Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Bete de Bambus si Accesorii pentru Masaj

Comunitatea Bete de Bambus si Accesorii pentru Masaj a luat fiinta in anul 2007.

De aproximativ 11 ani dorim sa ajutam Terapeutii / Tehnicienii Maseuri si pe oricine este interesat de aceasta Tehnica de Masaj.

Noi nu ne adresam doar Profesionistilor in domeniul Masajului, noi ne adresam tuturor celor care au grija de Trupul si Sufletul lor si doresc informatii de la Specialisti si Consultanti in Masaj, Slabire si Tratamente Corporale.

Aici suntem in ajutorul Dumneavoastra, Dragi Terapeuti / Tehnicieni Maseuri si Dragi Clienti, pentru a Va consilia, a Va ajuta si a Va sustine ce intreprindeti in hobby-ul, meseria sau practica Dumneavoastra.


Comunitatea Bete de Bambus si Accesorii pentru Masaj vine in ajutorul Dumneavoastra cu Sfaturi pentru a putea alege Produse de Calitate si Accesibile Recomandate de catre Terapeuti / Tehnicieni Maseuri foarte bine pregatiti si informati.

Terapeutii / Tehnicienii Maseuri / Specialistii care stau la dispozitia Dumneavoastra au testat si au lucrat cu Accesoriile si Cosmeticele Naturale pentru Masaj, regasite in Magazinul Online www.blackboxnet.ro, in meseria sau hobby-ul lor.


In cadrul Magazinului Nostru, www.blackboxnet.ro, veti gasi atat Bete de Bambus (Seturi Profesionale / Bete Individuale) Special Finisate pentru orice tip de Masaj, cat si Uleiuri Naturale, Cosmetice si Accesorii pentru Masaj, Terapie, Armonie, Sanatate si Frumusete!

Betele de Bambus pentru Masaj sunt atent alese pentru a Va ajuta sa executati un Masaj de Calitate si Corect.

Aceasta tehnica vine in ajutorul Terapeutului / Tehnicianului Maseur si al Clientului: Masajul cu Bete de Bambus se executa mult mai usor decat Masajul Calsic, iar Rezultatele Benefice, dar si foarte Rapide, sunt:

- Efecte atat de relaxare, cat si obtinerea unor Rezultate Rapide in Tratarea Celulitei.

- Masajul cu Bete de Bambus este un Masaj pentru Bunastare, un Tratament ideal atat pentru Femei cat si pentru Barbati.

- Are un efect special in ceea ce priveste tratarea CELULITEI!


SLOGANUL: Masajul Anticelulitic cu Betele de Bambus este INAMICUL nr.1 al Celulitei a fost stabilit, in urma cu aproximativ 10 ani, dupa efectuarea primului Abonament de Masaj Anticelulitc cu Betele de Bambus (8 sedinte x 50 min) unei cliente care trata cu reticenta aceasta tehnica de Masaj. Dupa cele 4 sedinte de Masaj Anticelulitic cu Betele de Bambus pielea era mult mai ferma, vizibil mai neteda, iar celulita disparuse in proportie de 60%, acest rezultat fiind posibil doar dupa finalizarea unui Abonament, de Masaj Anticelulitic Clasic, de 16 sedinte x 50 min.


Ca si Client sau Terapeut / Tehnician Maseur Veti fi uimit de Rezultatele Benefice si foarte Rapide ale Masajului Anticelulitic cu Betele de Bambus si cu siguranta Va va ajuta si pe Dumneavoastra asa cum ne-a ajutat si pe noi de aproximativ 11 ani.


Rezultatele unui Masaj Anticelulitic cu Betele de Bambus:

- Netezirea si uniformizarea stratului de piele (efect de lifting)

- Micsorarea circumferintei corporale si disparitia grasimilor

- Diminuarea, chiar disparitia, celulitei si a vergeturilor

- Detoxifierea intensiva a organismului prin drenajul limfatic

- Intensificarea microcirculatiei sangvine

- Imbunatatirea tonusului muscular (fermitate)

- Efect de push-up pentru fesieri.La orice produs comandat Veti primi Cadouri, Informatii privind Tehnica de Masaj cu Betele de Bambus, Consiliere si Ajutor in Meseria sau Hobby-ul Dumneavoastra!

Veti avea tot sprijinul nostru in scopul realizarii unui masaj de calitate, cu Accesorii si Cosmetice Naturale de Calitate si Accesibile.

Interesul Comunitatii este de a ridica standardul de calitate al Masajului cu Betele de Bambus cu ajutorul unor Terapeuti / Tehnicieni Maseuri bine pregatiti si informati care sa Va ajute in Meseria sau Hobby-ul Dumneavoastra. Aici Veti gasi si afla Totul despre Masaj, Terapie, Armonie, Sanatate si Frumusete!Multumim pentru Vizita, Interesul si Colaborarea Dumneavoastra!Masajul Anticelulitic cu Betele de Bambus: INAMICUL nr.1 al Celulitei!