Doar online

Set 2 bete de bambus (50 cm + 25 cm) groase (3 cm) deLUX gravate și speciale pentru Masaj + CADOU

BBN-CO0141

Nou

Set 2 bete de bambus (50 cm + 25 cm) groase (3 cm) deLUX gravate și speciale pentru Masaj + CADOU

Betele de bambus sunt importate din Thailanda si sunt special finisate pentru orice tip de masaj.

Mai multe detalii

159,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 50 cm
Dimensiune (Lungime) 25 cm
Dimensiune (Diametru) 3 cm

Mai multe informatii

Set 2 bete de bambus (50 cm + 25 cm) groase (3 cm) deLUX gravate și speciale pentru Masaj + CADOU

Aceste bete sunt finisat special pentru masajul anticelulitic cat si pentru masajul spatelui avand o lungime aproximativa de 50 cm, respectiv 25 cm cu un diametru de 3 cm.

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan, care de asemenea sunt pline si mult mai grele, spre deosebire de betele de bambus care sunt goale si mult mai usoare ).

Procesul de Finisare al Betelor de Bambus trebuie sa fie delicat deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj, de aceea produsele noastre (Betele de Bambus) sunt special finisate pentru orice tip de masaj.

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 30 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Batele au structura identica cu cea din poza de mai sus.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Se pot personaliza la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special concepute pentru orice nevoie dar si cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.


BETELE NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!

NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII ACESTORA SAU IRITARII EPIDERMEI CLIENTEI/CLIENTULUI !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA.

ATENTIE!!! Betele de bambus sunt in continuare plante vii, iar daca acestea nu se vor hidrata corespunzător se vor crapa, ca și o floare dacă nu este udată bețele se crapă din cauza siliciului orgabic pe care îl au ca si înveliș. De aceea garantate sunt doar instrumentele din Lemn esență tare pentru MaderoTerapie (lăcuite și tratate), dar NU ȘI BEȚELE DE BAMBUS!

BETELE DE BAMBUS cat si Instrumentele de MADEROTERAPIE blackboxnet.ro SUNT RECOMANDATE DE CATRE AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare din Romania) si Scoala de Masaj REFLEXOVITAL (www.reflexovital.ro)

Dimensiuni:
50 cm x 3 cm
25 cm x 3 cm

Betele de bambus sunt arse pentru o mai bună rezistență și gravate cu mantre, mandale etc.

+ CADOU

Accesorii