Oferta!

Doar online

Set 3 oua din piatra de JAD Aventurin pentru Terapie Taoista (Vindecare, Purificare si Energie) + CADOU

BBN-333

Nou

Set 3 oua din piatra de JAD pentru Terapie TAOISTA.

Practica oului de jad a fost tinuta secret si folosita doar de concubinele si imparatesele asiatice pentru a le asigura longevitate, pentru a le mentine tinere si frumoase, pline de energie si cu o sexualitate activa. Prin activarea muschilor folosing oul femeile pot genera si activa energia Chi care este energia sexuala sau energia vitala.

Mai multe detalii

IN STOC

69,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 5 cm
Dimensiune (Lungime) 4 cm
Dimensiune (Lungime) 3 cm
Dimensiune (Diametru) 3 cm
Dimensiune (Diametru) 2 cm
Dimensiune (Diametru) 2 cm
Culoare Diferite nuante de Verde
Cantitate 3 buc / set

Mai multe informatii

Ouale de jad sunt utilizate pentru imbunatatirea sanatatii, atat fizica, cat si spirituala.

Exercitiile ofera mai multa forta pentru pentru a ridica energia sexuala Chi si pentru a o distribui catre toate organele vitale ale corpului.

Pantecul unei femei este cel mai puternic centru de gravitatie din corp.

Din pacate, acesta tinde sa concentreze toata energia negativa, dar prin aceste exercitii energia este deblocata.


Ouale de jad pot fi folosite de orice femeie (inclusiv in perioada de sarcina) pentru tonifierea vaginului si a muschilor superficiali ai planseului pelvin, actionand si asupra altor muschi involuntari.


Aceasta practica provine din Asia si este folosita de peste 2000 de ani.

Chinezii considera organele sexuale drept centrul energiei noastre vitale, centrul care ne ancoreaza in pamant si ne sustine spre ceruri.

Practica oului de jad a fost tinuta secret si folosita doar de concubinele si imparatesele asiatice pentru a le asigura longevitate, pentru a le mentine tinere si frumoase, pline de energie si cu o sexualitate activa. Prin activarea muschilor folosing oul femeile pot genera si activa energia Chi care este energia sexuala sau energia vitala.

Femeile care au folosit aceasta tehnica nu au avut probleme de sanatate, frumusetea lor le faceau sa radieze un aer tanar chiar daca anii spuneau altceva, au avut parte de mai multa energie Chi care aduce stare de sanatate

A fost pentru ani de-a randul o practica care pe langa beneficiile fizice a inspirat multe picturi care se axau pe dezvoltarea energiei sexuale.

Chinezii considera ca in energia sexuala sta vitalitatea noastra motiv pentru care au incercat in practicile lor sa cultive aceasta energie, sa o eleveze si sa o transforme in energie spirituala.

Pentru a avea un vagin bine tonifiat, se începe cu introducerea oului cel mai mare ca dimensiune din set, după care, treptat, se trece la cele mai mici încordând cu putere musculatura vaginului. 

Trebuie sa cunoasteti principiile fundamentale de Qigong pentru a maximiza utilizarea abila a acestor canale de energie si pentru a invata cum organele vitale controleaza emotiile.

Folosirea oualor din jad ajuta la imbunatatirea lubrifierii si umiditatii vaginale, pentru confortul dumneavoastra zilnic dar si pentru actul sexual.
Utilizarea zilnica a oualor din jad pentru cateva minute, dimineata sau inainte de culcare, va va imbunatati sanatatea vaginala.


Pentru a efectua corect exercitiile cu aceste oua, asezati-va in pozitia culcat, la orizontala, ridicati pelvisul de la podea, apoi contractati muschii vaginali, pentru a strange ouale.

Repetati exercitiul, timp de cateva minute. Daca vaginul este foarte uscat, puteti incepe cu dimensiunea cea mai mica, pana cand observati ca exercitiile incep sa dea rezultate. Apoi utilizati dimensiunea urmatoare pana ajungeti sa utilizati dimensiunea cea mai mare.

Prevazute la capete cu fir din nailon pentru o utilizare sigura.Aceste produse sunt recomandate pentru cunoscatorii filosifiei si tehnicilor TAOISTE.Dimensiuni (Lungime x Diametru):
5 x 3 cm
- 4 x 2 cm
- 3 x 2 cm


Culoare: Diferite nuante de Verde.

Setul contine 3 oua de marimi diferite.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: