Doar online

Set 25 rune negre din piatră naturală ONIX + Cutie prețioasă lemn + CADOU

BBN-CO0135

Nou

Set 25 rune negre din piatră naturală ONIX + Cutie prețioasă lemn + CADOU

Mai multe detalii

199,00 lei

Detalii

Culoare Negru
Material Piatra Naturala - Onix

Mai multe informatii

Set 25 rune negre din piatră naturală ONIX + Cutie prețioasă lemn + CADOU

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si au fost folosite mai ales de catre vikingi, popoarele germanice si saxoni.

In afara de functiile lor fonetice si grafice, ele sunt grupate in serii, formand adevarate centre de forta, oferind raspunsuri precise, aducand mesajele de la zei sau fiind folosite ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Dimensiune: aproximativ 2 cm x 1 cm x 0,5 cm

+ CUTIE PREȚIOASĂ LEMN

+ CADOU

Toate runele au un nume specific alocat, așa cum era de așteptat. Aceste nume provin de la evenimente specifice care au fost semnificative în mitologia germană antică, anglo-saxonă și nordică. Unele dintre acestea sunt, de asemenea, nume care au fost folosite anterior pentru zei, plante, animale sau chiar obiecte de zi cu zi în limbile care erau vorbite în acele vremuri. Cu toate acestea, în tradiție, runele sunt în general asociate cu pietre prețioase și cristale sau lucruri de valoare. Acestea pot include, de asemenea, plante și copaci, deoarece vegetația și pământul au fost și sunt încă văzute ca un simbol al puterii în rândul maselor. Culorile sunt încă un alt câmp care se vede denumit după rune sau invers. Culorile au un rol important în orice cultură și vedem că așa a fost încă din cele mai vechi timpuri.
Este interesant de observat că unele dintre aceste asociații sunt evidente. De exemplu, runa creșterii și fertilității este cunoscută sub numele de Berkanan, care este și mesteacănul. Caracteristica potrivită aici este natura în creștere rapidă a mesteacănului. În plus, culoarea runei este verde închis, simbolizând din nou un copac și, mai precis, fiind aceeași cu culorile frunzelor unui mesteacăn. Și, elementul acestei rune este pământul, susținând din nou copacul în toate sensurile imaginabile.

Oricine este interesat de citirea runelor ar trebui să o încerce singur pentru a se răsfăța mai mult în artă și a o vedea de aproape. Așa cum oricine realizează hărți natale pentru a prezice viitorul prin constelații zodiacale ar trebui să fie interesat de stele, planete și ceea ce reprezintă fiecare, un cititor de rune ar trebui să fie interesat de istoria și cultura Europei antice și de cum au apărut toate acestea. împreună în forma în care îl vedeți astăzi.

Ar trebui să fie interesați de toate mitologiile pe care nordul Europei le are de oferit, partea în care vin vikingii și alte lucruri similare.

Acest lucru se datorează faptului că toate aceste cunoștințe formează baza lecturii moderne a runelor și sunt necesare, la fel cum învățarea alfabetului este necesară pentru a învăța o limbă. În mod tradițional, există patru metode comune de a citi runele și de a le interpreta ulterior. Permiteți-ne să vă spunem totul despre acestea, în încercarea de a vă face autosuficient în a citi cărțile sau pietrele, orice preferi.

Prima metodă de citire a runelor
Luați toate runele pe care le aveți și puneți-le într-o pungă. Această metodă este folosită în mod tradițional atunci când aveți inscripționate pastile sau tablete care pot intra toate într-o pungă. Agitați-l bine pentru a vă asigura că totul s-a amestecat corect. Acum, în timp ce runele rămân în pungă, trebuie să închideți ochii și să vă concentrați doar asupra întrebării pentru care aveți nevoie de un răspuns. Acest lucru poate fi destul de dificil, deoarece diverse gânduri străine vor încerca să-ți corupă mintea între timp. Cu toate acestea, ar trebui să nu fii descurajat.
Ține pasul cu meditația ta atât timp cât este nevoie până când ești sigur că mintea ta a înțeles cu adevărat conceptul întrebării. Acum scoateți o rună și apoi folosiți ghidurile disponibile pentru a-i vedea semnificația. S-ar putea să-ți ia destul de mult timp să înțelegi ce înseamnă pe deplin, dar odată ce ai făcut-o, nu te mai împiedică să-ți recapete controlul asupra vieții tale.

A doua metodă de citire a runelor
În timp ce prima metodă a implicat pur și simplu alegerea unei metode dintr-un set bazat pe meditație, această metodă o face cu un pas. Există puțin mai mult decât doar meditație la această metodă. Înainte de a începe să izolați o rună de citit, trebuie să vă concentrați pe deplin asupra întrebării în cauză, la fel ca metoda pe care am menționat-o în paragraful anterior.
Odată gata, trebuie să aruncați toate runele pe o suprafață moale sau pe un set specific, orice vi se potrivește. Odată ce ați făcut acest lucru, căutați modele printre runele căzute. Probabil că vor exista câteva anomalii sau rune care au rupt un model pentru a fi aruncate afară. Ridică-le, deoarece acestea sunt răspunsul la întrebarea ta.

A treia metodă de citire a runelor
Această metodă este preferata unei persoane psihice. Este așa pentru că implică literalmente să simți care rună îți vorbește ca răspuns. Începutul acestei metode este următorul. Trebuie să vă așezați toate ruinele într-o formațiune de grilă. Odată ce ați terminat, puneți palma pe ele, lăsați-o să plutească fără a atinge ruinele și treceți-o încet deasupra tuturor runelor.
Acum, în timp ce faci asta, închide-ți ochii și concentrează-te pe deplin asupra întrebării la care vrei să ți se răspundă. Acesta poate fi orice din trecut, prezent sau referitor la situații viitoare. Principala credință aici se referă la modul în care runa care este răspunsul va tinde să vă vorbească și va apărea o anumită indicație care vă va face să știți că aceasta este runa care este răspunsul la întrebarea dvs.

A patra metodă de citire a runelor
Aceasta este probabil cea mai simplă dintre cele patru metode și este cel mai bine preferată de începătorii în domeniul citirii runelor. Tot ce trebuie să faceți este să vă concentrați din toată inima asupra întrebării în cauză, cu ochii închiși. Odată ce vă simțiți ca și toate runele, ați atins suficientă meditație, alegeți și aranjați trei pietre runice în ordine. După ce ați făcut acest lucru, amintiți-vă că acesta este răspunsul dvs. Doar că prima rună răspunde la trecutul tău, runa centrală răspunde la situația din prezentul tău, iar ultima rună răspunde la viitorul situației tale.

Profitați la maximum de citirea runelor și obțineți controlul pe care l-ați dorit întotdeauna asupra vieții voastre!

Accesorii