Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne pe WhatsApp

Doar online

Set 4 PIETRE VULCANICE MARI (TERAPIE Geotermala) + CADOU

BBN-1186

Nou

Setul 4 Pietre Vulcanice MARI (între 5 și 8 cm) pentru Masaj si Terapie.

Toate pietrele au grosimea de 1.5 - 2 cm

+ CADOU

Mai multe detalii

In stoc

99,00 lei

Detalii

Cantitate 4 pietre vulcanice MARI
Grosime 1.5 cm - 2 cm
Material Roca Vulcanica

Mai multe informatii

Setul 4 Pietre Vulcanice MARI (între 5 - 8 cm) pentru Masaj si Terapie.

Toate pietrele au grosimea de 1.5 - 2 cm

+ CADOU

Masajul cu pietre vulcanice exista de secole, iar in prezent este una dintre cele mai cerute metode de masaj din spa-uri si cabinete de masaj si terapie.

Pietrele se plaseaza pe anumiti centri de energie de pe corp, relaxand muschii si eliberand tensiunea.

Sunt utilizate, in special, pe spate, in palme sau intre degetele picioarelor pentru a debloca meridianele de pe intreg corpul.

Masajul cu pietre calde cunoscut si sub denumirea de Masaj cu roci vulcanice sau Hot Stone Massage, avand denumirea stiintifica terapie geotermala, este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi folosite in detoxifiere, relaxare si echilibrare energetica a fiintei umane, a carui origini se regasesc in majoritatea civilizatiilor sub diverse forme.

Datorita efectelor deosebite obtinute prin aceasta terapie, a inceput sa fie foarte solicitata in Saloanele de masaj si SPA-urile din intreaga lume.

Masajul cu pietre calde (roci vulcanice), spre deosebire de masajul clasic nu se realizeaza doar cu mainile, se foloseste si un set de aproximativ 16 pietre calde, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, de origine vulcanica.

Pietrele bazaltice folosite in Hot Stone Massage sunt originale din anumite zone vulcanice, datorita originii sunt numite si roci vulcanice, aceste pietre vulcanice sunt atent selectate de pe malurile raurilor, apa raului netezindu-le si finisandu-le.

Masajul cu pietre calde combina mai multe terapii cum ar fi HidroterapiaAromoterapia (in sala de masaj si pe pietrele folosite se aplica uleiuri esentiale aromatizante) si Termoterapia (terapia geotermala), folosind caldura aplicarii pietrelor, facand tratamentul mult mai relaxant, mai placut si mai benefic, Cristaloterapia prin folosirea si a anumitor cristale si pietre semipretioase.

Terapia cu pietre vulcanice dureaza 90 de minute timp in care se pune accent pe tehnica de echilibrare a chakrelor prin pozitionarea pietrelor calde pe punctele energetice (termoterapie).
Masarea zonelor respective se realizeaza in principal cu ajutorul pietrelor si mai putin prin tehnica clasica de masaj asiatic.   
Spre deosebire de terapia cu pietre calde, in masajul cu pietre vulcanice se folosesc doar pietre de dimensiuni mari, punandu-se accent mai mult pe masaj asiatic si mai putin pe termoterapie.
Masajul cu pietre vulcanice dureaza 60 de minute, scopul terapeutului fiind acelasi, de echilibrare energetica, insa metoda difera.

Echilibrarea energetica prin masaj cu pietre vulcanice implica mai multe tehnici asiatice cum ar fi Shiatsu, Presopunctura, masajul Balinez sau masajul Ayurvedic.
Pietrele calde vor fi aplicate si utilizate la fel ca in terapia cu pietre vulcanice, insa zonele de aplicare difera, pietrele fiind pozitionate in principal pe spate, de la mijloc pana in zona cervicala, de-a lungul coloanei vertebrale.
Efectele masajului cu pietre calde:
- creste sensibilitatea
- eliminarea toxinelor 
- creste abilitatea fibrelor de colagen de a se intinde
- se diminueaza sau dispar problemele articulatiilor
- diminueaza sau elimina durerea
- diminueaza spasmele musculare
- efect de energizare si stimulare
- stimularea sistemului nervos 
- creste circulatia sanguina 
- scade tensiunea arteriala
- creste temperatura corporala
- accelereaza pulsul
- accelereaza respiratia
- accelereaza asimilarea oxigenului la nivelule celular si ritmul metabolic
- creste activitatea rinichilor
- poate ajuta in eliminarea edemelor (vanatailor) si a resturilor din zonele afectate
- aplicarea pietrelor calde in zona opusa celei afectate, atrage fluxul de sange din zona afectata si astfel se reduce tensiunea din zona afectata.

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: