Doar online

Instrument 2in1 din LEMN si magneti HEMATIT pentru Decontracturare, FASCIE si Remodelare corporala + CADOU

BBN-CO0599

Nou

Instrument 2in1 din LEMN si magneti HEMATIT pentru Decontracturare, FASCIE si Remodelare corporala + CADOU

2 proeminențe din Lemn special concepute pentru masajul paravertebralilor și masaj cervical
9 magneți permanenți piatră de HEMATIT
Aproximativ  42 cm lungime

Mai multe detalii

199,00 lei

-50,00 lei

249,00 lei

Detalii

Dimensiune (Lungime) Aproximativ 42 cm
Material Lemn esenta tare + 9 pietre Hematit

Mai multe informatii

Instrument 2in1 din LEMN si magneti HEMATIT pentru Decontracturare, FASCIE si Remodelare corporala + CADOU

ATENȚIE!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT PRODUSE HANDMADE ÎN ROMÂNIA!
ACESTE INSTRUMENTE SUNT TRATATE ȘI LĂCUITE CU 3 STATURI DE LAC NON-TOXIC! DACĂ LEMNUL DIN ESENȚĂ TARE (FAG, CARPEN, STEJAR, ARIN, NUC) NU ESTE LĂCUIT CORESPUNZĂTOR ACESTA SE VA DETERIORA RAPID ȘI IREMEDIABIL!
DOAR PE BLACKBOXNET VEȚI GĂSI INSTRUMENTELE LĂCUITE CORESPUNZĂTOR (NATUR SAU WENGE)!
ALEGE PRODUCĂTORII AUTOHTONI! ALEGE CALITATEA!


HEMATITUL:

Daca este tinut permanent asupra purtatorului mentine o stare de sanatate buna.

Beneficii HEMATIT:
Efect calmant in perioade de pierderi dureroase
Recomandabil celor imprastiati, uituci, dezorganizati, slabi, timizi, fara curaj dar nerecomandabil celor agresivi
Bun liant relational
La concentrare si echilibru emotional
La intelegerea perspectivelor
La indeplinirea viselor
La pastrarea contactului cu realitatea
Deschide accesul spre Dumnezeu, bun pentru meditatie si rugaciune
Respinge negativitatea din jur, trimitand-o inapoi la sursa. Acelasi lucru se va intampla si cu negavitatea trimisa de insusi purtatorul pietrei. furia si gelozia, energiile negative
Puternic rol curativ
Benefic pentru sange, splina, bila, rinichi, sange, maduva oaselor, inima, oase, eliminarea toxinelor, plamani
Energizeaza si vitalizeaza organismul
Benefic in caz de fracturi, insomnie, isterie, dureri de cap, febra, crampe musculare, anemie, rani, arsuri, inflamatii, hemoragii
Ajuta la regenerarea tesuturilor
Asezat pe locurile bolnave sau febrile, scade tensiunea si febra.


INSTRUMENT UNIC 2in1 MADEROTERAPIE si MAGNETOTERAPIE


Acest instrument este ideal pentru Masajul Anticelulitic si / sau auto-masaj si pentru Terapia cu Magneti (MagnetoTerapie).

Instrumentul ciuperca maderoterapie poate fi utilizat pentru orice tip de masaj, designul sau ergonomic se adaptează cu ușurință și oferă un masaj blând și relaxant.

Acest instrument acționează pentru a combate celulita și pentru a elimina coajei de portocala, elimină disconfortul spasmelor musculare, ajută la aplatizarea abdomenului și ajută la efectuarea unor masaje antiestres magnifice.

Una dintre cele mai bune funcții ale sale este stimularea circulației.

Pe de alta parte se poate folosi in tratamentul durerii datorita celor 9  MAGNETI din HEMATIT.

Magnetoterapia, sau terapia cu magneți, reprezintă o metodă alternativă de tratament a unor afecțiuni inflamatorii (dureri articulare, reumatism etc.) și de reducere a durerii asociate, prin acțiunea unui câmp magnetic pulsatil sau static asupra diferitelor părți ale corpului.

