Nu puteți plasa comandă nouă din tara dvs. Undefined

Nou

Doar online

Rola dubla din agat, pentru masaj facial, cu paleta scraping + CADOU

BBN-5164

Nou

Rola dubla din agat, pentru masaj facial, cu paleta scraping + CADOU

Mai multe detalii

IN STOC - PRODUS CHINA

Detalii

Dimensiune (Lungime) 15.5 cm
Culoare caramiziu
Greutate 62 gr
Material agat, metal

Mai multe informatii

Agatul este o piatra ce aduce longevitate si vindecare, numele vine de la raul „Achates” din Sicilia. Chinezii apreciaza foarte mult aceasta piatra semipretioasa deoarece are darul de a echilibra energiile yin-yang.

Rola este utilizata in jurul ochilor pentru a atenua cearcanele si pentru a reduce ridurile si umflaturile, ajuta la eliberarea stresului din zona fruntii, a obrajilor, a gatului si a maxilarului, imbunatateste circulatia, elasticitatea pielii si stimuleaza muschii obositi pentru a imbunatati tonusul iar paleta are rolul de a netezi, de a intinde pielea, intarziind aparitia ridurilor.

Caracteristici speciale
In planul sanatatii, este o piatra cu un puternic rol curativ. Benefic pentru maduva oaselor, stomac, rinichi, splina, ficat, colon, vasele sangvine, urechi, gat, nas, sinusuri, echilibreaza energiile yin-yang.  Bun in caz de alergii sau infertilitate, insomnie, efect tonic pentru vaz, efect protector impotriva razelor X (radiografii).
Rola de dimensiune mai mica este utilizata in jurul ochilor pentru a atenua cearcanele si pentru a reduce ridurile si umflaturile. Rola neteda, de dimensiune mai mare ajuta la eliberarea stresului din zona fruntii, a obrajilor, a gatului si a maxilarului, imbunatateste circulatia, elasticitatea pielii si stimuleaza muschii obositi pentru a imbunatati tonusul.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Dimensiuni:
Lungime : ~ 15.5 cm
Lungime capat rola : ~ 4.2 cm
Lungime paleta : ~ 2,5 cm
Latime paleta: ~ 2,5 cm
Greutate : 62 g
Culoare: Caramiziu
Material: Agat, metal

Accesorii