Doar online

Covoras / saltea cu 64 pietre mari naturale din JAD pentru masa/pat/scaun + CADOU

BBN-1164

Nou

Covorasul / salteaua cu 64 pietre naturale mari din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.

Covorasul / salteaua cu 64 pietre naturale mari din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate tipurile de perne, asigurand o experienta unica de relaxare.

Mai multe detalii

99,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) 40 cm
Dimensiune (Latime) 40 cm
Culoare Diferite Nuante de Verde
Cantitate 64 pietre naturale mari din JAD
Material Piatra + Textil

Mai multe informatii

Covorasul /  salteaua cu 64 pietre naturale mari din JAD poate fi folosit pe patul / masa de masaj pe parcursul sedintelor de masaj aducand un plus de relaxare si sanatate pacientilor dumneavoastra.

Covorasul / salteaua cu 64 pietre naturale mari din JAD se mai poate folosi pe scaunul de acasa, de la servici sau din masina, ori pe toate tipurile de perne, asigurand o experienta unica de relaxare.

Jadul produce un câmp electromagnetic care emite un tip de raze infraroșii cu intensitate redusa.

Aceste raze stimuleaza moleculele de apa din tesuturile organismului pentru a produce un efect de masaj usor. In plus, acesta va regla circulația sanguină, imbunatatind sistemul imunitar al organismului.

Organismul uman este capabil să absoarbă și sa emita raze infraroșii între 8-10nm cu apogeul la aproximativ 9.4nm.

Testele arată că structura moleculara speciala a Jadului absoarbe exact acest interval de raze infrarosii, emis de organismul uman, cu apogeul la aproximativ 9.9nm.

Astfel, jadul este cel mai benefic pentru corpul uman. 

Jadul are proprietati terapeutice in ceea ce priveste stabilitatea, longeviatatea, fertilitatea, psihicul, linistea sufleteasca, echilibrul, pacea si armonia.

Culoarea verde linistitoare a jadului este tamaduitoare.

Jadul ABSOARBE energiile negative.

Utilizarea jadului va stimula punctele de presopunctura ale organismului uman care va duce la imbunatatirea circulatiei sangelui, va reduce oboseala, va intari organismul, va spori rezistenta la cancer si va incetini procesul de imbatranire.

Prin utilizarea continua a covorasului cu pietre din JAD se va ameliora boala mainilor si a picioarelor reci.

JADUL mai are efecte benefice in ameliorarea durerilor de cap, insomnie, hipertensiune arteriala, vindecarea hemoroizilor, reumatismului, durerilor de spate, constipatie si altor boli.


Dimensiuni: 40 cm x 40 cm

64 pietre naturale mari din JAD

Covorul / salteaua se poate dezinfecta cu usurinta, acesta avand o plasa rezintenta, cerata, de protectie pentru pietre.

Aceasta saltea se poate folosi cu succes in Terapiile cu JAD pe patul de masaj, patul de dormit, scaunul de birou sau scaunul auto.

+ CADOU


Culoare piatra naturale jad: diferite nuante de verde.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: