Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Doar online

de la 29 lei: Bete Bambus Naturale Brute / Nefinisate pentru Decor, Masaj si Armonie (diferite lungimi)

Nou

Bete de Bambus Naturale Brute / Nefinisate (diametru 2-3 cm)

Bete de Bambus diferite lungimi (30, 40, 50, 60, 80 si 100 cm) pentru Decor sau Masaj

bambus decor

Mai multe detalii

Acest produs nu mai exista in stoc

  • 30 cm
  • 40 cm
  • 50 cm
  • 60 cm
  • 80 cm
  • 100 cm

Detalii

Dimensiune (Lungime) 30 cm - 100 cm
Dimensiune (Diametru) 2 cm - 3 cm
Culoare Natur

Mai multe informatii

Bete de Bambus Naturale Brute / Nefinisate cu diametru de 2-3 cm.


Betele de Bambus au diferite lungimi (30, 40, 50, 60, 80 si 100 cm):

Bat Bambus Natural Brut 30 cm = 29 lei

Bat Bambus Natural Brut 40 cm = 35 lei

Bat Bambus Natural Brut 50 cm = 39 lei

Bat Bambus Natural Brut 60 cm = 45 lei

Bat Bambus Natural Brut 80 cm = 55 lei

Bat Bambus Natural Brut 100 cm = 59 lei


Bambusul a fost inventat cu mult timp inaintea hartiei, chinezii inregistratrand istoria lor pe suvite subtiri de bambus. Bambusul a fost folosit intr-o multitudine de feluri, de la instrumentele musicale, elaborarea decoratiunilor, lucrari de arta și chiar unelte agricole. Deoarece bambusul a fost integrat atat de mult in viata de zi cu zi, nu a trecut mult timp si acesta a fost folosit ca o forma de exprimare creativa și spirituala, care a avut repede conotatii de ritualuri si vindecare.

Astazi, batul de bambus este intalnit in tehnica masajului cu bete de bambus sau pur și simplu promovat in Spa-uri si Saloane de Infrumusetare pentru tratamentele exotice sau ca un instrument nou de masaj pentru terapeuti, dar batul de bambus ar trebui sa fie vazut ca mult mai mult decat o noua tendinta sau un accesoriu exotic.

In masajul cu bambus se folosesc bete de bambus de diferite lungimi si diametre. Unii terapeuti combina elemente ale Shiatsu, Medicina traditonala chineza (in cazul în care capetele finisate ale betelor de bambus sunt utilizate in moduri specifice), Thai Masaj, Drenaj limfatic, Tehnica Ayurveda Masaj (uleiuri sunt incorporate in  tehnica de masaj). Masajul cu bete de bambus stimuleaza circulatia, perceptia senzoriala a nervilor, iar in tehnica de drenaj limfatic se ofera un sentiment profund de relaxare și bunastare.

Un avantaj-beneficiu suplimentar pentru terapeut este ca, folosind betele de bambus in tehnica de masaj, il vor ajuta in reducerea stresului din maini si degete, dar in acelasi timp betele ii vor permite sa execute manevre de masaj profunde.

Ceea ce face bambusul rezistent, dar in acelasi timp flexibil si usor, este faptul ca peretii celulelor exterioare sunt acoperite cu siliciu. 

Acest lucru creeaza o matrice-cristalina la fel ca aceea unui cristal de cuart sau ca propriul noastru tesut conjunctiv.

Unii terapeuti cred ca eliberarea tensiunii are loc in aceasta matrice cristalina si poate ajuta la restabilirea si reechilibrarea campului electromagnetic al organismului.De asemenea betele de bambus se pot folosi ca si decor pentru armonia si decorarea spatiilor, incaperilor, gradinilor etc.

Bambusul, chiar daca este taiat, este in continuare o planta vie absobind umiditatea in exces din incapere datorita siliciului care se regasete in celulele exterioare ale bambusului. Tocmai de aceea bambusul nu trebuie finisat pe lungime deoarece se vor deteriora celulule cu siliciu.
ACESTE BETE SUNT BRUTE (NEFINISATE), NU SUNT FINISATE LA NODURI si NU SUNT FINISATE nici LA CAPETE !!!

PENTRU BETELE FINISTATE SPECIAL PENTRU MASAJ CLICK AICI: https://blackboxnet.ro/14-set-kit-profesional-bete-bambus-masaj

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: