Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Nou Oferta!

Doar online

Roller din JAD pentru masajul cervical, paravertebrali si facial (nas, ochi si maxilar) + Cristal CADOU

BBN-159

Nou

Se recomanda folosirea roller-ului pentru masajul cervical, masajul muschilor paravertebrali (rollerul are o scobitura special conceputa pentru a masa cu usurinta muschii paravertebrali). Folosiţi roller-ul în zona fetei si nu numai, in special in zona T a fetei, in zona maxilarului si sub ochi pentru a reduce cercurile intunecate si a brebloca sinusurile.

Mai multe detalii

Detalii

Dimensiune (Lungime) 13 cm
Dimensiune (Latime) 5 cm
Culoare Diferite nuante de verde

Mai multe informatii

Roller-ul din jad pentru masaj are o lungime de 13 cm.

Jadul are proprietati terapeutice in ceea ce priveste stabilitatea, longeviatatea, fertilitatea, psihicul, linistea sufleteasca, echilibrul, pacea si armonia.

Culoarea verde linistitoare a jadului este tamaduitoare.

Jadul ABSOARBE energiile negative.

Cu ajutorul masajului facial cu roller-ul de jad puteţi întârzia procesul de îmbătrânire şi putea preveni apariţia ridurilor având o fizionomie destinsă şi luminoasă.

Pielea se tonifica si va fi puternic stimulată, devenind elastică şi catifelată prin sporirea nivelului intern de hidratare.

Roller-ul se poate folosi atat pentru masajul facial cat si pentru cel corporal.

Roller-ul de jad este utilizata in special in zona nasului si a sinusurilor dar poate fi folosita si in jurul ochilor pentru a atenua cearcanele si pentru a reduce ridurile si umflaturile, ajuta la eliberarea stresului din zona fruntii, a obrajilor, a gatului si a maxilarului, imbunatateste circulatia, elasticitatea pielii si stimuleaza muschii obositi pentru a imbunatati tonusul.

Jadul ne ajuta sa ne gasim locul in raport cu cei din jurul nostru, permite eliberarea dependentelor fizice, emotionale si afective, faciliteaza pacea interioara si armonia si intareste sistemul imunitar.


Imbunatateste circulaţia, reduce umflaturile şi a cearcanele, reduce ridurile.

Creşte fluxul limfatic, ajuta la detoxifiere si drenaj.

Stimuleaza punctele de acupunctura si zonele reflexe de pe fata si corp.


Se recomanda folosirea roller-ului pentru masajul cervical, masajul muschilor paravertebrali (rollerul are o scobitura special conceputa pentru a masa cu usurinta muschii paravertebrali).

Folosiţi roller-ul în zona fetei si nu numai, in special in zona T a fetei, in zona maxilarului si sub ochi pentru a reduce cercurile intunecate si a indeparta umflaturile si pe nas pentru sinusuri blocate.

Piatra rece, solida, din jad are un efect calmant asupra sistemului nervos.


Dimensiuni: 13 cm x 5 cm

+ Capat Special pentru Reflexoterapie si Presopuncura.

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: