Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined
Scopul Competitiei:

Asociatia de Masaj si Terapii Complementare urmareste sa dezvolte si sa promoveze diferitele tehnici de masaj practicate de terapeutii din Romania.

Campionatul National de Masaj este in primul rand o competitie, dar in acelasi timp si o oportunitate pentru participanti de a gasi inspiratie profesionala si de a crea legaturi intre ei.

Prin participarea la Campionatul National de Masaj, terapeutii vor avea posibilitatea de a-si imbunatati tehnicile, de a aduce un important aport de imagine activitatii desfasurate de ei prin diplomele castigate in cadrul competitiei.


www.blackboxnet.ro  -  SPONSOR OFICIAL al CAMPIONATULUI NATIONAL de MASAJ

 

Locul si data desfasurarii:

Campionatul National de Masaj va avea loc in Sibiu, la Centrul Cultural Ion Besoiu (Strada Emil Cioran, 3) in perioada 01-03 noiembrie 2019

Inscriere:

Inscrierea se face pana in data de 16 octombrie 2019, pe baza urmatoarelor documente: CV electronic + foto, de unde sa rezulte experienta si pregatirea profesionala in domeniul masajului si al terapiilor complementare; act de identitate (CI sau pasaport); diploma care atesta competentele in domeniul masajului.

Organizatorii vor publica pe site, in data de 15 octombrie, repartizarea concurentilor pe categorii (ora cand este concurent, cand si de la cine primeste masaj).

Fiecare participant are posibilitatea sa comunice organizatorilor prin e-mail, pana la data de 20 octombrie daca doreste modificari in ceea ce priveste modelul repartizat. Organizatorii pot pune la dispozitie modele umane, altele decat participantii la concurs, doar in cazurile in care modelele propuse nu corespund din punct de vedere medical sau al tehnicii stilului de masaj ales.

Taxa de participare:

Se percepe o taxa de participare in valoare de:

  • 100 euro pentru inscrierea la 2 categorii
  • 75 euro pentru inscrierea la o singura categorie

Termenul limita pentru inscrierea participantilor este 16 octombrie 2019


Pentru INSCRIERI si DETALII suplimetare: 0726 323 236