Doar online

Ciuperca Champinon deLUX dintr-un singur Lemn cu pini negri si maner lung + CADOU

BBN-CO0603

Nou

Ciuperca Champinon deLUX dintr-un singur Lemn cu pini negri si maner lung + CADOU

Mai multe detalii

139,00 lei

-30,00 lei

169,00 lei

Mai multe informatii

Ciuperca Champinon deLUX dintr-un singur Lemn cu pini negri si maner lung + CADOU

ATENȚIE!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT PRODUSE HANDMADE ÎN ROMÂNIA!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT TRATATE ȘI LĂCUITE CU 3 STATURI DE LAC NON-TOXIC! DACĂ LEMNUL DIN ESENȚĂ TARE (FAG, CARPEN, STEJAR, ARIN, NUC) NU ESTE LĂCUIT CORESPUNZĂTOR ACESTA SE VA DETERIORA RAPID ȘI IREMEDIABIL!
DOAR PE BLACKBOXNET VEȚI GĂSI INSTRUMENTELE LĂCUITE CORESPUNZĂTOR (NATUR SAU WENGE)!
ALEGE PRODUCĂTORII AUTOHTONI! ALEGE CALITATEA!


Acest instrument este ideal pentru Masajul Anticelulitic si / sau auto-masaj. 

Instrumentul ciuperca maderoterapie poate fi utilizat pentru orice tip de masaj, designul sau ergonomic se adaptează cu ușurință și oferă un masaj blând și relaxant.

Pentru a folosi ciuperca din lemn într-un tratament anticelulitic și pentru a stimula circulația, sunt necesare 2 intrumente tip ciuperca cu ambele mâini și se efectuează masaje circulare cu presiune mica si intotdeauna începând de la extremitățile inferioare. 

Acest instrument acționează pentru a combate celulita și pentru a elimina coajei de portocala, elimină disconfortul spasmelor musculare, ajută la aplatizarea abdomenului și ajută la efectuarea unor masaje antiestres magnifice.

Una dintre cele mai bune funcții ale sale este stimularea circulației.

Masajul de ciuperci este ideal pentru masaje care reduc, tonifică și relaxează zonele cu probleme, obținând un echilibru armonic. 

De asemenea, acest instrument este utilizat în tratamentul spasmelor muscalare survenite in urma exercitiilor fizice intense (sportivi). 

Maderoterapia este o terapie în care masajul este însoțit de diferite instrumente din lemn, este o terapie naturală și non-invazivă, deoarece acționează asupra câmpurilor energetice pentru relaxarea pacientului. 
Funcționează atât pentru a pierde în greutate, cât și pentru a modela silueta, sau dacă pacientul are vreo boală sau traumatism muscular. Femeile o pot folosi și în primele luni de sarcină cat și în timpul alăptării. 

Rezultate:

- inlaturarea depozitelor de grasime
- reinoirea celulelor
- diminuarea / disparitia celulitei
- stimularea microcirculatiei
- imbunatairea fermitatii si a tonusului pielii.

Promotorul MaderoTerapiei in Romania este blackboxnet.ro care a dezvoltat in ultimii 10 ani acesta tehnica pentru remodelarea corporala cu instrumente din lemn masiv, esenta tare, si bambus.

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: