Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Doar online

Set 2 palete MARI (lemn) semilună cu gaură pentru Masaj / MaderoTerapie + CADOU Gravare personalizată cu Laser

BBN-CO0201

Nou

Set 2 palete MARI (lemn) semilună cu gaură pentru Masaj / MaderoTerapie + CADOU Gravare personalizată cu Laser

Mai multe detalii

199,00 lei

-59,00 lei

258,00 lei

Mai multe informatii

ATENȚIE!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT PRODUSE HANDMADE ÎN ROMÂNIA!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT TRATATE ȘI LĂCUITE CU 3 STATURI DE LAC NON-TOXIC! DACĂ LEMNUL DIN ESENȚĂ TARE (FAG, CARPEN, STEJAR, ARIN, NUC) NU ESTE LĂCUIT CORESPUNZĂTOR ACESTA SE VA DETERIORA RAPID ȘI IREMEDIABIL!
DOAR PE BLACKBOXNET VEȚI GĂSI INSTRUMENTELE LĂCUITE CORESPUNZĂTOR (NATUR SAU WENGE)!
ALEGE PRODUCĂTORII AUTOHTONI! ALEGE CALITATEA!


Cu setul de palete Semiluna Mare cu gaura se maseaza linia taliei, copselor, solduri, fesieri (masaj de jos in sus pentru efectul de push-up) in tandem.

Scopul fundamental al paletei modelatoare Semiluna Mare cu gaura este de a transfera depozitele de grasime la nivelul ganglionilor limfatici.

Aceasta paleta modelatoare Semiluna Mare cu gaura contureaza si remodeleaza formele dorite (efectul de lifting corporal), ridica fesele (efectul de push-up), indeparteaza excesul de grasime de pe solduri, copase, talie, abdomen, si, deasemenea, elimina celulita si efectul de coaja de portocala.

In tratamentul de MaderoTerapia se utilizeaza paletei modelatoare Semiluna Mare, acesta fiind este o alternativa perfecta pentru sanatate si bunastare, este un instrument usor de utilizat pentru orice terapeut si elimina cu succes grasimile lasand pielea neteda si stralucitoare. 

In tehnica de MaderoTerapie se folosesc Instrumente din Lemn care maseaza pielea la intensitati diferite. Fiecare instrument are o forma diferita care este conforma cu curbele naturale ale corpului uman, in scopul de a modela, imbunatati si de a ajuta la restabilirea echilibrului fizic si mental. 

Terapia cu lemn (maderoterapia, in limba spaniola, madera = lemn) foloseste diferite instrumente din lemn pentru a modela corpul.

Maderoterapia s-a imbunatatit la sfarsitul anilor '90 cand au aparut instrumentele din lemn pentru masaj (roller, cupe, paltete) acestea accesorii fiind din ce in ce mai bine finisate si mai usor de folosit.
Maderoterapia, după cum sugerează și numele, este o terapie care presupune aplicarea unui masaj prin utilizarea diferitelor unelte de lemn, diverse dimensiuni și forme, special concepute pentru a se adapta pe diferitele zone si forme ale corpului.
Acest tip de masaj activează microcirculația zonei tratate și elimina retenția de lichide.
Este, de asemenea, utilizat pentru a modela și a da fermitate feselor (efectul de push-up).
Ca si in terapia cu betele de bambus, terapia cu lemn (maderoterapia) ne ajuta impiedicand incalzirea mainilor si in mod similar protejeaza asupra incarcarilor si/ sau blocajelor energetice.
Instrumentele din lemn / bambus pentru masaj se pot folosi cu usurinta (auto-masaj), si, de asemenea de catre terapeuti. 


Acest set / kit are inclusă gravura personalizată cu Laser.
Gravura este CADOU și se poate grava numele sau numele salonului (nu mai mult de 3 cuvinte).
Numele dorit pentru gravură se menționează în câmpul mai multe detalii când finalizați comanda.
ATENȚIE! Acest serviciu este disponibil doar pentru INSTRUMENTELE LĂCUITE NATUR, culoare deschisă!

Dacă nu menționați în câmpul: mai multe detalii când se finalizează comanda, numele dorit, atunci se anulează gravura personalizată CADOU.

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: