Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined


Cele mai intalnite MASAJE:


Masajul Hawaian - Lomi Lomi Kahuna

Masajul cu Tehnici Asiatice – Shiatsu

Masajul Shiatsu este un masaj originar din China avand o vechime de aproximatix 1500 de ani.
Tehnica a fost preluata si imbunatatita de catre un calugar buddhist care ulterior a introdus-o in Japonia.
In japoneza cuvantul "shiatsu" inseamna "presiune cu degetul". 
Ulterior, japonezii au rafinat si dezvoltat aceasta terapie pentru a se potrivi cu psihologia, temperamentul si stilul lor de viata.

Desi terapia are la baza medicina traditionala chineza, Shiatsu este azi confundat cu masajul de placere si relaxare.  
Tehnica are azi multi adepti cu diferite idei si stiluri filosofice de practicare, unii preferand sa se concentreze mai mult pe acupresura, in timp ce altii pe masajul general cu scop de influenta asupra Chi-ului - energia pozitiva a corpului - sau de echilibrare a celor 5 elemente din Feng Shui - pamant, apa, foc, lemn, metal.
In cele din urma, oricare ar fi modul de abordare conceptual, Shiatsu este o tehnica asiatica ce are la baza medicina traditionala chineza.
Scopul unui terapeut asiatic cu experienta in terapie prin masaj shiatsu 
este de a aduce pacientul intr-o stare perfecta de echilibru fizic si psihic.

Masajul Fitoterapeutic - Herbal Thai

Masajul Sportiv - Deep Tissue


Masajul cu Pietre Vulcanice


Masajul terapeutic cu roci vulcanice calde este un masaj de origine indiana, ce dateaza de aproximativ 5000 de ani.
Dupa inventarea masajului cu pietre de catre indieni, acesta a fost preluat si dezvoltat de catre populatia chineza si cea indoneziana.
In traditia asiatica, in organismul uman exista 7 chakre sau puncte energetice care se gasesc pe linia mediana a corpului si care trebuiesc armonizate (Muladhara, Swadhisthana, Manipura, Anahata, Visudha, Ajna, Sahasrara). 

Masajul cu pietre vulcanice are rolul de a echilibra aceste centre prin aplicarea rocilor calde in punctele specifice si masarea pacientului cu ajutorul unei tehnici speciale de masaj profund. 
Astfel se creaza o senzatie de confort, relaxare si caldura ce se resimte in tot organismul.
Caldura degajata de pietre indeparteaza durerea si disconfortul, relaxand profund muschii si aducand pacientul intr-o stare de relaxare.


Masajul cu Bete de Bambus

In cultura asiatica bambusul ocupa un rol important in viata de zi cu zi.
In fiecare casa care pastreaza traditia referitoare la importanta bambusului in mentinerea sanatatii, exista arbusti de bambus in colturile camerelor, bai, terase, iar sub fiecare pat din casa se pun bete de bambus pentru absorbtia umiditatii din incapere.
Este lemnul cu “viata vesnica” si dupa ce este taiat de la sursa de viata, are capacitatea de-a absorbi apa din imprejurimi si a se hrani continuu.
Utilizarea sa in terapii are descrieri foarte interesante: terapeutii asiatici din timpuri stravechi faceau o terapie in care beneficiarul trebuia sa fie activ, in cazul in care conditia fizica ii permitea.
Acesta era educat sa faca anumite miscari cu intreg corpul intr-o padure de bambusi, miscari in care isi lovea si isi mulaanumite segmente ale corpului sau intreg corpul, la indicatiile terapeutului.
Tehnica presupune  o manevrare activa a articulatiilor, presopunctura activa, precum si manevre de drenaj limfatic.
In vremurile noastre se mai practica pe plantatiile de bambus si se spune ca tehnica a fost preluata de la miscarile animalelor care traiau in padurile de bambus si care se pare ca-si lecuiau cu ajutorul unduirii in copacii de bambus anumite afectiuni.
In terapiile corporale, manevrele din masaje sunt combinate cu drenajul limfatic, deep tissue  si orice alte tehnici in care bambusul are cat mai lung si profund contact cu pielea.
Desi unele manevre par dureroase si rigide, nu sunt deoarece bambusul nu este un lemn dur, iar tesuturile se pot mula si lua forma betelor utilizate, detensionand fara a provoca dureri.

Betele de Bambus sunt special finisate si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului.
Tehnica aplicata la acest tip de masaj este cea de rotire – alunecare a Betelor de Bambus prin miscari realizate din incheietura mainii.
Terapeutul realizează si miscări de presiune care relaxează muschii, dreneaza limfa si tonifica tesuturile pielii.
Prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate.
Masajul cu Bete de Bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului (cervical, lombar, toracic, la nivelul talpilor, la nivelul membrelor superioare sau inferioare), foarte apreciat fiind si masajul facial cu Bete de Bambus.


Masajul Balinez

Masajul Balinez este una din cele mai intalnite forme de terapie in zona Indoneziei.
Tehnica de aplicare a tipului de masaj balinez presupune o intreaga stiinta din partea terapeutei.
Stilul de masaj terapeutic are influente din cultura Chinei si a Indiei, fiind strans legat de masajul Ayurveda si de Masajul cu Betele de Bambus
, un sistem medical holistic de origine indiana ce are ca scop reechilibrarea organismului uman.
Combinand o varietate de tehnici de relaxare prin reflexoterapie, presopunctura si masaj corporal, toate in acceasi sedinta, masajul balinez te ajuta sa iti relaxezi complet corpul si sa scapi de durerile musculare in cazul in care ele exista.

Masajul Thailandez

Masajul Anticelulitic

Masajul Reflexogen

Masajul de Relaxare

Masajul Ayurvedic

Masajul Ayurveda este una din cele mai intalnite forme terapeutice in zona Indiei si Indoneziei.
Acest tip de masaj are o vechime de peste 3000 de ani.

In antichitate, in zona Asiei existau cateva centre sau clinici Ayurveda, insa acestea era cautate doar de catre pacientii care necesitau tratament special.
Acest lucru se datora faptului ca populatia asiatica cunoastea la un nivel avansat tehnica masajului ayurvedic si de aceea oricine avea nevoie de tratament putea sa apeleze la rude sau prieteni.
Terapeutii Ayurveda care practicau si luptele libere au dezvoltat un sistem special de refacere a organismului ce combina cunostintele ayurvedice cu cele Udani.
Acest din urma sistem de medicina a fost dezvoltat de catre grecii antici. Combinand cele doua sisteme medicale cu tehnicile traditionale de reflexoterapie, presopunctura si masaj terapeutic oriental, a rezultat masajul terapeutic Ayurveda.
In acest tip de masaj terapeutic se utilizeaza uleiuri speciale ce au ca scop eliminarea frecarii, raspandirea caldurii in corp si hranirea pielii corpului sau scalpului cu nutrienti si vitamine.
Aceste uleiuri de masaj sunt foarte benefice pentru piele, intarind fibrele nervoase conectate la foliculii de par.
In acelasi timp, aplicarea uleiurilor in zona cervicala calmeaza sistemul nervos, intarind memoria si imbunatatind vederea. 
De asemenea, masajul favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, reda stralucirea pielii, combate stresul si depresia, creste capacitatea de concentrare si in final echilibreaza fizicul si psihicul prin alinierea celor 7 chakre.
Aplicarea tehnicii de masaj Ayurveda presupune pricepere dobandita in multi ani de experienta terapeutica.
Stilul de masaj este strans legat de Masajul Balinez 
ce are ca scop reechilibrarea organismului uman.

Masaujul Suedez - Masajul Clasic

Masajul suedez este un masaj european originar din Suedia si a fost inventat la inceputul anilor 1800 de catre fiziologul Per Henrik Link, director al Royal Swidish Central Institute.
Acesta, l-a randul sau, s-a inspirat din arta masajului traditional chinez.
Ulterior, sistemul clasic de masaj suedez a fost perfectionat de catre Johan Georg Mezger, extinzandu-se rapid in lumea occidentala datorita beneficiilor sale.

Masajul Suedez este la momentul actual cel mai intalnit tip de masaj terapeutic in clinicile, centrele sau saloanele de masaj din Europa si SUA.
Tehnica specifica acestui masaj terapeutic include efleurajul (alunecarea prelunga si usoara lovire), petrisajul (ridicarea si framantarea muschilor), frictiunea (masarea circulara), tapotamentul (masarea vioaie si profunda), vibratia musculara si netezirile, toate aceste tehnici fiind adaptate in functie de nivelul de toleranta si preferinta.

Masajul Facial

Drenajul Limfatic

Masajul cu Miere

Masajul cu Ciocolata

Terapia prin masaj cu ciocolata este remediul ideal atat pentru cei care au nevoie de relaxare si care sunt stresati, dar si pentru cei care au pielea insuficient hidratata.
Ciocolata este peste tot cunoascuta ca fiind benefica si aducatoare de fericire.
Acest lucru nu este doar o fabulatie, ci este un adevar, deoarece ciocolata contine substante ce stimuleaza eliberarea de endorfine in corp. 

Serotonina cunoscuta ca "hormonul fericirii" intervine ca neurotransmitator si este responsabila pentru starea noastra de buna-dispozitie. 
Masajul cu ciocolata este benefic atat femeilor cat si barbatilor.
De asemenea, ciocolata este recunoascuta ca avand efecte hidratante si emoliente asupra epidermei, deoarece contine ingrediente naturale si antioxidante cum ar fi untul de cacao, guarana, sarurile minerale si taninul (ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca).
Masajul cu ciocolata este ideal atat pentru barbati cat si pentru femei (mai ales pentru doamnelor care au probleme cu celulita sau cu retentia de apa).


Masajul Prenatal

Utilizat de populatiile antice din Asia, Africa si Europa, "masajul prenatal" este una din cele mai vechi ce terapii aplicate gravidelor.
In Grecia Antica si si Egipt masajul este mentionat de catre Hipocrate acum mai bine de 2500 de ani ca fiind una din terapiile benefice ce trebuie aplicate mamelor pe durata sarcinii si dupa nastere. 

Procedura in sine se aseamana cu tehnica masajului suedez, cu mentiunea ca masarea se face cu mare grija.  
Masajul prenatal aduce beneficii gravidelor care au probleme si dureri de spate si sciatica datorate cresterii greutatii corporale si schimbarii centrului de greutate.
De asemenea, masajul este ideal pentru calmarea sistemului nervos, ajuta in cazul problemelor legate de somn, imbunatateste circulatia sanguina, detensioneaza muschii, calmeaza durerile de articulatie, detoxifiaza organismul, reduce retentia de apa, confera elasticitate si stralucire pielii.