Livrare si retururi

COMANDA MINIMA PE SITE este in valoare de 99 lei !!!

TAXA DE LIVRARE ESTE DE 25 LEI IN ORICE JUDET / LOCALITATE / ORAS / COMUNA / SAT A TARII !!!


Magazinul nostru online, www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj, va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: FAN COURIER / CARGUS / DPD
                      

Taxa de livrare (transport) este 25 LEI INDIFERENT DE LOCALITATE!

LIVARE 1-3 ZILE (intervalul de livrare, DE ABIA DUPA PRIMIREA EMAIL / SMS privind expedierea comenzilor, STATUS COMANDA EXPEDIATA).


!!! ATENTIE !!!
TIMPUL DE LIVRARE REPREZINTA STRICT TIMPUL DESTINAT TRANSPORTULUI, LIVRAREA SE FACE DE CATRE FIRMA DE CURIERAT (FAN COURIER, URGENT CARGUS, DPD). DUPA CE PRIMITI EMAIL CU MENTIUNEA: COMANDA DVS A FOST EXPEDIATA, VA URMA TIMPUL DE LIVRARE 1-3 ZILE.

TIMPUL DE PROCESARE AL PRODUSELOR DIFERA DE LA PRODUS LA PRODUS, IAR DIN CAUZA COMPLEXITATII PRODUSELOR SE POATE AJUNGE SI LA O PROCESARE MAI MARE, DACA PRODUSELE DUNT HANDMADE.

!!! ATENTIE SUNT INTARZIERI !!!
PENTRU PRODUSE HANDMADE Instrumente MaderoTerapie (MADEROTERAPIE, BETE BAMBUS, ROLLERE, PALETE, CUPE BAMBUS, BRATARI) TIMPUL DE PROCESARE ESTE MAI MARE DEOARECE SUNT FOARTE MULTE COMENZI (SEMINARII, WORKSHOP-uri) SI DORIM SA VA TRIMITEM TOATE PRODUSELE DE CALITATE SUPERIOARA FARA SA GRABIM PROCESAREA ACESTORA SI TOTDEODATA SA ONORAM TOATE COMEZILE IN ORDINEA PLASARII ACESTORA, adica toate comenzile se proceseaza in ordine cronologica.


Pentru comenzile mai mari de 299 lei LIVRAREA este GRATUITA.

Livrarea GRATUITA reprezinta ca noi, www.blackboxnet.ro, suportam cei 25 lei.Programul de livrari este intre orele 10:00 - 17:00.

Livrarea se va face la adresa dorita, in termen de 1-3 zile lucratoare din momentul procesarii comenzii si notificarii expedierii clientului prin e-mail, sms sau telefonic cu mentiunea COMANDA dvs a fost EXPEDIATA.

In cazul Transportatorului mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea / continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe Nota de Transport / AWB-ului sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.CUM PLATESC?

Plata se face doar Ramburs in numerar (plata la livrare).
Rambursul se va achita integral agentului de Curierat Rapid (FAN COURIER / CARGUS / DPD).

In costul rambursului se va regasi si taxa de transport aferenta de 25 lei.
De ex: daca aveti in cos produse de 129 lei veti plati la curier 149 lei (aceasta suma incluzand si taxa de livrare) si veti primi o singura chitanta cu rambursul total.


!!! ATENTIE !!!
Daca se doreste LIVRARE CU VERIFICARE acest serviciu este suplimetar si costa aproximativ 6 lei fiind suportat INTEGRAL de catre destinatar.Acest site se adreseaza doar PERSOANELOR FIZICE (exclus SRL, PFA, PFI, II).


POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Consumatorul (persoana fizica) are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. In conditiile in care clientul beneficiaza de livrare gratuita a produselor returnate, clientul va suporta si contravaloarea costului de livrare suportat de catre noi, www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj, la expedierea coletului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Magazinul nostru online, www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj, va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului.  

Nu se primesc pentru returnare produsele care prezinta semne de folosinta, lipsa etichetelor si ambalajelor originale, modificari fizice.

Coletele cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor nu se accepta!

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport!

Politica de retur prezentata mai sus se refera, conform legii in vigoare, doar persoanelor fizice.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse care www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj

Pentru retur clientul (doar persoana fizica) este obligat sa notifice in scris in termen de 14 zile www.blackboxnet.ro - Bete Bambus si Accesorii pentru Masaj la adresele email mentionate pe site (office@blackboxnet.ro) sau completand formularul de contact.


Multumim!