Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Termeni și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro

Utilizarea site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro(incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 


!!! ATENTIE !!!

Acest site se adreseaza exclusiv PERSOANELOR FIZICE (exclus SRL, PFA, PFI, II).


!!! IN FIECARE COLET VETI GASI INTOTDEAUNA un CADOU INDIFERENT DE COMANDA PLASATA !!!

!!! PENTRU CA NE PASA DE VIITORUL COPIILOR nostri si dorim, cu ajutorul demersului nostru, sa stopam defrisarea si risipa lemnului, am demarat o CAMPANIE unde dorim sa FOLOSIM MAI PUTINA HARTIE, asadar BROSURILE (informatii despre betele de bambus, JAD, cristale si chakre) se trimit electronic dupa solicitarea dvs in scris pe email: office@blackboxnet.ro !!! BROSURILE se trimit doar clientilor care au beneficiat/beneficiaza de produsele din cadrul magazinului www.blackboxnet.ro !!!

!!! COSTUL DE LIVRARE ESTE DE 19.64 LEI !!!
EXISTA POSIBILITATEA SA NU APARA ACEST COST IN FACTURA DEOARECE NOI NU SUNTEM FIRMA DE TRANSPORT SI, IMPLICIT, NU PERCEPEM BANII PENTRU LIVRARE!!! DOAR COMENZILE PESTE 298 LEI AU TRANSPORTUL GRATUIT !!!
!!! VETI PRIMI CHITANTA SEPARAT DE LA FAN COURIER PENTRU COSTUL DE LIVRARE !!!

!!! Pentru coletele cu transport GRATUIT se scade tariful de baza 19.64 lei din valoarea totala a comenzii, asadar transportul va fi gratuit, dar daca coletul are mai mult de 2 kg destinatarul va suporta diferenta de pret pentru kg suplimentare !!!


!!! PRODUSELE COSMETICE DESIGILATE NU SE RETURNEAZA !!!

!!! INSTRUMENTELE de MASAJ FOLOSITE NU RETURNEAZA !!!


!!! FOTOGRAFIILE SUNT REALE si veti primi ce se mentioneaza STRICT in DESCRIEREA produsului, deoarece clientul cumpara si plateste un produs si NU fotografia. In fotografie pot aparea mai multe produse pentru comparare, dar clientul primeste exact ce cumpara, adica ce se mentioneaza in descriere si ce se introduce in cos. ATENTIE si la atribute: se selecteaza marimea, culoarea, etc de sub sectiunea PRET.
PRETUL AFISAT in fotografie (daca exista) este informativ: pretul real al produselor ramane ce introduceti in COS, deoarece sunt fotografii mai vechi unde se poate preciza un alt pret decat cel real si actualizat !!!


!!! COMENZILE SE PLASEAZA EXCLUSIV ONLINE !!!
PENTRU COMENZILE PLASATE TELEFONIC, CARE NECESITA UN TIMP DE PROCESARE MAI MARE, NU SE VOR MAI APLICA DISCOUNT-URI SI NICI CADOURI!!! PENTRU A RAMANE O DOVADA SCRISA A COMENZII CAT SI A CERINTELOR DVS, COMENZILE SE PLASEAZA EXCLUSIV ONLINE !!!


!!! DIN CAUZA NUMARULUI FOARTE MARE DE COMENZI, TOATE COMENZILE SE VOR CONFIRMA doar PRIN E-MAIL, URMAND SA PRIMITI UN EMAIL CU COMANDA IN PROCESARE/CONFIRMATA SI INCA UN E-MAIL PRIVIND EXPEDIEREA COLETULUI, NUMAI DUPA PRIMIREA EMAIL-ULUI CU STATUS COMANDA EXPEDIATA INTRA IN VIGOARE TIMPUL DE LIVRARE DE 1-2 ZILE LUCRATOARE, ASADAR VA RUGAM SA NE TRANSMITETI O ADRESA DE E-MAIL CORECTA CAND PLASATI COMANDA !!!


!!! NUMARUL DE TELEFON SI ADRESA COMPLETA SUNT INDISPENSABILE CA SA VA CONFIRMAM COMANDA PLASATA SI PENTRU CA FIRMA DE CURIERAT SA VA LIVREZE RAPID COLETUL, ASADAR DACA VETI SPECIFICA DOAR NUMELE SI ORASUL, COMANDA SE VA ANULA DIN SISTEM !!!


