Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp
Nou

Doar online

Miere cu Uree si Cafeina 280 ML + CADOU

BBN-CO0574

Nou

Miere cu Uree si Cafeina 280 ML + CADOU

MIEREA ajută la creșterea eliberării de oxigen în zonele tratate și poate fi, de asemenea utilizata în sprijinul altor terapii pentru a ajuta la reabilitarea leziunilor musculare, deoarece mușchii sunt întinși și slăbiți.

Mai multe detalii

59,00 lei

Detalii

Cantitate 280 ML

Mai multe informatii

ATENȚIE! Acest produs NU este un aliment! Nu se folosește pentru uz intern! Este un produs cosmetic folosit DOAR pentru uz extern, în MASAJ și TERAPIE!

Această MIERE pentru MASAJ nu necesită încălzire pentru fluidizare, are textura perfectă pentru efectuarea imediată a ritualului cu miere! Mierea încălzită poate avea contraindicații și efecte toxice! Nu încălziți MIEREA! Această MIERE specială cu UREE este special concepută, având o textură fluidă, pentru a se lucra direct cu ea în ritualul cu miere!

Pentru ritualul cu MIERE în MASAJ noi recomandăm să continuați masajul cu uleiul natural cu miere de albine (îl găsiți în exclusivitate tot pe BlackBoxNet.ro sau BlackBoxNet.eu)

De obicei MIEREA se șterge imediat după ritual și este CEA MAI MARE GREȘEALĂ!

De ce? Pentru că de abia atunci porii se deschid va patrunde și mai mult mierea și ureea în țesut, iar recomandarea noastră este să se continue masajul, chiar cu apă plată, pentru o hidratare cât mai profundă, mai ales că UREEA va acționa în profunzime.

Ritualul cu miere este un ritual minunat și îl recomandăm cu drag!


MIEREA 

Ajută la creșterea eliberării de oxigen în zonele tratate și poate fi, de asemenea utilizata în sprijinul altor terapii pentru a ajuta la reabilitarea leziunilor musculare, deoarece mușchii sunt întinși și slăbiți.
 
În timpul masajului, substanțele benefice din miere sunt absorbite direct în piele și toxinele prinse sunt slăbite. Mierea are proprietăți antibacteriene și antiseptice puternice pe cel puțin 60 de specii de bacterii.
Este non-toxic
și are efecte puternice. 
Poate fi folosita pentru pielea foarte sensibilă și poate ajuta la ușurarea iritațiilor. Compoziția mierii include zaharuri precum glucoza și fructoza și minerale precum magneziu, potasiu, calciu, clor de sodiu, sulf, fier, fosfat și vitaminele B1, B2, C, B6, B5 și B3, aminoacizi și antioxidanți.
 
Corpul uman absoarbe până la 100% din proprietățile benefice ale mierii. Efectul mierii poate fi simțit aproape imediat după un singur tratament.
Ajută la îmbunătățirea vitalității și la relaxarea minții și a corpului.

CUM SE SIMTE MASAJUL CU MIERE
Se observă că masajul cu miere este destul de benefic pentru durerile de spate.
În timpul masajului sunt stimulate meridianele energetice care corespund organelor interne.
Stimularea acestor meridiane și începerea procesului de detoxifiere favorizează o revigorare puternică a întregului organism. 
Masajul cu miere îmbunătățește considerabil circulația sângelui în straturile mai profunde ale pielii, o încălzește și o tonifică. 
De asemenea, promovează îmbunătățirea nutriției și eliminarea deșeurilor din piele și din toate organele interne și ajută la eliminarea durerii. În timpul tratamentului pielea este curățată și hidratată în profunzime, iar elasticitatea acesteia crește.
Este folosita pentru a lumina pielea, iar compușii săi antiinflamatori și antibacterieni ajută la scăderea apariției cicatricilor și la creșterea vindecării și regenerarea țesuturilor.Mai sunt câteva beneficii:
Relaxează întregul sistem nervos
Îmbunătățește circulația sângelui și metabolismul
Crește fluxul sistemului limfatic
Aspirația ușoară asigură drenarea toxinelor și a excesului de lichide
Crește imunitatea și capacitatea organismului de a se purifica
Produce efecte liniștitoare și de întinerire
Elimina acneea, ajuta pielea uscata si stopeaza mancarimea
Îndepărteaza agenții patogeni, sărurile și toxinele.

UREEA

Ureea este o moleculă higroscopică (deci capabilă de a absorbi apa) prezentă în epidermă sub formă de componentă a factorului natural de hidratare și este esențială pentru hidratarea și integritatea adecvată a stratului cornos. Ureea îmbunătățește funcția de barieră a pielii, inclusiv apărarea antimicrobiană prin reglarea expresiei genelor în keratinocite relevante pentru diferențierea lor și producția de peptide antimicrobiene. 

De asemenea, ureea joacă un rol fundamental în reglarea proliferării keratinocitelor. Una dintre primele utilizări ale ureei în medicina modernă a fost tratamentul topic al rănilor datorită proprietăților sale proteolitice și antibacteriene. În prezent, ureea este utilizată pe scară largă în dermatologie pentru a îmbunătăți funcția de barieră a pielii și ca unul dintre cei mai obișnuiți agenți hidratanți și keratolitici.



CAFEINA
In stare pura este un activ cosmetic concentrat avand efecte:

lipolitice (de “topire” a grasimilor de sub piele, motiv pentru care se foloseste in produsele anticelulitice)
anti-edematoase (conduce la diminuarea pungilor de sub ochi)
antiinflamatorii
antioxidante
de stimulare a cresterii parului
de eliminare a apei din tesutul cutanat (efect drenant)
Din punct de vedere chimic, cafeina este o metilxantina, o substanta naturala cu efecte stimulante. Metilxantinele sunt ingrediente folosite in mod curent in produsele destinate ameliorarii celulitei, ca de ex: cafeina, aminofilina, teofilina, etc si sunt folosite pentru efectul drenant asupra adipocitelor.

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: