Bete de Bambus si Accesorii pentru Masaj

Comunitatea Bete de Bambus si Accesorii pentru Masaj BlackBoxNet.ro a luat fiinta in anul 2006.

De  peste 17 ani  dorim sa ajutam Terapeutii / Tehnicienii Maseuri si pe oricine este interesat de aceasta Tehnica de Masaj.

Noi nu ne adresam doar Profesionistilor in domeniul Masajului, noi ne adresam tuturor celor care au grija de Trupul si Sufletul lor si doresc informatii de la Specialisti si Consultanti in Masaj, Slabire si Tratamente Corporale.

Aici suntem in ajutorul Dumneavoastra, Dragi Terapeuti / Tehnicieni Maseuri si Dragi Clienti, pentru a Va consilia, a Va ajuta si a Va sustine ce intreprindeti in hobby-ul, meseria sau practica Dumneavoastra.

De accea va ajutam si cu promovarea! Daca sunteti TERAPUT clinet BlackBoxNet va puteti promova GRATUIT aplicand formularul pe www.vreauMASAJ.ro


Comunitatea Bete de Bambus si Accesorii pentru Masaj vine in ajutorul Dumneavoastra cu Sfaturi pentru a putea alege Produse de Calitate si Accesibile Recomandate de catre Terapeuti / Tehnicieni Maseuri foarte bine pregatiti si informati.

Terapeutii / Tehnicienii Maseuri / Specialistii care stau la dispozitia Dumneavoastra au testat si au lucrat cu Accesoriile si Cosmeticele Naturale pentru Masaj, regasite in Magazinul Online www.blackboxnet.ro, in meseria sau hobby-ul lor.

La orice produs comandat Veti primi Cadouri, Informatii privind Tehnicile de Masaj cu Betele de Bambus, cu Ventuze sau pentru Maderoterapie, Consiliere si Ajutor in Meseria sau Hobby-ul Dumneavoastra!

Colaboram cu cei mai buni PROFESORI, SCOLI de MASAJ in formare profesionala Nationala si Internaltionala pentru ca dvs sa beneficiati de cele mai bune training-uri si cursuri. Ne mandrim cu:
- parteneriatul din perioada 2010 - 2015 cu Trainer Terapeut DANIELA DUMITRU
- parteneriatul nostru cu BIOS - Mese de Masaj (Viorel Mihai)
- parteneriatul nostru cu TERAPEUTII TRAINERI: Radu Gligor, Mihaela Nechifor, Sorin Dragomir, Damaris Dragomir, Romeo Tudorache, Dragos Anghelina. 
- parteneriatul nostru cu Academia de Masaj SPRINGLIFE Academy Timisoara
- parteneriatul nostru cu Scoala de Masaj Viata Vie (Iasi)
- parteneriatul nostru cu AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare)
- parteneriatul nostru cu Scoala de Masaj REFLEXOVITAL Sibiu
- parteneriatul nostru cu CORA Training (cursuri acreditate pentru masaj in Arad)
- participarea ca SPONSOR al FESTIVALULUI de MASAJ - SIBIU 2019 organizat de AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare)
- participarea ca SPONSOR OFICIAL al PRIMULUI CAMPIONAT NATIONAL de MASAJ - SIBIU 2019 organizat de AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare)
- participarea ca SPONSOR al Competitiei Internationale Spa Talent din Elevetia, Zurich
- participarea ca SPONSOR al Campionatului European de Masaj din Franta, Nice organizat de NewMA (New Massage Association) aprilie 2021
- participarea ca SPONSOR al Campionatului Mondial de Masaj din Danemarca, Copenhaga organizat de IMA (International Massage Association) iunie 2021
- participarea ca SPONSOR OFICIAL al CAMPIONATULUI NATIONAL de MASAJ - SIBIU - Paltinis 2021 organizat de AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare)
- participarea ca SPONSOR al Campionatului European de Masaj din Franta, Nice organizat de NewMA (New Massage Association) mai 2022
- participarea ca SPONSOR al Campionatului National de Masaj din Romania, Sibiu organizat de AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare) 2022
- participarea ca SPONSOR al WORLD MASSAGE SUPER CUP din Romania, Sibiu organizat de AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare) 2022In cadrul Magazinului Nostru, www.blackboxnet.ro, veti gasi atat Bete de Bambus (Seturi Profesionale / Bete Individuale) Special Finisate pentru orice tip de Masaj, cat si Instrumente Handmade 100% romanesti pentru #MADEROTERAPIE UNICE in tara si Europa, Uleiuri Naturale, Cosmetice si Accesorii pentru Masaj, Terapie, Armonie, Sanatate si Frumusete!

