Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Termeni și condiții

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro

Utilizarea site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro(incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

!!! ATENTIE !!!
Pentru ofertele cu Ulei 250 ml CADOU (ex.: Set 3 Bete Bambus 50+30+20 cm + ULEI Cadou, Bat Bambus 50 cm + ULEI Cadou, etc) destinatarul va plati doar produsele din oferta + taxa de transport aferenta, adica betele de bambus + 19.60 lei transport, ULEIUL FIIND un produs CADOU.
Daca uleiul nu va fi disponibil in stoc se va trimite in locul acestuia un alt produs CADOU (ales de catre sistem www.blackboxnet.ro in functie de stocul existent) care sa fie egal ca si pret cu ULEIUL sau cu un pret mai mare decat valoarea uleiului, adica mai mare decat valoarea de 17 lei (ex: aparat bokoma 25 lei, rola jad 59 lei, etc).

ACEASTA REGULA SE APLICA TUTUROR OFERTELOR CU PRODUSE CADOU, deoarece cadoul este GRATUIT.

!!! ATENTIE !!!
ORICE OFERTA SE POATE PERSONALIZA.
ORICE COMANDA VA FI INSOTITA INTOTDEAUNA DE CATRE CEL PUTIN UN CADOU.
CHIAR DACA NU SE VA ALEGE VREUN CADOU DE CATRE CLIENT, ACESTUIA I SE VA EXPEDIA DIN SISTEM UN CADOU DISPONIBIL.


!!! ATENTIE !!!
Acest site se adreseaza doar PERSOANELOR FIZICE (exclus SRL, PFA, PFI, II).


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului

dedicat de contact sau la adresa de email office@blackboxnet.ro