!!! COMENZILE CU KM SUPLIMETARI SE VOR ANULA DIN SISTEM, URMAND SA PLASATI O ALTA COMANDA CU ADRESA UNDE FAN COURIER NU PERCEPE TAXA PENTRU KM SUPLIMETARI!!! ACESTA MASURA VINE IN URMA RETURURILOR NUMEROASE DIN ZONELE CU KM SUPLIMENTARI (CATEOADATA SE AJUNGE CA PRETUL TRANSPORTULUI + 1 LEU/KM SUPLIMENTAR, SA FIE MAI MARE DECAT CONTRAVALOAREA PRODUSELOR COMANDATE), NOI PLATIND IN FINAL TUR-RETUR + TAXA KM SUPLIMENTARI !!!!!! ATENTIE !!!

TIMPUL DE LIVRARE REPREZINTA STRICT TIMPUL DESTINAT TRANSPORTULUI, LIVRAREA SE FACE DE CATRE FIRMA DE CURIERAT FAN COURIER. DUPA CE PRIMITI EMAIL CU MENTIUNEA: COMANDA DVS A FOST EXPEDIATA, VA URMA TIMPUL DE LIVRARE 1-3 ZILE. TIMPUL DE PROCESARE AL PRODUSELOR DIFERA DE LA PRODUS LA PRODUS, IAR DIN CAUZA COMPLEXITATII PRODUSELOR SE POATE AJUNGE SI LA O PROCESARE CARE DUREAZA PESTE 14 ZILE LUCRATOARE, DACA PRODUSELE SUNT HANDMADE.

!!! ATENTIE !!!
VETI PRIMI SMS de la FAN COURIER cu suma de rambursat (totalul produselor) iar SEPARAT veti plati transportul catre FAN COURIER in valoare de 19.64 lei.
Noi NU percepem banii pentru TRANSPORT deoarece acesti bani revin INTEGRAL celor de la FAN COURIER iar dvs veti primi inca o CHITANTA PENTRU TRANSPORT SEPARAT fata de CHITANTA de RAMBURS (contravaloarea produselor): IN TOTAL TREBUIE SA PRIMITI 2 CHITANTE FISCALE.
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT DOAR PENTRU COMENZILE DE PESTE 298 LEI.

!!! ATENTIE !!!
PENTRU PRODUSE HANDMADE Instrumente MaderoTerapie (BETE BAMBUS, ROLLERE, PALETE, CUPE BAMBUS) TIMPUL DE PROCESARE ESTE MAI MARE (1-14 ZILE LUCRATOARE) DEOARECE SUNT FOARTE MULTE COMENZI (SEMINARII, WORKSHOP-uri) SI DORIM SA VA TRIMITEM TOATE PRODUSELE DE CALITATE SUPERIOARA FARA SA GRABIM PROCESAREA ACESTORA SI TOTDEODATA SA ONORAM TOATE COMEZILE IN ORDINEA PLASARII ACESTORA.!!! ATENTIE !!!

!!! INCEPAND CU ANUL 2019 AM DECIS SA AVEM COMANDA MINIMA !!!

!!! COMANDA MINIMA PE ACEST MAGAZIN ONLINE ESTE DE 49 LEI !!!

!!! ORICE COMANDA SUB SUMA DE 49 LEI VA FI ANULATA !!!


VA RUGAM SA INTELEGETI CA EXISTA COSTURI CU MANIPULAREA COLETELOR SI PENTRU O COMANDA DE 19 LEI NOI VA TREBUI SA ADUCEM BANI DE ACASA PENTRU A VA EXPEDIA DVS COLETUL.

DACA PENTRU O COMANDA DE 19 LEI CLIENTII DECID SA REFUZE COLETUL, DEOARECE TRANSPORTUL COSTA MAI MULT DECAT PRODUSELE, SI NOI ALEGEM SA REFUZAM ACESTE COMENZI DEOARECE DACA UN CLIENT REFUZA UN COLET NOI VOM PLATI TUR-RETUR, ADICA APROXIMATIV SUMA DE 40 LEI, DE ACCEA VA RUGAM SA RENUNTATI/ANULATI COMANDA, FARA NICI O PROBLEMA, INAINTE SA FIE EXPEDIATA, IN CAZ CONTRAR, DACA VETI PLASA COMANDA SI O VETI REFUZA FARA INSTIINTARE, VETI FI LISTAT IN BLACKLIST (SITE, MAGAZIN ONLINE, FACEBOOK) PENTRU CA SI PARTENERII NOSTRI SA NU PATEASCA CE AM PATIT SI NOI, IAR OFICIAL PE MAGAZINUL NOSTRU NU VETI MAI PUTEA PLASA COMENZI.