Betele de Bambus si Accesoriile pentru Masaj sunt atent alese pentru a Va ajuta sa executati un Masaj de Calitate si Corect.

Aceaste Tehnici vin in ajutorul Terapeutului / Tehnicianului Maseur si al Clientului: Masajul cu Bete de Bambus cat si Maderoterapia se executa mult mai usor decat Masajul Calsic, iar Rezultatele Benefice, dar si foarte Rapide, sunt:

- Efecte atat de relaxare, cat si obtinerea unor Rezultate Rapide in Tratarea Celulitei.

- Masajul cu Bete de Bambus este un Masaj pentru Bunastare, un Tratament ideal atat pentru Femei cat si pentru Barbati.

- Are un efect special in ceea ce priveste tratarea CELULITEI!

SLOGANUL: Masajul Anticelulitic cu Betele de Bambus este INAMICUL nr.1 al Celulitei a fost stabilit, in urma cu aproximativ 16 ani, dupa efectuarea primului Abonament de Masaj Anticelulitc cu Betele de Bambus (8 sedinte x 50 min) unei cliente care trata cu reticenta aceasta tehnica de Masaj. Dupa cele 4 sedinte de Masaj Anticelulitic cu Betele de Bambus pielea era mult mai ferma, vizibil mai neteda, iar celulita disparuse in proportie de 60%, acest rezultat fiind posibil doar dupa finalizarea unui Abonament, de Masaj Anticelulitic Clasic, de 16 sedinte x 50 min.

Ca si Client sau Terapeut / Tehnician Maseur Veti fi uimit de Rezultatele Benefice si foarte Rapide ale Masajului Anticelulitic cu Betele de Bambus si al Instrumentelor de MaderoTerapie si cu siguranta Va va ajuta si pe Dumneavoastra asa cum ne-a ajutat si pe noi de aproximativ 16 ani sa jutama Terapeutii si sa facem cumoascute aceste instrumente din Lemn.

Rezultatele unui Masaj cu Betele de Bambus sau cu Instrumentele de MaderoTerapie:

- Netezirea si uniformizarea stratului de piele (efect de lifting)

- Micsorarea circumferintei corporale si disparitia grasimilor

- Diminuarea, chiar disparitia, celulitei si a vergeturilor

- Detoxifierea intensiva a organismului prin drenajul limfatic

- Intensificarea microcirculatiei sangvine

- Imbunatatirea tonusului muscular (fermitate)

- Efect de push-up pentru fesieri.Veti avea tot sprijinul nostru in scopul realizarii unui Masaj de calitate, cu Accesorii Instrumente Handmade Romanesti si Cosmetice Naturale de Calitate si Accesibile.

Interesul Comunitatii este de a ridica standardul de calitate al Masajului cu Betele de Bambus cu ajutorul unor Terapeuti / Tehnicieni Maseuri / Profesori Formatori bine pregatiti si informati care sa Va ajute in Meseria sau Hobby-ul Dumneavoastra. Aici Veti gasi si afla Totul despre Masaj, Terapie, Armonie, Sanatate si Frumusete!Multumim pentru Vizita, Interesul, Increderea si Colaborarea Dumneavoastra!Masajul Anticelulitic cu Betele de Bambus: INAMICUL nr.1 al Celulitei! #din2006

#MaderoTerapie #HandMADE #Romania #BeteBambus #MasajBambus #Bambus