Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Livrare si retururi

COMANDA MINIMA PE SITE este in valoare de 99 lei !!!

Pentru comenzile cu km suplimenatri NU SE VOR ONORA EXPEDITIILE, iar comenzile se vor ANULA DIN SISTEM !!!

Pentru comenzile cu TRANPORT GRATUIT, daca exista kg suplimentare, destinarul va plati diferenta de kg, daca este cazul (livrarea gratuita presupune expedierea gratuita a unui colet de 2 kg), 1 leu/kg suplimetar fata de cele 2 kg pe care le suportam noi. De exemplu pentru un colet de 12 kg noi platim 19.64 lei si cele 10 kg in plus sunt suportate de catre destinatar: 10 kg in plus x 1 leu = 10 lei fara TVA.


Magazinul nostru online, www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj, va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

FAN COURIER  = 19.60 lei                                  

Taxa de livrare (transport) este 19.60 lei, pentru primul kg, dupa care se adauga 1.19 lei pentru fiecare kg suplimentar.
De exemplu: Taxa de Transport pentru coletul care cantareste 1kg = 19.60 lei,
iar pentru coletul care cantareste 5kg = 24.40 lei (s-au adaugat 4.80 lei pentru cele 4 kg suplimentare)


Livrare: 1-3 zile (intervalul de livrare, dupa primirea unui email / sms privind expedierea comenzilor).

!!! ATENTIE !!!
TIMPUL DE LIVRARE REPREZINTA STRICT TIMPUL DESTINAT TRANSPORTULUI, LIVRAREA SE FACE DE CATRE FIRMA DE CURIERAT FAN COURIER. DUPA CE PRIMITI EMAIL CU MENTIUNEA: COMANDA DVS A FOST EXPEDIATA, VA URMA TIMPUL DE LIVRARE 1-3 ZILE.

TIMPUL DE PROCESARE AL PRODUSELOR DIFERA DE LA PRODUS LA PRODUS, IAR DIN CAUZA COMPLEXITATII PRODUSELOR SE POATE AJUNGE SI LA O PROCESARE MAI MARE, DACA PRODUSELE DUNT HANDMADE.

!!! ATENTIE !!!
PENTRU PRODUSE HANDMADE Instrumente MaderoTerapie (BETE BAMBUS, ROLLERE, PALETE, CUPE BAMBUS, BRATARI) TIMPUL DE PROCESARE ESTE MAI MARE DEOARECE SUNT FOARTE MULTE COMENZI (SEMINARII, WORKSHOP-uri) SI DORIM SA VA TRIMITEM TOATE PRODUSELE DE CALITATE SUPERIOARA FARA SA GRABIM PROCESAREA ACESTORA SI TOTDEODATA SA ONORAM TOATE COMEZILE IN ORDINEA PLASARII ACESTORA.

Pentru comenzile mai mari de 298 lei LIVRAREA este GRATUITA.

Livrarea GRATUITA reprezinta ca noi, www.blackboxnet.ro, suportam cei 19.60 lei (pentru coletul de 1kg); daca expeditia pentru dvs. are mai mult de 1kg veti plati doar kg suplimentare 1.19 lei/kg.


Programul de livrari FAN COURIER este intre orele 10:00 - 17:00. 

ATENTIE!!!

Costul transportului se poate modifica in functie de localitatea de destinatie.

Pretul afisat pentru livrare 19.60 lei reprezinta costul de transport pentru localitatile din aria de acoperire FAN COURIER (fara km suplimentari), nu si pentru localitatile din afara ariei de acoperire cu livrare speciala !!!! Pentru fiecare m suplimetar se percepe 1 leu/km si COMENZILE SE ANULEAZA DIN SISTEM deoarece la 70 km suplimetari costul transportului ajunge la 90 lei tur, iar daca destinatarul refuza coletul se vor adauga inca 90 lei retur ca sa ajunga coletul inapoi la noi! DE ACEEA NU MAI EXPEDIEM UNDE SUNT KM SUPLIMETARI FAN COURIER!!! inainte sa plasati o comanda ferma asigurati-va ca nu aveti km suplimetari Fan Courier (acest lucru puteti sa il verificati cu un singur click pe www.fancourier.ro/acoperire )

Daca beneficiati de transport GRATUIT veti beneficia DOAR de reducerea de 19.60 lei, nu si de costul km suplimentari aferenti transportului !!!

Livrarea se va face la adresa dorita, in termen de 1-3 zile lucratoare din momentul procesarii comenzii si notificarii expedierii clientului prin e-mail, sms sau telefonic.

In acazul Transportatorului FAN COURIER mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe Nota de Transport - AWB-ului sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. 


Modalitati de plata - Plata prin ramburs (la livrare)

Comanda telefonica - Puteti contacta un agent de vanzari din echipa Magazin Bete Bambus si plasa o comanda apeland numarul de telefon: 0766.581.208

Comanda prin e-mail - Puteti comanda produsele dorite si trimitand un e-mail la adresa office@blackboxnet.ro, in care sa

indicati produsele pe care doriti sa le cumparati, cantitatea acestora si detaliile dvs de contact, si veti fi contactat cat mai curand de catre un agent de vanzari din echipa olx.bio. 


CUM PLATESC?

Ramburs (plata la livrare) - Rambursul se va achita integral agentului de Curierat Rapid (FAN COURIER).


ATENTIE !!!
Daca se doreste LIVRARE CU VERIFICARE acest serviciu costa suplimetar aproximativ 6 lei si va fi suportat INTEGRAL de catre destinatar.


Acest site se adreseaza doar PERSOANELOR FIZICE (exclus SRL, PFA, PFI, II).


POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Consumatorul (persoana fizica) are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. In conditiile in care clientul beneficiaza de livrare gratuita a produselor returnate, clientul va suporta si contravaloarea costului de livrare suportat de catre noi, www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj, la expedierea coletului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Magazinul nostru online, www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului.  

Nu se primesc pentru returnare produsele care prezinta semne de folosinta, lipsa etichetelor si ambalajelor originale, modificari fizice.

Coletele cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor nu se accepta!

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport!

Politica de retur prezentata mai sus se refera, conform legii in vigoare, doar persoanelor fizice.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse care www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj

Pentru retur clientul (persoana fizica) este obligat sa notifice in scris in termen de 14 zile www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj la adresele email mentionate pe site sau completand formularul de contact.


Multumim!