Terapia cu magneți are o istorie îndelungată în medicină.
Documente istorice descriu astfel de tratamente realizate, în urmă cu peste 2000 de ani, de către medici chinezi.

Astfel, magnetoterapia a intrat în atenția publicului din Statele Unite, fiind promovată de jucători de golf și tenis, care o utilizează în tratamentul leziunilor. Suporturile magnetice pentru genunchi, umăr și gleznă, precum și saltelele, sunt disponibile pe scară largă, ajutând în ameliorarea stării de sănătate a utilizatorilor.

Aceste evoluții au condus la o industrie în creștere rapidă, ce a creat produse recomandabile pentru o varietate de condiții.
Cu toate acestea, dezvoltarea acestei industrii a precedat dovezile științifice cu privire la efectele magneților statici în scopurile destinate.

În Statele Unite, începând cu anul 1997 au început să fie realizate și raportate rezultatelor studiilor clinice care au analizat efecte magneților asupra sănătății. Ulterior, rezultatele mai multor studii preliminare au sugerat că atât magneții statici, cât și terapia electromagnetică, pot oferi într-adevăr beneficii terapeutice pentru mai multe afecțiuni.
Aceste constatări au escaladat interesul cercetărilor în magnetoterapie.

Diferite studii in vitro și pe modele animale au demonstrat capacitatea câmpurilor magnetice neionizante de a avea un rol important în diferite forme de cancer.
În plus, aceste studii au mai arătat că magnetoterapia este o formă relativ sigură de tratament, câmpurile magnetice acționând selectiv asupra țesuturilor bolnave.

Testele clinice au demonstrat că terapia cu magneți are, într-adevăr, efectul de reducere a senzației dureroase.
Magneții penetrează adânc țesuturile și creează un câmp magnetic care energizează, alcalinizează și oxigenizează, îmbunătățind funcția sistemului imunitar și capacitățile de vindecare ale organismului.

Valoarea biologică a oxigenului este mărită sub influența unui câmp electromagnetic negativ, acesta determinând atragerea oxigenului din sânge în celula, sub influența ADN-ului încărcat negativ.
Câmpul electromagnetic negativ nu afectează în niciun fel echilibrul pH, menținând balanța alcalină care, la rândul ei, stimulează prezența unei cantități mai mari de oxigen în corp.

Teoretic, câmpurile magnetice statice (CMS) pot modifica fluxul ionic, potențialul membranar, configurația membranei, activitatea pompei de ioni, sau eliberarea neurotransmițătorilor.
Majoritatea fenomenelor biologice asociate cu CMS pot fi cauzate de schimbările calciului celular.


De asemenea, acest instrument este utilizat în tratamentul spasmelor muscalare survenite in urma exercitiilor fizice intense (sportivi). 

Maderoterapia este o terapie în care masajul este însoțit de diferite instrumente din lemn, este o terapie naturală și non-invazivă, deoarece acționează asupra câmpurilor energetice pentru relaxarea pacientului.

Promotorul MaderoTerapiei in Romania este blackboxnet.ro care a dezvoltat in ultimii 10 ani acesta tehnica pentru remodelarea corporala cu instrumente din lemn masiv, esenta tare, si bambus.

 
Funcționează atât pentru a pierde în greutate, cât și pentru a modela silueta, sau dacă pacientul are vreo boală sau traumatism muscular.


Rezultate:

- inlaturarea depozitelor de grasime
- reinoirea celulelor
- diminuarea / disparitia celulitei
- stimularea microcirculatiei
- imbunatairea fermitatii si a tonusului pielii.

De asemenea si Magnetoterapia este recomandată în cazul durerilor articulare, neuropatiei periferice, poliartritei reumatoide, osteoartrite, fibromialgiei, migrenelor, durerilor postoperatorii, oboselii musculare, stimulării sistemului imunitar, îmbătrânirii, insomniilor, infecțiilor, cancerului.


Material : Lemn Esenta Tare + 9 MAGNETI din HEMATIT

Accesorii

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: