Doar online

Bat Bambus Profesional 25 cm sau 50 cm pentru Masaj Facial sau Anticelulitic + CADOU

Nou

Batul Profesional de Bambus pentru Masajul Facial sau Anticelulitic are lungimea de 25 cm sau 50 cm si este ORIGINAR din Thailanda (VA RUGAM SA SELECTATI DIMENSIUNEA DORITA: 25 cm sau 50 cm)

Acest Bat de Bambus pentru Masajul Anticelulitic are diametru (grosime) de 1.2 cm - 1.6 cm.

Aceste Bete de Bambus sunt folosite in special pentru masajul facial sau pentru dispersarea celulitei.

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUCTIE PROPRIE

59,00 lei

  • 25 cm
  • 50 cm

Detalii

Dimensiune (Lungime) 25 cm
Dimensiune (Lungime) 50 cm
Dimensiune (Diametru) 1.2 cm - 1.6 cm
Culoare Natur inchis

Mai multe informatii

Batul Profesional de Bambus pentru Masajul Facial sau Anticelulitic are lungimea de 25 cm sau 50 cm si este ORIGINAR din Thailanda.
Este special finisat pentru bamboo massage (masajul cu bambus).

Batul de Bambus 25 cm este recomandat pentru masajul Facial, cervical, reflexogen sau al gambelor.

Batul de Bambus 50 cm este recomnadat pentru Masajul Anticelulitic are diametru (grosime) de 1.2 cm - 1.6 cm.

Betele de Bambus de 50 m sunt folosite in special pentru dispersarea celulitei.
Chiar daca sunt subtiri acestea sunt mai rezistente decat betele de bambus care au diametru de 2 cm.


Deoarece masajul anticelulitic cu bete de bambus are un mare succes in Romania, datorita rezultatelor obtinute, va prezentam mai jos oferta speciala care, cu siguranta, o sa va ajute in meseria/hobby-ul dvs. de maseur, asa cum ne-a ajutat si pe noi de aproximativ 15 ani.

Ca terapeut, dar ca si client, care cauta noi abordari pentru terapiille de masaj, masajul cu betele de bambus poate fi prima alegere, oferind o solutie de baza: o tehnica unde se utilizeaza numai resursele regenerabile si durabile, dar, de asemenea, ne reconecteaza la timpurile, traditiile si ritualurile stravechi. Acest lucru ne aminteste de ceea ce inseamna sa fii conectat si interconectate – prin respectarea nevoilor noastre si cele ale lumii si ale naturii, iar acest lucru poate fi darul pe care acest instrument de masaj, aparent simplu si banal, ne ofera: putere, flexibilitate si versatilitate, toate acestea fara sa epuizeze natura, lumea sau noi insine.

De peste 15 ani dorim sa ajutam Terapeutii / Tehnicienii Maseuri si pe oricine este interesat de aceasta Tehnica de Masaj. Noi nu ne adresam doar Profesionistilor in domeniul Masajului, noi ne adresam tuturor celor care au grija de Trupul si Sufletul lor si doresc informatii de la Specialisti si Consultanti in Masaj, Slabire si Tratamente Corporale. 

Aici suntem in ajutorul Dumneavoastra, Dragi Terapeuti / Tehnicieni Maseuri si Dragi Clienti, pentru a Va consilia, a Va ajuta si a Va sustine ce intreprindeti in hobby-ul, meseria sau practica Dumneavoastra. 

Betele de bambus pentru masaj nu trebuie sa fie perfect drepte (acelea sunt din ratan), ci cat mai naturale si finisarea lor sa fie delicata deoarece se poate deteriora batul si implicit propietatile acestuia vis-a-vis de masaj.
Betele au structura identica cu cea din poza de mai sus.

Pont: Masajul anticelulitic cu bambus se face prin miscari de rotire pe cele 8 zone principale ale membrelor inferioare, de aceea batul de bambus trebuie sa fie foarte bine finisat, dimensiunea, grosimea si greutatea sa ajute maseurul pentru executarea corecta si cu usurinta a masajului.

Pentru masajul anticelulitic este obligatoriu ca batul de bambus sa fie de minim 40 cm lungime, deoarece 20 cm din lungimea batului sunt destinate, 10 cm cu 10 cm, zonei unde tineti cu mana batul de bambus si minim 20 cm din bat sa fie destinate doar contactului cu membrele, abdomenul, coapsele sau fesele clientei.

Conteaza foarte mult greutatea batului si finisarea acestuia pentru ca masajul sa fie executat corect.

Betele de Bambus se pot personaliza in functie de dorintele di nevoile Dumneavoastra.

Se pot personaliza la comanda si seturi de bete de bambus pentru masaj, special concepute pentru orice nevoie dar si cu alte dimensiuni decat cele de mai sus.

BETELE NU SUNT VOPSITE SAU LACUITE !!!

NU EXISTA RISCUL EXFOLIERII ACESTORA SAU IRITARII EPIDERMEI CLIENTEI/CLIENTULUI !!!

BETELE SE DEZINFECTEAZA CU SPIT DUPA FIECARE MASAJ SI IMEDIAT SE VOR UNGE CU ULEI PENTRU A PREVENI USCAREA SI IMPLICIT CRAPAREA ACESTORA. 

BETELE DE BAMBUS cat si Instrumentele de MADEROTERAPIE blackboxnet.ro SUNT RECOMANDATE DE CATRE AMTC (Asociatia de Masaj si Terapii Complementare din Romania) si Scoala de Masaj REFLEXOVITAL (www.reflexovital.ro)

+ CADOU

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: