Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Doar online

SARE de BAIE (5 kg) 100% Naturala din Praid cu Plante Medicinale (Musetel, Galbenele, Sunatoare) la Cutie 5 Kg + Cristal CADOU

BBN-SARE5

Nou

SARE de BAIE (5 kg) 100% Naturala din Praid cu Plante Medicinale (Musetel, Galbenele, Sunatoare) la Cutie 5 Kg + Cristal CADOU

Baile cu sare au un efect purificator asupra organismului determinand o intensa alimentare a pielii cu sange, favorizand in aceleasi timp si metabolismul. Pentru buna functionare a organismului avem nevoie de minerale.


Mai multe detalii

Acest produs nu mai exista in stoc

Detalii

Cantitate 5 kg
Ingrediente Sare 100% Naturala Praid + Plante Medicinale: Musetel, Galbenele, Sunatoare

Mai multe informatii

SARE de BAIE (5 kg) 100% Naturala din Praid cu Plante Medicinale (Musetel, Galbenele, Sunatoare) la Cutie 5 Kg + Cristal CADOU


Baile cu sare au un efect purificator asupra organismului determinand o intensa alimentare a pielii cu sange, favorizand in aceleasi timp si metabolismul. Pentru buna functionare a organismului avem nevoie de minerale. Aceste minerale de obicei ajung in organismul nostru prin alimentatie. Baile cu sare ajuta la o absorbtia acestor minerale prin piele. In plus, uleiurile volatile care intra in compozitia sarii de baie au efect de aromoterapie, ajutand la relaxarea si revigorarea organismului.Baile cu sare sunt cunoscute ca si un tratament traditional. Produsele noastre sunt realizate din sare minerit din zona Praid,  cu optime compozitii de minerale, continand: NaCl 98,7%, CaSO4 0,1%, MgCl2 0,028%, CaCl2 0,13, Fe203 0,00056%. Suplimentul de namol natural o face cu adevarat o sare specială.

Sarea de baie isi exercita efectele benefice asupra mai multor aspecte ale sanatatii: calmează sistemul nervos, elimina starea de incordare, restabileste echilibrul in organism. Baile cu sare favorizeaza metabolismul si inlatura cele mai diverse dureri, avand efecte calmante. Prin proprietatile sale, sarea de baie alunga insomniile, ajuta la respiratia pielii, fiind in acelasi timp aplicata cu eficienta in combaterea racelii si a altor boli, avand efecte dezinfectante si antiinflamatorii, stimuland in acelasi timp si circulatia sanguina.


Mod de utilizare:

Turnati aproximativ 500 g sare de baie in cada si umpleti cu apa calda (aprox. 35-40L).
Baia poate dura 15-30 minute, dupa care nu se spala sarea, pentru a nu diminua efectul "mantalei de sare".
Se recomanda o cura de minim 10 bai, o baie pe zi la interval de 1-2 zile.
Continutul cutiei este suficient pentru 10 bai.
Se poate utiliza ca si peeling inainte de impachetari corporale sau masaj, sarea inlaturand pielea moarta pregatind pielea pentru tratamentele corporale.

Beneficii:

Recomandat pentru reumatism articular, cronic inflamator in afara puseelor evolutive, boli de piele (alergii, infectii, eruptii), boli ginecologice, boli respiratorii (astm, traheobronsita cronica), dureri articulare distorsii neurovegetative, capsulite retractile, sechele posttraumatice ale membrelor.Ingrediente:

Sare naturala din praid, ulei natural de plante medicinale (musetel, galbenele, sunatoare).


Produsele contin ingrediente 100% NATURALE (sare naturala din Praid, plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti naturali), sunt TESTATE DERMATOLOGIC si TOXICOLOGIC, fiind aprobate de MINISTERUL SANATATII din Romania.


Cantitate: 5 kg

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: