Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Nou

Doar online

Lumanare pentru MASAJ 100% Naturală cu Ulei de Migdale si Unt de Shea (Citrice) 100g + CADOU

BBN-5111

Nou

Lumanare pentru MASAJ 100% Naturală cu Ulei de Migdale si Unt de Shea (Citrice) 100g + CADOU

Mai multe detalii

Detalii

Culoare galben-portocaliu
Greutate 100 gr

Mai multe informatii

MASSAGE CANDLE WAX
SWEET ALMOND & SHEA BUTTER
CITRICE
Lumanare pentru masaj naturala 100% vegetala din ulei de migdale dulci, unt de shea, emolient obtinut din ulei de nuca de cocos, ulei de portocala, ulei de lamaie si ceara alba de albine cu excelente proprietati emoliente, de prevenire a deshidratarii pielii, avand efect tonic, reconfortant si antivergeturi.
Lumanarea este potrivita pentru toate tipurile de piele, lăsând pielea hidratată, reînnoită, parfumata și revitalizată instantaneu. Ingredientele naturale asigură scurgerile de ceară ușor de gestionat și de curățat.
Este special formulata cu ceară de migdale care nu afecteaza pielea la contactul direct si nu este iritanta, avand efect emolient de lunga durata.
Lumânarea pentru masaj conține uleiuri esentiale de portocala si lamaie pentru aromoterapie.

Mod de utilizare: Lăsați lumânarea să ardă 5 -10 minute, astfel încât să se formeze suficienta ceară topită in partea superioara a candelei. Apoi, stingeti flacăra, asteptati 1 minut, turnați uleiul obtinut pe piele si incepeti masajul. Uleiul obtinut prin topire are temperatura de 42⁰C.

Nu utilizati produsul incalzit pe fata. Evitati contactul cu ochii. Nu lasati lumanarea nesupravegheata. Pastrati lumanarea aprinsa departe de obiectele inflamabile. Nu lasati la indemana copiilor. Nu lasati in apropierea animalelor de companie.

Accesorii