Termeni și condiții

STIMATE CLIENT,

Dorim sa aveti in vedere ca sunt INTARZIERI (1 - 21 zile) deoarece se afla o campanie "CADOU la orice comanda" in desfasurare.


!!! ATENTIE !!!

!!! COMANDA MINIMA pe acest site este de 99 lei !!! TAXA DE LIVRARE ESTE UNICA: 25 LEI IN ORICE LOCALITATE A TARII !!!

!!! FIECARE CLIENT PRIMESTE IN COLET CADOURI ÎN FUNCȚIE DE CAMPANIILE DERULATE ÎN LUNA RESPECTIVĂ!!! 

!!! SITE-ul ESTE DESTINAT doar PERSOANELOR FIZICE !!!
DE ACEEA CÂMPUL DESTINAT  COMENZILOR ESTE EXCLUSIV VALABIL DOAR PENTRU PERSOANELE FIZICE !!!
ALTE COMENZI, decat cele plasate STRICT de catre persoanele fizice, SE VOR ANULA DIN SISTEM !!!

!!! TRANSPORTUL GRATUIT este peste 299 lei (ramburs), adica se aplica TRANSPORT GRATUIT la suma finala a comenzii (daca depaseste 300 lei) !!! + CADOU / CADOURI SUPLIMENTARE ÎN FUNCȚIE DE CAMPANIA DERULATĂ ÎN LUNA RESPECTIVĂ !!!

!!! IN PERIOADELE DE SARBATORI sau CAMPANIE (CADOU pentru orice comanda) sunt INTARZIERI si de peste 10 zile !!!


Dorim sa aveti in vedere ca sunt INTARZIERI (1 - 21 zile) deoarece se afla o campanie "CADOU la orice comanda" in desfasurare.

Din cauza cererii mare si a numarului mare de instrumente din LEMN si BAMBUS de produs (PRODUCTIE PROPRIE HANDMADE) sunt inazieri mari deoarece de ani de zile se alege CALITATEA si nu cantitatea. Instrumentele noastre sunt UNICAT, produse handmade productie proprie in Romania, din lemn masiv esenta tare, proiectate, produse, finisate, ambalate MANUAL! Va rugam sa intelegeti ca
noi nu luam produsele dintr-un raft si le trimitem, aceste instrumente sunt produse handmade!

DIN CAUZA NUMARULUI FOARTE MARE DE COMENZI TIMPUL DE PROCESARE AL TUTUROR PRODUSELOR ESTE LA FEL DE MARE! Deoarece sunt mai multi furnizori de produse cosmetice, timpul de asteptare al comenzii complete se poate mari in functie de stocul furnizaorilor/producatorilor. Pentru ca poate nu veti plati transport deloc (peste 299 lei transportul este gratuit) pentru fiecare produs sau veti plati o singura data pentru toate produsele  ne rezevam dreptul de a avea intarzieri daca exista mai multe produse furnizate de mai multi si diversi furnizori/producatori.

Va rugam sa faceti diferenta intre TERMENUL de PROCESARE/CONFIMARE, TERMENUL de EXPEDIERE si TEMENUL de LIVRARE.

Termenul de LIVRARE (1-3 zile) se refera strict la timpul de LIVRARE al curierului rapid. Noi doar procesam si expediem comanda dvs, asadar dupa ce veti primi email/sms cu status COMANDA EXPEDIATA de abia atunci va intra in vigoare termenul de livrare 1-3 zile.

DUPA STATUS CU COMANDA CONFIRMATA URMEAZA STATUS CU COMANDA EXPEDIATA. CAND ATI PRIMIT EMAI/SMS CU STATUS COMANDA EXPEDIATA mai dureaza 1-3 zile lucratoare, timp in care coletul dvs se afla la curier sa vi-l livreze.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create din cauza acestor intrazieri, dar calitatea produselor si siguranta dvs este pe primul loc pentru noi!

In cazul unui posibil REFUZ al coletului, va rugam sa luati in calcul ca, NOI vom PLATI taxele tur-retur (50 lei) DOAR pentru ca se plimba coletul de la noi la dvs si inapoi la noi. DACA NU SUNTETI 100% siguri ca doriti aceste produse VA RUGAM SA ANULATI COMANDA ca sa nu platim bani doar pentru plimbarea coletului.

Va rugam sa cautati in colet CADOUL / CADOURILE. In functie de comanda ne rezervam dreptul de a inlocui cristalele CADOU cu alte produse CADOU (de exemplu: daca aveti in comanda 5 produse, alegem, in locul celor 5 cristale mici, sa va trimitem CADOU un produs mai util si mai scump care sa va ajute in activitatea dvs.) IN FIECARE LUNA SUNT CAMPANII CU CADOURI IN DESFASURARE (nu uitati sa introduceti codurile din cosul de cumparaturi).

Toate produsele noastre sunt dezinfectate, procesate si ambalate corespunzator, iar bete de bambus hidratate cu ulei de nuc pentru a nu se crapa.

Produsele care intra in contact cu pielea NU SE POT RETURNA. Returul produselor se va face conform legii.

Avem rugamintea sa solicitati chitanta curierului deoarece chitanta este dovada fiscala in cazul unui retur si dovada ca se vor plati taxe si impozit la stat.

VA MULTUMIM PENTRU INCREDERE SI INTELEGERE! ALATURI DE TERAPEUTI INCA DIN ANUL 2006!


!!! TIMPUL DE PROCESARE ESTE DIFERIT DEOARECE instrumentele din LEMN sunt produse in Romania HANDMADE, iar comenzile sunt intr-un numar foarte mare si le putem procesa numai in ordine cronologica !!! DIN CAUZA CAMPANIEI CADOU PENTRU FIECARE COMANDA, CEREREA ESTE FOARTE MARE SI NU FACEM RABAT LA CALITATE! 

!!! TIMPUL de LIVRARE reprezinta STRICT timpul in care coletul este in tranzit (1-3 zile prin FAN COURIER) nu este acelasi cu TIMPUL de PROCESARE !!! DUPA CE PRIMITI EMAIL si SMS CU STATUS COMANDA EXPEDIATA SE IA IN CONSIDERARE TIMPUL DE LIVRARE DE 1-3 ZILE !!!

!!! LIVRAREA repezinta timpul destinat celor de la firma de curierat (FAN COURIER / CARGUS / DPD) !!!

!!! NU TRIMITETI RASPUNS / REPLY pe EMAIL ul sau SMS ul de la care ati primit STATUS cu comanda dvs deoarece este un numar de centru de mesaje !!!

!!! RASPUNDEM DOAR LA EMAIL-urile oficiale primite pe office@blackboxnet.ro !!!

!!! ESTE POSIBIL SA PRIMITI RASPUNSURI cu STATUS COMANDA SI IN CASUTA SPAM, VA RUGAM VERIFICATI !!!

!!! PENTRU UNELE PRODUSE (JAD, VENTUZE) STOCUL POATE SA FIE 0 SI NEACTUALIZAT !!!  DEOARECE NU LUCRAM CU STOC, CI DOAR CU STOC FURNIZOR/IMPORTATOR DIRECT !!!

!!! PENTRU CA NU PERCEPEM BANI IN AVANS, IN FUNCTIE DE CLIENTI si DE COMPORTAMENUL ACESTORA, AVEM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SI A ANULA ORICE COMANDA FARA NICI UN MOTIV PREZENTAT IN PREALABIL !!! ASA CUM CLIENTII POT REFUZA FARA MOTIV COLETUL SI NOI SA PLATIM TAXELE DE TRANSPORT TUR-RETUR, asa si NOI AVEM DREPTUL DE A REFUZA EXPEDIEREA COMENZILOR SUSPECTE sau cu STOC 0, FARA NICI O NOTIFICARE IN PREALABIL !!!

!!! LA PACHETELE CU BETE DE BAMBUS PRIMITI EXACT CE SCRIE IN COMANDA !!! IAR CA SI CADOU PRIMITI ORI ROLA DIN JAD, ORI TAMPOTAMENTUL DIN BAMBUS, IN FUNTIE DE STOC !!!

!!! Va rugam sa cautati in colet CADOUL / CADOURILE.

!!! CAND SUNT CAMPANII CU: "CADOU LA ORICE COMANDA", PRIMITI PENTRU TOATA COMANDA CADOUL CAMPANIEI (CRACIUN, PASTE, ETC) SI SE ANULEAZA CRISTALUL MIC CADOU, DAR RAMANE VALABIL CADOUL PENTRU PACHETE (adica la betele de bambus primiti cadoul rola din jad, uleiul etc, la fel si la seturile de maderoterapie cadourile raman valabile) !!!

!!! IN FIECARE COLET VETI GASI INTOTDEAUNA un CADOU INDIFERENT DE COMANDA PLASATA !!!

!!! PENTRU CA NE PASA DE VIITORUL COPIILOR nostri si dorim, cu ajutorul demersului nostru, sa stopam defrisarea si risipa lemnului, am demarat o CAMPANIE unde dorim sa FOLOSIM MAI PUTINA HARTIE, asadar BROSURILE (informatii despre betele de bambus, JAD, cristale) se trimit electronic dupa solicitarea dvs in scris pe email: office@blackboxnet.ro !!! BROSURILE se trimit doar clientilor care au beneficiat/beneficiaza de produsele din cadrul magazinului www.blackboxnet.ro si care solicita in mod EXPRESS acest lucru pe e-mail !!!

!!! COSTUL DE LIVRARE ESTE DE 25 LEI !!!
DOAR PENTRU COMENZILE DE PESTE 299 lei (300 lei comanda finala) TRANSPORTUL este GRATUIT !!!

!!! VETI PRIMI CHITANTA / BON FISCAL CU RAMBURSUL TOTAL AL COMENZII: contravaloare produse + taxa de transport INCLUSA 25 lei !!!

!!! PRODUSELE COSMETICE DESIGILATE NU SE RETURNEAZA !!!

!!! INSTRUMENTELE de MASAJ FOLOSITE NU RETURNEAZA !!!

!!! FOTOGRAFIILE SUNT REALE si veti primi ce se mentioneaza STRICT in DESCRIEREA produsului, deoarece clientul cumpara si plateste un produs si NU fotografia. In fotografie pot aparea mai multe produse pentru comparare, dar clientul primeste exact ce cumpara, adica ce se mentioneaza in descriere si ce se introduce in cos. ATENTIE si la atribute: se selecteaza marimea, culoarea, etc (de sub sectiunea PRET).

PRETUL AFISAT in fotografie (daca exista) este informativ: pretul real al produselor ramane ce introduceti in COS, deoarece sunt fotografii mai vechi unde se poate preciza un alt pret decat cel real si actualizat !!!

!!! COMENZILE SE PLASEAZA EXCLUSIV ONLINE !!!
PENTRU COMENZILE PLASATE TELEFONIC, CARE NECESITA UN TIMP DE PROCESARE MAI MARE, NU SE VOR MAI APLICA DISCOUNT-URI SI NICI CADOURI!!! PENTRU A RAMANE O DOVADA SCRISA A COMENZII CAT SI A CERINTELOR DVS, COMENZILE SE PLASEAZA EXCLUSIV ONLINE sau pe WHATSAPP LA 0766581208 !!!

!!! DIN CAUZA NUMARULUI FOARTE MARE DE COMENZI, TOATE COMENZILE SE VOR CONFIRMA IN PROCESARE doar PRIN E-MAIL SAU SMS, URMAND SA PRIMITI UN E-MAIL SI SMS PRIVIND EXPEDIEREA COLETULUI, NUMAI DUPA PRIMIREA EMAIL-ULUI SI A SMS-ULUI CU STATUS COMANDA EXPEDIATA INTRA IN VIGOARE TIMPUL DE LIVRARE DE 1-3 ZILE LUCRATOARE, ASADAR VA RUGAM SA NE TRANSMITETI O ADRESA DE E-MAIL CORECTA CAND PLASATI COMANDA !!!

!!! NUMARUL DE TELEFON SI ADRESA COMPLETA SUNT INDISPENSABILE CA SA VA CONFIRMAM COMANDA PLASATA SI PENTRU CA FIRMA DE CURIERAT SA VA LIVREZE RAPID COLETUL, ASADAR DACA VETI SPECIFICA DOAR NUMELE SI ORASUL, IAR ADRESA ESTE INCOMPLETA, COMANDA SE VA ANULA DIN SISTEM !!!

!!! ATENTIE !!!

TIMPUL DE LIVRARE REPREZINTA STRICT TIMPUL DESTINAT TRANSPORTULUI, LIVRAREA SE FACE DE CATRE FIRMA DE CURIERAT FAN COURIER. DUPA CE PRIMITI EMAIL CU MENTIUNEA: COMANDA DVS A FOST EXPEDIATA, VA URMA TIMPUL DE LIVRARE 1-3 ZILE. TIMPUL DE PROCESARE AL PRODUSELOR DIFERA DE LA PRODUS LA PRODUS, IAR DIN CAUZA COMPLEXITATII PRODUSELOR SE POATE AJUNGE SI LA O PROCESARE CARE DUREAZA PESTE 14 ZILE LUCRATOARE, DACA PRODUSELE SUNT IN STOC FURNIZOR.

!!! ATENTIE !!!

!!! COMANDA MINIMA PE ACEST MAGAZIN ONLINE ESTE DE 99 LEI !!!
VA RUGAM SA INTELEGETI CA EXISTA COSTURI CU MANIPULAREA COLETELOR SI PENTRU O COMANDA DE 20 LEI NOI VA TREBUI SA ADUCEM BANI DE ACASA PENTRU A VA EXPEDIA DVS COLETUL, MAI ALES DACA TRANSPORTUL ESTE GRATUIT !!! AVEM CAMPANII PERIODICE UNDE DARUIM CADOURI IN VALOARE CHIAR SI DE 75 LEI IN CADOURI (PRODUSE) PENTRU O SINGURA COMANDA si de aceea alegem sa avem comanda MINIMA 99 LEI !!!

!!! DE CRACIUN, DE MARTISOR, DE PASTE, ETC daruim cadouri in valoare de peste 75 lei pentru fiecare comanda si nu ne putem permite sa cumparati o cutie de betisoare de 9 lei si sa va trimitem CADOURI de peste 75 lei !!!

Ex: DACA PENTRU O COMANDA CLIENTII DECID SA REFUZE COLETUL, DEOARECE TRANSPORTUL COSTA MAI MULT DECAT PRODUSELE, SI NOI ALEGEM SA REFUZAM ACESTE COMENZI DEOARECE DACA UN CLIENT REFUZA UN COLET NOI VOM PLATI TUR-RETUR, ADICA APROXIMATIV SUMA DE 40 LEI, DE ACCEA VA RUGAM SA RENUNTATI/ANULATI COMANDA, FARA NICI O PROBLEMA, INAINTE SA FIE EXPEDIATA, IN CAZ CONTRAR, DACA VETI PLASA COMANDA SI O VETI REFUZA FARA INSTIINTARE NU VETI MAI PUTEA PLASA COMENZI PE MAGAZINUL NOSTRU.

!!! ATENTIE !!!
CLIENTII CARE REFUZA COLETUL, NU IL RIDICA DE LA SEDIUL CURIERULUI SAU "SE RAZGANDESC", FARA A ANUNTA IN PREALABIL INAINTE CA NOI SA EXPEDIEM COLETUL, NU LI SE VOR MAI ONORA COMENZILE NOI.
DACA DIN CULPA FIRMEI DE CURIERAT NU S-A PUTUT INTRA IN POSESIA COLETULUI, ACESTA NU VA FI CONSIDERATA CULPA CLIENTULUI.
ASA CUM CLIENTII NOSTRI AU DREPTURI (DREPTUL DE REFUZ JUSTIFICAT, DREPTUL DE RETUR, ETC) SI NOI AVEM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.
CLIENTII SERIOSI VOR FI FIDELIZATI PRIN CADOURI SUPLIMENTARE IN SCHIMB CE CLIENTII NESERIOSI NU VOR MAI PUTEA PLASA NICIODATA COMENZI IN CADRUL MAGAZINULUI.
ACESTA MASURA INTERVINE DEOARECE COSTUL DE TUR RETUR (APROXIMATIV 40 LEI) ESTE SUPORTAT INTERGRAL DE NOI SI NU ESTE CORECT SA PLATIM DIN BUZUNAR DOAR CA UNII CLIENTI NU POT SA ANULEZE CORECT O COMANDA (APEL TELEFONIC, SMS, E-MAIL) IN TIMP UTIL INAINTE DE EXPEDIERE.
NU ESTE CORECT FATA DE NOI CAT SI FATA DE CLIENTI CARE AR PUTEA PRIMI DISCOUNT MAI MARE PENTRU PRODUSE DECAT SA PLATIM CURIERILOR TAXELE DE RETUR.

!!! ATENTIE !!!

Pentru ofertele cu Ulei 250 ml CADOU (ex.: Set 3 Bete Bambus 50+30+20 cm + ULEI Cadou, Bat Bambus 50 cm + ULEI Cadou, etc) destinatarul va plati doar produsele din oferta + taxa de transport aferenta, adica betele de bambus + 25 lei transport, ULEIUL FIIND un produs CADOU.
Daca uleiul nu va fi disponibil in stoc se va trimite in locul acestuia un alt produs CADOU (ales de catre sistem www.blackboxnet.ro in functie de stocul existent) care sa fie egal ca si pret cu ULEIUL sau cu un pret mai mare decat valoarea uleiului, adica egala sau mai mare decat valoarea CADOULUI.

ACEASTA REGULA SE APLICA TUTUROR OFERTELOR CU PRODUSE CADOU, deoarece cadoul este GRATUIT.

!!! ATENTIE !!!
DACA AVETI MAI MULTE PRODUSE IN COMANDA (DE EX. 5 PRODUSE SI PENTRU FIECARE PRODUS AVETI CADOU UN CRISTAL, PREFERAM SA PRIMITI UN CADOU MAI SUBSTANTIAL, DACA NU VOR FI PE STOC CRISTALELE CADOU, IN LOCUL CELOR 5 CRISTALE MICI VA TRIMITEM O CREMA 100% NATURALA, ULEI MASAJ, BAT BAMBUS, VENTUZA, ETC).

!!! ATENTIE !!!
ORICE OFERTA SE POATE PERSONALIZA.
ORICE COMANDA VA FI INSOTITA INTOTDEAUNA DE CATRE CEL PUTIN UN CADOU.
CHIAR DACA NU SE VA ALEGE VREUN CADOU DE CATRE CLIENT, ACESTUIA I SE VA EXPEDIA DIN SISTEM UN CADOU DISPONIBIL.


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro

Utilizarea site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro(incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj - www.blackboxnet.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Bete Bambus si Accesorii Pentru Masaj - www.blackboxnet.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 


Nota cu privire la prelucrarea datelor personale (GDPR)

NOI NU STOCAM DATE! ASADAR, este necesar sa introduceti mereu DATELE DE LIVRARE, deoarece NOI NU STOCAM DATE!

Conform cerintelor GDPR (General Data Protection Regulation) si a Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.blackboxnet.ro si www.maderoterapie.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate (procesarea comenzilor online), datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este pentru imbunatatirea serviciilor proprii, procesarea comenzilor, comunicarea cu utilizatorii si generarea rapoartelor interne.
Aceste date sunt necesare pentru procesarea comenziilor dumneavoastra si pentru comunicarea eventualelor modificari ale functionarii website-ului nostru. Lipsa acestor date determina imposibilitatea de inregistrare ca si utilizator al website-ului nostru si implicit, imposibilitatea folosirii magazinului virtual on-line pentru cumparaturi.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii doar de catre www.blackboxnet.ro si www.maderoterapie.ro si nu sunt comunicate altor parti, fara a avea acordul scris prealabil al dvs.
Conform Legii nr. 677/2001 si a normelor GDPR, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, acest lucru determinand in mod firesc pierderea calitatii de utilizator al website-ului. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin e-mail la: office@blackboxnet.ro
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificată si completată cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private, www.blackboxnet.ro si www.maderoterapiero are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţă si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra. Scopul colectării si prelucrării datelor este procesarea (preluarea, verificarea) comenzilor dvs. online si LIVRAREA acestora de catre curierul rapid FAN COURIER.
Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizării de către operator si nu vor fi comunicate către alţi destinatari. In momentul lansarii unei comenzi, veti putea opta pentru primirea, respectiv refuzul pe viitor a unor informaţii despre produsele si serviciile oferite www.blackboxnet.ro si www.maderoterapie.ro
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiţiei.

Ce informatii colectam?
- Informatii furnizate direct de catre dvs.: nume, adresa, telefon, adresa de email. Acestea sunt transmise catre noi prin formularul de inregistrare ca si utilizator.
- Informatii din traficul de pe server: atunci cand vizitezi un site web, dezvaluiesti anumite informatii despre tine, ca adresa ta IP, ora vizitei tale, websiteul din care ai venit atunci cand ai accesat websiteul nostru etc. www.blackboxnet.ro si www.maderoterapie.ro, ca si alte websiteuri, inregistreaza aceasta informatie pentru a putea personaliza continutul sau, pentru a se putea proteja de atacuri externe indreptate impotriva capacitatilor sale tehnologice sau pentru a urmari, de-a lungul timpului, traficul inregistrat pe website si paginile cele mai accesate de catre vizitatorii sai, pentru imbuntatirea continutului websiteului.

Utilizarea fisierelor de tip "cookies"
Ce sunt "cookies"?
Fisierele de tip "cookie" sunt mici fisiere cu text care sunt salvate pe calculatorul dvs. de catre siteurile pe care le vizitati. Sunt folosite in mare parte pentru buna functionare a respectivelor siteuri, pentru optimizarea functionarii acestora si pentru a furniza informatii proprietarilor siteurilor.
Siteul nostru foloseste "cookies" pentru buna functionare a siteului, prin crearea de sesiuni ale vizitatorilor si pentru generarea de rapoarte cu privire la traficul de pe site. Nici un fel de informatii personale nu sunt stocate in "cookies" generate de catre siteul nostru. Daca nu doriti sa primiti aceste "cookies", le puteti dezactiva din browser - acest lucru va afecta functionarea siteului.
Majoritatea browserelor web permit controlul "cookies" din setarile programului. Pentru mai multe informatii despre "cookies", pentru a vedea ce informatii sunt salvate in ele si cum se pot sterge vizitati www.allaboutcookies.org.
Cum utilizam "cookies"?
Colectam informatii despre tipul de browser folosit, sitem de operare in folosinta si istoricul paginilor vizitate. Aceste informatii nu va identifica individual si sunt folosite numai in scopul monitorizarii traficului pe site si pentru inbunatatirea experientei vizitatorilor. De asemenea, sunt salvate informatii ce ne ajuta la identificarea preferintelor dvs. cand reveniti pe site. "Cookies" pot fi sterse oricand de pe calculatorul dvs.
"Cookies" ale tertilor
Siteul nostru are integrata o latura sociala si butoane furnizate de catre siteuri precum Facebook sau Twitter. Pagini ce contin astfel de continut pot salva "cookies" ale acestor siteuri, "cookies" pe care noi nu le controlam. Ar trebui sa verificati siteurile tertilor pentru mai multe informatii despre informatiile ce le salveaza in "cookies" generate de catre acestia.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului

dedicat de contact sau la adresa de email office@blackboxnet.ro