!!! ATENTIE !!!
CLIENTII CARE REFUZA COLETUL, NU IL RIDICA DE LA SEDIU SAU "SE RAZGANDESC", FARA A ANUNTA IN PREALABIL INAINTE CA NOI SA EXPEDIEM COLETUL, VOR FI LISTATI IN "BLACK LIST" SI NU VOR MAI PUTEA PLASA COMENZI IN MAGAZINELE ONLINE: www.blackboxnet.ro SAU www.maderoterapie.ro CAT SI A SITE-URILOR PARTENERE.
DACA DIN CULPA FIRMEI DE CURIERAT NU S-A PUTUT INTRA IN POSESIA COLETULUI, ACESTA NU VA FI CONSIDERATA CULPA CLIENTULUI, ASADAR CLIENTUL NU VA FI LISTAT IN "BLACK LIST".
ASA CUM CLIENTII NOSTRI AU DREPTURI (DREPTUL DE REFUZ JUSTIFICAT, DREPTUL DE RETUR, ETC) SI NOI AVEM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.
CLIENTII SERIOSI VOR FI FIDELIZATI PRIN CADOURI SUPLIMENTARE IN SCHIMB CE CLIENTII NESERIOSI NU VOR MAI PUTEA PLASA NICIODATA COMENZI IN CADRUL MAGAZINULUI NOSTRU SAU ALE PARTENERILOR.
ACESTA MASURA INTERVINE DEOARECE COSTUL DE TUR RETUR (APROXIMATIV 40 LEI) ESTE SUPORTAT INTERGRAL DE NOI SI NU ESTE CORECT SA PLATIM DIN BUZUNAR DOAR CA UNII CLIENTI NU POT SA ANULEZE CORECT O COMANDA (APEL TELEFONIC, SMS, E-MAIL) IN TIMP UTIL INAINTE DE EXPEDIERE.
NU ESTE CORECT FATA DE NOI CAT SI FATA DE CLIENTI CARE AR PUTEA PRIMI DISCOUNT MAI MARE PENTRU PRODUSE DECAT SA PLATIM CELOR DE LA FAN COURIER RETURURI.


!!! ATENTIE !!!

Pentru ofertele cu Ulei 250 ml CADOU (ex.: Set 3 Bete Bambus 50+30+20 cm + ULEI Cadou, Bat Bambus 50 cm + ULEI Cadou, etc) destinatarul va plati doar produsele din oferta + taxa de transport aferenta, adica betele de bambus + 19.60 lei transport, ULEIUL FIIND un produs CADOU.
Daca uleiul nu va fi disponibil in stoc se va trimite in locul acestuia un alt produs CADOU (ales de catre sistem www.blackboxnet.ro in functie de stocul existent) care sa fie egal ca si pret cu ULEIUL sau cu un pret mai mare decat valoarea uleiului, adica mai mare decat valoarea de 17 lei (ex: aparat bokoma 25 lei, rola jad 59 lei, etc).

ACEASTA REGULA SE APLICA TUTUROR OFERTELOR CU PRODUSE CADOU, deoarece cadoul este GRATUIT.

!!! ATENTIE !!!
DACA AVETI MAI MULTE PRODUSE IN COMANDA (DE EX. 5 PRODUSE SI PENTRU FIECARE PRODUS AVETI CADOU UN CRISTAL, PREFERAM SA PRIMITI UN CADOU MAI SUBSTANTIAL, DACA NU VOR FI PE STOC CRISTALELE CADOU, IN LOCUL CELOR 5 CRISTALE MICI VA TRIMITEM O CREMA 100% NATURALA, ULEI MASAJ, BAT BAMBUS, VENTUZA, ETC).

!!! ATENTIE !!!
ORICE OFERTA SE POATE PERSONALIZA.
ORICE COMANDA VA FI INSOTITA INTOTDEAUNA DE CATRE CEL PUTIN UN CADOU.
CHIAR DACA NU SE VA ALEGE VREUN CADOU DE CATRE CLIENT, ACESTUIA I SE VA EXPEDIA DIN SISTEM UN CADOU DISPONIBIL.!!! ATENTIE !!!
Acest site se adreseaza doar PERSOANELOR FIZICE (exclus SRL, PFA, PFI, II).


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului

dedicat de contact sau la adresa de email office@blackboxnet.ro