asemenea, acest instrument din lemn de Santal poate fi folosit pentru drenaj sau Tehnica Gua-Sha.

Acest accesoriu se poate folosi cu succes pentru: masajul cervical, modelare brate si gambe, relaxare musculara, drenaj, reflexoterapie, presopunctura.2 x Cupa Ventuza din Lemn de Bambus pentru Masaj: Reducere in cm, Slabire, Drenaj

Aceasta ventuza / cupa din Bambus este un accesoriu traditional pentru terapia si masajul cu ventuze (masaj anticelulitic, eliminare grasime, drenaj limfatic), bambusul fiind cea mai veche si prima materie folosita in terapia cu ventuze.

Pentru adrerenta si formarea presiunii optime se recomanda folosirea uleiului sau cremei de masaj.

Cupa din Lemn de Bambus este un accesoriu care poate reduce grasimea localizata zona membrelor, coapselor, taliei si abdomenului, eliminand excesul de lichide (retentia apei) , implicit redeucera in cm. Dupa aceasta sesiune de maderoterapie cu ventuzele / cupele de bambus pielea va avea un aspect neted si ferm.

Cupele de bambus sunt foarte usoare si netede, facilitand ca masajul sa fie armonios pentru ambele parti (terapeut si pacient).
ventuza cupa maderoterapie lemn www.blackboxnet.rocupa ventuza maderoterapie slabire masaj anticelulitic www.blackboxnet.ro
Ceea ce face bambusul rezistent, dar in acelasi timp flexibil si usor, este faptul ca peretii celulelor exterioare sunt acoperite cu siliciu. 

Acest lucru creeaza o matrice-cristalina la fel ca aceea unui cristal de cuart sau ca propriul noastru tesut conjunctiv.

Unii terapeuti cred ca eliberarea tensiunii are loc in aceasta matrice cristalina si poate ajuta la restabilirea si reechilibrarea campului electromagnetic al organismului.

Ventuzele / cupele din bambus se pot incalzi (fierbe) intr-un recipient cu ceai din plante.ATENTIE !!! Pentru a vizualiza tehnica Masajului anticelulitic cu Ventuze / Cupe si Bete de Bambus accesati (click) pe urmatorul link: 

Masaj anticelulitic cu ventuze / cupe si bete din Bambus pentru slabire, reducere in cm si eliminare celulita (video: Monica Gavrilescu, Salon Mon Beauty)

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: